Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

US Open 2018


Recommended Posts

Kukushkin - Chung // Pobjeda Kukushkina bet365 - 3,75 (30.8)

Ovo zaista vrijedi probati koeficijent je odličan. Chung je bio na koljenima već u prošlom kolu kada je proitiv Berankisa gubio 6:4 i 5:2 ali je preokrenuo meč i mislim da se je mnogo istrošio u tome povratku. On je jedno vrijeme bio povrijeđen, tek sada se vraća nakon ozlijede i mislim da je to odnosno da će to mnogo uticati na njegov tenis na ovom turniru, jer je trenutno daleko od forme kakvu je imao u Australiji na početku godine.

Kukushkin obično ighra dobar tenis na Grad Slam turnirima i mislim da i ovoga pute neće razočarati te nekako vjerujem kako bi mogao slaviti u ovom meču.

48c8460c1b3cc78278a314aabacfda8a.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jack Sock - Nikoloz Basilashvili više od 3.5 seta

Igrač koji je prošle godine osvojio Masters u Parizu i bio osmi teniser svijeta gotovo je neprepoznatljiv u ovoj sezoni, u kojoj niže neuspjeh za neuspjehom, a u prvom kolu US Opena je okončao niz od čak 8 uzastopnih poraza. U tri seta je bio bolji od Andreozzija, koji je doduše challenger igrač i to zemljaš. Dvije pobjede nije vezao još od finalnog Mastersa prošle sezone, a ove godine ima katastrofalan omjer 6-19.

Basilashvili je igrač koji u posljednje vrijeme bilježi vrlo dobre rezultate, i to uglavnom na zemlji (finale ATP Hamburga), iako više voli tvrdu podlogu. U prvom kolu savladao je Bedenea u pet setova, iako je Sock favorit u ovom duelu, mislim da je Gruzijac kadar da mu uzme najmanje set, a nije ni bez šansi da stigne do pobjede. U svakom slučaju, teško da će bilo ko od njih dvojice ovo dobiti u tri seta.

lbGGrPg.png

Link to comment
Share on other sites

Cilic - Hurkacz 

Tip: Čilić 3:0 

 

Pobjednik US Opena 2014 godine Marin Čilić redovno u New Yorku igra dobar tenis. Pokazao je karakter u 1. kolu kada je izvukao po velikoj vrućini 5-1 zaostatak protiv Copila i stigao do prvog seta, a Rumunj je predao meč u 3. setu pri zaostataku 2-0 u setovima. 

 

Druga prepreka Marinu biti će mu mlada poljska teniska nada Hubert Hurkacz koji je pobjedom u 1. kolu ovdje izborio svoj renking karijere i biti će na novoj ljestvici među 100 najboljih tenisača svijeta.

 

Dvoboj ove dvojice tenisača gledali smo na Roland Garrosu a tada je Marin zakomplicirao gotovo rješen meč pa smo pobjednika saznali nakon četiri seta. Ovdje očekujem da Čilić ne ponovi istu grešku i tipujem na njegovu pobjedu bez ispuštena seta. 

Link to comment
Share on other sites

Novak Đoković - Tennys Sandgren | Pobjeda Đokovića sa 3-0 (1.28) bet365

Novak u ovaj meč ulazi nakon što pobijedio Martona Fucsovicsa u četiri seta, gdje je bilo 34 gema. U toj pobjedi, Đoković je osvojio 67% svojih servi. On se još uvijek može poboljšati u određenim područjima kao što su neprimorane greške, ali je blizu igrača koji je bio prije par godina, najbliže nego što je ikada bio. Đoković nikada nije ispao prije trećeg kruga US Opena, a pobijedio je i sedam mečeva za redom na tvrdoj podlozi. Tennys Sandgren u ovaj meč ulazi nakon što je pobijedio Viktor Troickog u 27 gemova. Ako bi Sandgren mogao nastaviti da servira dobro, ovo bi mogao biti vrlo zanimljiv meč, jer je u prošlom meču osvojio 71% svojih servi. On se također nada da će u treći krug Grand Slama ući po drugi put u svojoj karijeri. Ovaj dvojac je igrao već jednom, baš ove godine na Wimbledonu, gde je Djoković ostvario pobjedu od 3-0. Sandgren bi možda mogao napraviti nešto što će natjerati Đokovića da se potrudi što bi podiglo njegovo samopouzdanje, ali problem je nivo Grand Slam igre, jer je Đoković jedan od najboljih ikada i on zna kako podići meč na potpuno drugi nivo na velikim natjecanjima. Sandgren ima 27 godina i ovo je njegov šesti Grand Slam ikada. Sandgren bi zaista morao odigrati meč života kako bi imao bilo kakvu šansu protiv Đokovića. Vjerujem da će Đoković pobijediti 3-0.

Screenshot_4.thumb.png.a074e37b20988dfc67d09fbbca2cb72f.png

(Koeficijenti 30.8. u 16:48 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Lesia Tsurenko - Caroline Wozniacki 2 (1.30) bet365

Caroline Wozniacki u ovaj meč ulazi nakon mogu reći lagane pobjede protiv Smaanthe Stosur, gdje se odigralo 17 gemova. U toj pobjedi je Wozniacki osvojila 65% svojih servi. Ušla je u ovaj turnir nakon tri poraza zaredom, tako da joj je ova pobjeda bila potrebna kako bi se vratila u formu. Wozniacki se nada da će proći u treći krug Grand Slama po sedmi put u posljednjih 9. Wozniacki je izgubila četiri od posljednjih pet mečeva na tvrdoj podlozi. Tsurenko na drugoj strani ima solidan niz, dok je uspjela doći do čevrtfinala Cincinnatija i skoro pobijedila top-40 igračicu na vrlo lagan način. Tsurenko je samo jednom u svojoj karijeri uspjela proći u treći krug Grand Slama i to 2016. godine na US Openu, tako da je iskustvo na Wozniackijevoj strani. Tsurenko je pobijedila pet od posljednjih sedam mečeva na tvrdoj podlozi. Ove dvije igračice su igrale još jednom i to na Australian Openu 2013. godine, gdje je Wozniacki pobijedila. Ovo će sigurno biti jedan od zanimljivijih mečeva kada su žene u pitanju, ali ipak dajem veće šanse Wozniackoj. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.fa3b4e29516bf990ea3e233e6d50269b.png

(Koeficijenti 30.8. u 16:59 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Zverev - Kohlschreiber

TIP: 3-0

Dvoboj dva njemačka tenisača u 3. kolu US Opena. Zverev napokon igra izvrsno na Grand Slamu i surdanja s Lendlom dala je ekspersni rezultat. Zverev je prve dvije prepreke ovdje prošao bez ispuštena seta, a s obzirom na današnjeg protvnika mogao bi Zverev nastaviti pobjedama bez ispuštena seta. 

Kohlschreiber je upao u krizu nakon finala Munchena kojeg je izgubio upravo od Zvereva početkom svibnja. Zaredao je Kohli' s losim rezultatima nakon toga pa je 3.kolo za njega ovdje uspjeh, ali vjerujem i kraj puta.

 

Zverev igra jako dobro ovdje i vjerujem da moze  slaviti 3:0.

Link to comment
Share on other sites

John Millman - Mikhail Kukushkin 1 (1.72) bet365

John Millman u ovaj meč ulazi nakon što je pobijedio Fabio Fogninija u četiri seta u kojima je ukupno bilo 34 gema. U toj pobjedi je Millman osvojio 66% svojih servi. Millman je imao 21 neprinuđenu grešku više od pobjednika, područje koje mora poboljšati. Millman ima šansu da prođe u četvrti krug Grand Sama po prvi put u svojoj karijeri. Millman je 16 puta oduzeo servis protivnika u posljednja dva meča i to je njegova najveća prednost. Kukushkin u ovaj meč ulazi nakon po pobjede protiv Hyeon Chunga, ali on mora poraditi na svojoj servi. On ima šansu da prođeu u četvrti krug Grand Slama po drugi put u svojoj karijeru, nakon što je prvi put igrao na Australian Openu 2012. godine. Kukushkin je pobijedio sedam od posljednjih devet mečeva na tvrdoj podlozi.

Screenshot_5.thumb.png.2cc6ae0c929f896486bbe1a1b92e5c5d.png

(Koeficijenti 1.9. u 15:10 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Lucas Pouille - Joao Sousa 1 (1.50) bet365

Lucas Pouille je izgubio samo jedan set na cijelom turniru i pokazao je svjetsku klasu. Bilo je to nekoliko teških mjeseci za njega jer je njegova forma pala. Lucas Pouille je izgleda vrlo dobro na ovom turniru i izgleda da se vraća u formu ponovo. On se popeo na top 10 igrača ove godine, ali je skoro ispao. Siguran sam da će Francuz željeti da ostvari pobjedu i da se plasira u top 10 ponovo. Ovo bi trebala biti pobjeda za Francuza. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.34f9032e60e647b0741de2ebf74d19c2.png

(Koeficijenti 1.9. u 15:18 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Zverev - Kohlschreiber // +7,5 Kohlschreiber bet365 - 1,72

Zverej je ovdje favorit i sam vjerujem kako će slaviti u ovom meču ali ipak mislim da je postavljena prevelika margina na hendikep. Zverev je protiv Mahuta iskoristio svih 5 brejk poena, a razlika u setovima je na kraju bila + 8 za Sašu. Kohlschreiber će dosta koristiti slice udarce kako bi otežao Zverevu jer ga dobro poznaje i zna kakav tenis mu ne leži. Kohlschreiber je sa druge strane daleko kvalitetniji igrač od Mahuta i vjerujem kako će pokriti ovaj hendikep bez većih problema.

731971bf128b45924385bba1317d7b56.jpg

Link to comment
Share on other sites

Cibulkova - Kerber // over 2,5 sets bet365 - 2,62

Kerberova jeste ovdje favorit ali mislim da je ovdje čea puno teži zadatak nego što sama misli. Kerberova je imala velikih problema u proslom kolu protiv Gasparyanove koja je imala velikih problema sa povredama i koja tek ulazi u formu a ipak je uspjela namučiti Kerberovu. Zatim se namučila protiv Larssonove koja i nije baš neka teniserka koja voli ovu podlogu, tako da će Kerberova ovdje imati mnogo problema protiv teniserke koja joj je u prošlosti pravila mnogo problema. Očekujem da će Cibulkova uzeti barem jedan set.

 

Link to comment
Share on other sites

Novak Đoković - Rochard Gasquet više od 3.5 seta (2.37) bet365

Primamljiv koeficijent za ovu opkladu a mislim da su sasvim realne šanse da prođe. Đoković u posljednje vrijeme često izgubi set protiv autsajdera, na ovom US Openu je to pošlo za rukom Fucsovicsu i Sandgrenu, u Cincinattiju je na 4 od 6 mečeva izgubio set, i iako se polako vraća u prepoznatljivu formu, daleko od toga da čisti redom sve protivnike. Gasquet je dobar igrač, jedan od rijetkih igrača sa jednoručnim backhandom i u svakom slučaju neko ko može makar da namuči Đokovića.

ElUBkTj.png

Link to comment
Share on other sites

Dominic Thiem - Kevin Anderson više od 3.5 seta (1.44) bet365

Koliko god Thiemu ne odgovara tvrda podloga, ipak ga ovdje ne vidim kao poraženog u tri seta, on je prosto veliki borac, dok je Anderson u prva tri kola već odigrao dva meča u pet setova. Istina, Anderson ima svih 7 pobjeda u njihovih 7 međusobnih mečeva na tvrdoj podlozi, s tim što je Thiem naravno dosta sazrio i napredovao u posljednjim godinama. Anderson jeste favorit, ali Thiem ovdje nije ni bez šansi za pobjedu, i sasvim je moguće da ovdje gledamo jedan maraton u pet setova. Kao što je poznato, Anderson je odličan server, tako da mu odgovaraju brze podloge, ali i na takvima ima svojih slabosti, što će Thiem sigurno pokušati da iskoristi. Koeficijent na pobjedu Andersona nije drastično veći od overa setova, što mi djeluje dosta realnije.

MoaSu4U.png

Link to comment
Share on other sites

Dominic Thiem - Kevin Anderson | Više od 3.5 seta (1.44) bet365

Ova dva igrača su se susrela sedam puta u prošlosti, gdje je Kevin pobijedio u šest navrata, a Dominic Thiem samo jednom. Dominic Thiem je pobijedio posljednji meč između ovog dvojca, što znači da se Austrijanac uveliko poboljšao u posljednje vrijeme. Oba ova igrača su se morala boriti u teškim mečevima trećeg kruga i bit će vrlo zanimljivo kojeg igrača će prvog izdati snaga. Vrijeme je bilo vrlo toplo i umor je veliki faktor u ovim turnirima. Kevin Anderson je mnogo bolji igrač od Dominic Thiema na tvrdoj površini i ja mislim da će on izaći kao pobjednik iz ovog meča, ali vjerujem da će to biti težak meč i da će imati više od 3.5 seta. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.48e39e372cffb5a21359a992a7795b99.png

(Koeficijenti 2.9. u 15:18 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

John Isner - Miloš Raonić više od 36.5 gemova (1.30) unibet

Meč između dvojice 'bombardera', svakako među top 5 servera na Touru, tvrda podloga, i tu nema šta puno da se doda, a uzeo sam i ovu manju granicu, koja lako može da se pređe i u tri seta, dok u eventualna četiri gotovo sigurno ide preko. Igrali su jedan protiv drugog ove godine na Wimbledonu , slavio je Isner u 4 seta, uz dva tiebreaka, a Isner je u prethodna dva kola na US Openu odigrao 4 tiebreaka u ukupno 9 setova. U svakom slučaju, mislim da ovo definitivno ide preko 36.5 djeluje mi kao čist zicer, a vrijedi možda pokušati i sa većom granicom.

9NHS2Yh.png

Link to comment
Share on other sites

Thiem - Anderson 

TIP : Thiem 2.50

Zanjimljiv meč otvara program na Grandstandu. Austrijanac Dominic Thiem specijalac za zemljane podloge pokušati će prvi puta na tvrdoj podlozi slaviti protiv prošlogodišnjeg finalista US Opena Kevina Andersona.

H2H već je spomenut gore, 6-1 u korist Juznoafričkog tenisača no ovaj meč ne bi trebao biti jednosmjerna ulica. Austrijanac ovdje igra solidno i mogao bi namučiti Andersona ovdje jer Kevin djeluje ranjivo.

 

Pomeo je Anderson samo Chardya ovdje u 1. kolu a onda maratonske mečeve igrao protiv Shapovalova i Harrisona. Thiem je tenisač koji bi mogao našteti Andersonu jer Južnoafrički tenisač živi od servisa. Podloga na US Openu nešto je sporija i dalje je to tvrda podloga no ovaj meč je idealna šansa Austrijancu da upiše prvu pobjedu u medusobnom susretu na tvrdoj podlozi.

 

U korist ovog tipa vjerujem ide i podataka kako je kvota na Thiema u stalnom padu i sada je 2.50 što izgleda vrlo primamljivo. Sretno tko isprati.

 

Link to comment
Share on other sites

Kei Nishikori - Philipp Kohlschreiber 1 (1.22) bet365

Kei Nishikori u ovaj meč ulazi nakon što je pobijedio Diego Schwartzmana u trećem krugu. U meču protiv Schwartzmana, Nishikori je vrlo dobro primao serve, nakon što je osam puta osvojio njegovu servu. Nishikori nije baš dobro servirao u tom meču i to je područje koje mora poboljšati, jer je Philipp Kohlschreiber odličan u returnu. Kohlschreiber u ovaj meč ulazi nakon što je pobijedio četvrtog tenisera na svijetu, Alexander Zvereva. On je taj meč pobijedio u četiri seta nakon što je izgubio prvi set u tie breaku. Ova dva igrača su igrala dva puta do sada i Nishikori je oba puta izašao kao pobjednik. Iako ove statistike ne idu na ruku Philipp Kohlschreiberu, one i nisu toliko relevantne, jer su prvi meč odigrali prije neštov više od dvije godine, dok je drugi meč odigran na pijesku što je vrlo drugačije nego na tvrdim podlogama. Sve u svemu moja oklada ide na pobjedu Kei Nishikorija. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.83bc31a63e73216948bae3041b291024.png

(Koeficijenti 3.9. u 14:05 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Marin Čilić - David Goffin | Više od 3.5 seta (1.50) bet365

Marin Čilić u ovaj meč ulazi nakon što je pobijedio Alex De Minaura u pet setova. Oni su ukupno odigrali 50 gemova u tom meču. U toj pobjedi je Čilić osvojio 73% svoje prve serrve i 39% svoje druge serve. Čilić je ukupno osvojio 60% svojih servi u tom meču. Čilić je morao da se namuči za pobjedu, jer je bio u zaostatku od dva seta i igrao je više od četiri sata. Dok su nejgova prethodna dva meča bila kao šetnja u parku. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će Čilić igrati u ovom susretu i koliko snage mu je ostalo da nastavi, jer je taj meč sigurno uticao na njega i fizički i emotivno. Odigrati pet setova i nije lagano. Ovaj će meč sigurno testirati kondiciju Čilića. On se nada da će ući u četvrtfinale svog petog Grand Slama u posljednjih sedam pokušaja. ovo bi bio njegovo peto četvrtfinale na US Openu u karijeru. Čilić je pobijedio šest od posljednjih sedam mečeva na tvrdoj podlozi. Goffin je igrao vrlo dobro na tvrdoj podlozi ove sezone i on se vraća na prilično visok nivo. Također potpomaže činjenica da je Goffin imao uspjeha protiv Čilića i ustvari ima prednost u ovoj utakmic, unatoč tome što je Čilić pobijedio posljednja dva meča. Jednostavno nisam siguran što očekivati od Čilića, nakon maratona u pet setova, dok jedan dan odmora između ova dva meča jednostavno nije dovoljno da se oporavite. Vjerujem da će meč imati više od 3.5 seta. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.6e31b36aba44f78f2228aca5397b1e88.png

(Koeficijenti 3.9. u 14:14 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Vondrousova - Tsurenko // Pobjeda Vondrousove bet365 - 2,37

Vondrousova je ponovo veliki autsdajder u meču i mišljenja sam da kladionice nude velik koeficijent na nju koji se treba iskoristiti. Tsurenko jeste u odličnoj formi izgubila je samo 15 gemova do sada na turniru, izbacila je Wozniacki ali ipak treba imati na umu da je Tsurenku upravo prepoznatiljiva po velikim oscilacijama u igri i fizičkoj lošoj spremnosti i često je znala zbog povreda napuštati turnir.

Vindrousovaa je jedna raznolika teniserka, tehnički vrlo potkovana a fizički jedna od najspremnijih na ovom turnir. Mislim da može slaviti ovdje.

e4ea249fd062f7157698785444b0c0e1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Juan Del Potro - John Isner 1 (1.28) bet365

Juan del Potro u ovaj meč ulazi nakon što je pobijedio Bornu Coric sa 3-0 u četvrtom krgu. Del Potro je dominirao tim mečom i osvojio 70% gemova. Ovaj meč je imao 26 gemova što bi trebalo biti veliki plus za Del Potra, jer će biti svjež za meč protiv John Isnera. Juan Del Potro ima fantastičan rekord na US Openu nakon što je osvojio ovaj turni 2009. godine. Isner i Del Potro su igrali 11 puta u prošlosti, nakon što je Argentinac pobijedio sedam puta i Amerikanac četiri. Posljednji meč koji su igrali je bio na French Openu 2018. godine gdje je Del Potro dobio sa 3-0. Vjerujem da će tako biti i ovdje. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.48bcd635b13d514a28ea6b7d2f964791.png

(Koeficijenti 4.9. u 13:45 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Sloane Stephens - Anastasija Sevastova 1 (1.33) bet365

Sloane stephens u ovaj meč ulazi nakon što je pobijedila Elise Mertens vrlo ubjedljivo u osmini finala. Stephens je nastupala vrlo sigurno nakon što je vrlo dobro servirala i primala serve. U toj pobjedi protiv Mertens, Stephens je osvojila 72% prvih servi. Njen primanje je bilo čak i više impresivnije, jer je Stephens uspjela osvojiti 50% protivničke serve. Vrlo jak nastup Stephensove u tom meč i to primanje servi će biti njen najveći adut i u ovom meču kojeg mislim da će pobijediti. Ove dvije igračice su igrale tri puta u prošlosti, nakon što je Stephens pobijedila dva puta, dok je Sevastova samo jednom. Posljednji meč su igrale prije nekoliko tjedana na Rogers kupu, gdje je Sloane Stephens pobijedila sa 2-0. Vjerujem da će i ovdje ostvariti pobjedu. Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.0bdfd61aec7c7ec22e8366d8fcf89c3f.png

(Koeficijenti 4.9. u 13:45 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

  • darko56 unpinned and locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.

  • Posts

    • Ja korsitim CyberGhost VPN. Sportsbook mi je limitiran na 50centi, ali exchange ti vjerojatno nikad neće blokirat/limitirat jer se ne kladiš protiv njih, nego protiv drugih igrača. Isplata ide normalno preko payza ili deviznog.
    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use