Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ATP 500 Barcelona


darko56

Recommended Posts


 

Turnir koji se održava na zemlji Barcelona Open Banc Sabadell, Trofeo Conde de Godó, najstariji je teniski turnir u Španjolskoj i jedan od najprestižnijih turnira. ATP World Tour 500 kategorije. Prvi Conde de Godó održan je 1953. godine. Njegova povijest dio je najstarijeg španjolskog teniskog kluba, Real Club de Tenis Barcelona 1899, koji je održao turnir od prvog izdanja. Od 1968. godine turnir se smatra Međunarodnim prvenstvom Španjolske. Turnir je postao simbol grada Barcelone, ne samo kao jedan od glavnih godišnjih sportskih događaja već kao važan društveni događaj. Prijateljski klubski ambijent vrlo je cijenjen od strane igrača na profesionalnom nivou. Više od 100 godina, Real Club de Tenis Barcelona 1899.g. je najuspješniji španjolski klub s igračima kao što su Arantxa Sánchez-Vicario, Conchita Martínez, Rafael Nadal, Carlos Moyà, Albert Costa, Javier Sánchez-Vicario, EmilioSánchez-Vicario, Alberto Berasategui, Félix Mantilla, Julián Alonso, Tomàs Carbonell, Francis Roig ili Galo Blanco. Rafael Nadal je apsolutni rekorder ovog turnira koji je osvojio 10 puta (2005-06,07,08,09,11,12,13,16,17). Prošle godine Nadal je u finalu dobio austrijanca Dominica Thiem-a 6:4 6:1.

Izvor: www.atpworldtour.com

 

 

 

 

 

atp.png

 

 

atpp.png

Link to comment
Share on other sites

14:00 J.Donaldson-R.Dutra Silva 2  1,75  5/10 pinnacle

Danas u 1. kolu susreću se amerikanac J.Donaldson i brazilac R.Dutra Silva.

Donaldson tipična američka škola tenisa jak servis i forehand,dok sa backhand strane nije naročito opasan,ali može ga dobro odigrati.On voli brze podloge,zemlja mu je uvjerljivo najslabija podloga gdje u karijeri ima omjer 35-23,s tim da ove godine ima omjer 0-1,dok 2017 god. ima omjer 6-8.Gledao sam ga u 1. kolu Monte Carla gdje ga je dobio A.Ramos-Vinolas 6:3 6:3 ništa specijalno nije pokazao u tom meču,morao je puno bolje odigrati jer je Ramos u jako slaboj formi.

Dutra Silva igrač koji najviše voli igrati baš na ovoj podlozi,iskusan brazilac koji voli nametati svoj ritam u svakom poenu i koristiti svaku priliku za napad.Ima izrazito jak forehand sa kojim radi razliku u poenu i gotovo stalno se izmiče na njega uvijek kad mu se pruži prilika.Backhand mu je osrednji ništa više od toga.Očekujem da će gotovo u svakom poenu pokušavati izbjeći odigravanje lopti na amerikančev forehand i pritiskati ga po backhandu i čekati kraću lopticu za napad.

Iznenađen sam sa ovakvim koef. na brazilca i moram ovo uzeti bar za 5u.Sretno tko isprati!

Edit: WON

 

Link to comment
Share on other sites

Double:

ATP Barcelona

15:30h R.Bautista Agut 1,36 

ATP CH Tallahassee

18:30h C.Garin   1,50

5/10  bet365

Za prvi par nemam šta puno reći dr. Ivo se ne snalazi najbolje na ovoj sporijoj zemlji njemu odgovara ona zemlja kakva je u Houstonu.Bautista odličan zemljaš,šteta šro ranije nije počeo igrati ATP turnire,vjerujem da bi imao još bolje rezultate.Igrač koji ima razoran forehand i poteže ga sa nevjerojatnom lakoćom.Danas u izmjenama stvarno neznam kako će se dr.Ivo provesti.Taktika će mu biti da se izvlači na forehand kod reterniranja i svom snagom udara, da svaku priliku pokušava odigrati na Agutov backhand slice i letit na mrežu,ali vidjet ćemo kako će se provesti,jedino što ga može držati u igri je servis i kroz tie break da pokuša nešto napraviti,ali po meni nema neke šanse s obzirom da Agut je dobro reternira.

C.Garin talentiran momak koji je ove sezone u dobroj formi i ima protivnika po mjeri koji nije za ovu podlogu.Podloga je siva zemlja pogodna za servere gdje loptica visoko odskače.King ove sezone najbolje odigrao u dvorani gdje je spojio nekoliko pobjeda i igrao vrlo dobro,on u karijeri ima omjer 65-45.Prošle godine igrao ITF turnire.Po meni je Garin kvalitetniji u ovom trenutku i uzimam ovaj double za 5u.Sretno tko isprati. 

Edit: Won

Link to comment
Share on other sites

Carreno Busta P. - B.Paire

Jedan od mečeva 2. kola zemljanog ATP turnira u Barceloni je susret domaćeg predstavnika Pabla Carrena Buste i prevrtljivog Francuza Benoita Pairea.

U karijeri je, dosad, više uspjeha imao Španjolac o čemu jednim dijelom govori i njegova pozicija na ATP ljestvici (11. mjesto), kao i činjenica da se već duže vrijeme kreće unutar dvadeset najboljih na svijetu.

Pairea itekako koči njegov teško ukrotiv karakter. Zbog toga je često ostajao bez boljih rezultata pa i plasmana te je njegovo trenutačno 47. mjesto odraz svega toga.

No, treba reći i ovo. U karijeri su se njih dvojica dosad pet puta sastajala i Paire ima 3-2. Na zemljanoj podlozi Paire također ima prednost (2-1), kao što je dobio i posljednji međusobni meč i to na zemlji Madrida prošle godine (6-3, 6-4).

Naravno da je Paire sposoban opet pobijediti Carrena Bustu, ali mi iskreno ne vjerujemo u to.

Apsolutno čvršći tenisač i bolji odabir jest Španjolac, a nervoza Pairea već je na ovom turniru isplivala na površinu u prvom kolu kada se Francuz satima mučio protiv Čileanca Jarryja (7-6, 6-7, 6-4).

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

prije 57 minute, mone said:

Pohvalio bih korisnika @darko56. Sabio je čovjek zadnjih par dana.

Nadamo se i danas nečemu

Slažem se u potpunosti. Baš sam i sam htio da ga pohvalim, jer je aktivan i nadam se da će nastaviti tako. Ima vrlo dobre analize i nadam se da će i drugi slijediti njegov primjer i objaviti neki tip - analizu. Sretno nam danas!

Link to comment
Share on other sites

Double:

ATP Barcelona

18:45h Pablo Andujar-Bjorn Frantangelo   1  1,39

ATP Challenger Tallahassee

Denis Kudla-Noah Rubin   1   1,51

pinnacle  5/10

Andujar čovjek koji kroz karijeru nije imao sreće sa ozljedama,sada je u 33.god.  i u jako dobroj formi,osvojio je dva turnira za redom CH Alicante i ATP Marrakech.Ovdje u Barceloni mu se dogodila nesvakidašnja situacija,baš protiv današnjeg suparnika je izgubio u 2. kolu kvalifikacija 6:0 6:7 (4:7) 1:6,imao je 6:0 *6:5 servirao za meč i izgubio,te je nakon toga ušao u glavni ždrijeb kao LL i u 1. kolu bio slobodan,a danas ima priliku da se revanšira za taj poraz prije tri dana.Andujar je bolji igrač na zemlji i vjerujem da danas ovo uzima.

Kudla je na ovom turniru 1. nositelj,voli igrati na ovoj podlozi i ovaj turnir je osvojio 2013.g.Kudla je okusio ATP razinu i puno kvalitetnije je igrače dobio i igrao protiv njih,tako da današnji protivnik po meni nema nekih šansi za pobjedu.Sretno tko isprati!

EDIT: Kudla LOST,Kudla podbacio,Rubin odigrao nevjerojatan meč i ne moguće loptice istrčavao kad su poeni bili praktički gotovi.Kudla podbacio,šteta.Dan je završio jako dobro no moglo je i bolje.Sutra je novi dan :)

 

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use