Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ATP Masters 1000 Indian Wells


FamilyGuy

Recommended Posts

Danas počinje neslužbeni "peti grand slam", ali i službeni prvi Masters sezone. Najbolji tenisači svijeta ovaj tjedan i pol su u Indian Wellsu. Na tvrdoj podlozi koja je nešto sporija nego će to biti u Miamiju za dva tjedna prema kladionicama prvi je favorit za osvajanje Novak Đoković. Rafa Nadal i Roger Federer zatvaraju krug tenisača koji imaju koef manji od 10 da će osvojiti prvi Masters sezone. Alexander Zverev kiksa na Grand Slamu, no Nijemac uglavnom pruža dobre partije na Mastersima pa vrijedi uzeti ga u obzir s kvotom 13 da će osvojiti ovaj turnir. Value oklada svakako je i Dannil Medevedev. Mladi Rus oduševio je u prva dva mjeseca sezone i po meni osobno ima veće šanse nego to sugerira koef od 51. 

Očekuje nas uzbudljivih desetak dana i nadam se da ćemo oživiti ovu sekciju te da ćemo sa puno prijedloga pomoći jedni drugima da prvi Masters sezone završimo u plusu. 

Link to comment
Share on other sites

Ivo Karlović - Matthew Ebden | Over 10.5 gemova u prvom setu (1.66) bet365

Ivo Karlović i Matthew Ebden igraju večeras u prvom krugu na Indian Wellsu. Ovaj dvojac je već igrao prije i to dva puta, gdje su ostvarili po jednu pobjedu. Uvijek je teško igrati protiv Karlovića, čak i neki veliki teniseri su morali da se namuče kada su igrali protiv Karlovića. On je među veteranima u muškom tenisu i igra svoje mečeve bez mnogo kretanja na terenu. On se inače mnogo oslanja na svoj nevjerojatni servis. Matthew Ebden zna kako njegov rival igra i znat će da će mu biti teško i zbog toga moja oklada ovdje ide na više od 10.5 gemova u prvom setu. Sretno svima!

Screenshot_15.thumb.png.9212d3a2269f8c8f997ecf918e9739cf.png

(Koeficijenti 7.3. u 15:35 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

F. Delbonis - J. Thompson // Delbonis over 11,5 gemova bet365 - 1,66

Mislim da ovo ide u tri seta što bi vrlo vjerovatno značilo i prolazak ovog tipa.  Ovaaj turnir se igra na HC podlozi koja se vrlo razlikuje od ostalih hardcourt turnira. Mnogi su teren na ovom turniru opisali kao šmirgl papir te većina smatra kako je teren vrlo sličan zemljanoj podlozi. To bi trebalo odgovoarati Delbonisu a upravo prošle godine je na IW slaavio jedini meč na HC podlozi. Tada je savlaadao Ryana Harissona koji je bio veliki favorit a kvota na Delbonisa je bila više od 3.

Mogao bi se sličan scenarijo i danas ponoviti jer Thompson i nije neki igrač :D

56.jpg.a365831da5cbc5184dd9172478eecd9a.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Aguer Aliassime - Norrie 

Na početku turnira imamo dvoboj dvojice podjednakih igrača. Mladi kanadski tenisač Felix Aguer Aliassime odradio je vrlo dobar početak ove sezone. Posebno je bio dobar na zemljanjoj podlozi, a s obzirom da su uvjeti na ovom Mastersu nešto sporiji vjerujem da i ovdje može odigrati dobro. 

Prvi protivnik mu je pet godina stariji, ljevoruki Britanac Cameron Norrie. Norrie je odigrao vrlo dobro u Acapulcu gdje je izgubio u polufinalu od Zvereva, a na početku sezone igrao je finale Aucklanda gdje je izgubio od Sandgrena. 

Mislim da je pred nama neizvjestan meč i ovdje mi se najviše sviđa oklada da ćemo gledati dvoboj u kojemu ćemo pobjednika saznati u 3.setu. 

TIP: Više od 2,5 seta -2,37

 

Link to comment
Share on other sites

Ivo Karlović - Matthew Ebden / +1.5 game Ebden (1.61) bet365

Obojica su u lošoj formi u posljednje vrijeme, naročito Ebden koji još od jeseni niže loše rezultate, mada nije loše odigrao meč protiv Tsitsipasa u Dubaiju, u kojem je poražen u tri seta. Ako bismo gledali isključivo formu, Karlović bi svakako bio favorit, ali treba imati na umu da je prije nekoliko dana 'Div sa Šalate' napunio 40 godina, što su pozne godine čak i za dublove. Servis mu je oduvijek bio "trademark", na koji sa toliko godina na leđima mora sve više da se oslanja, jer ni u najboljim godinama nije se mogao pohvaliti pokretljivošću i returnom, a naročito ne može sad, kada više nije imun ni na povrede.

Naravno, do kraja karijere će sve više fokusirati na brze podloge, ali što se tiče Indian Wellsa, podloga je izuzetno spora za beton, na šta se dosta žale posljednjih nekoliko godina, a sve to dokazuju i zvanična mjerenja, evo poređenja svih Mastersa:

court-speed-2018.jpg

Dakle, ne računajući zemljane Masterse, Indian Wells je zapravo turnir sa najsporijom podlogom, a razlika u odnosu na Shanghai, Paris i finalni masters je ogromna. S obzirom na to, mislim da će Karlovićev servis u dobroj mjeri biti neutralisan, a na posljednja tri nastupa na Indian Wellsu eliminisan je u prvom meču, što govori da mu definitivno ne leži ta podloga. Naravno, nije isključeno i da pored svega, obojicu krene servis te da čitav meč prođe u "bombardovanju" sa obe strane, ali i u slučaju da Karlović eventualno dobije meč u tri seta, a da sva tri završe u tiebreaku (što se često znalo dešavati u njegovim mečevima), opklada je opet dobitna.

U posljednjem međusobnom susretu 2017. u Tokiju Ebden je slavio 6:4 6:3, i uprkos lošijim rezultatima od Karlovića u ovoj godini, u posljednjih nekoliko mečeva pokazuje "znake života" i rekao bih da je ovdje bliži pobjedi.

Link to comment
Share on other sites

Daniel Evans - Stan Wawrinka 2 (1.44) bet365

40-rangirani Wawrinka će se sastati sa 100-rangiranim Evansom na Indian Wellsu večeras. Evans se vratio na ATP prije Wimbledona prošlog ljeta. On je bio suspendovan jednu godinu na proljeće 2017. godine. Otkako se vratio prošle godine, brzo se vraća na ATP listi. U veljači je bio drugi na Delray Beachu. 

Wawrinka je bio finalist u Rotterdamu u veljači i on je dostigao četvrtfinale Acapulca. Prije Indian Wellsa je igrao na Tie Break turniru, gdje je igrao protiv Nadala, Thiema i Raonića. Ovo će biti drugi meč ovog dvojca, jedini koji su igrali je bio na US Openu 2016. godine, kada je Wawrinka pobijedio u pet setova. Očekujem pobjedu Švicarca i večeras. Sretno!

Screenshot_27.thumb.png.2657204238b973e4505a955a180443e0.png

(Koeficijenti 8.3. u 14:19 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Berdych - Lopez 

Tomas Berdych veliki je favorit u ovome dvoboju u kojem ga sa druge strane mreže čeka Feliciano Lopez. Sudar je to dvojice "vetarana" no mlađi Berdcyh ipak je u puno boljoj formi nego je to Lopez koji je već u 38.godini. 

Feliciano Lopez nije tipičan Španjolac i više voli tvrdu podlogu od one zemljane. S obzirom da su uvjeti ovdje sporiji, najjači adut Lopeza servis ovdje neće doći izražaja. 

 

Berdcyh je kroz cijelu svoju karijeru na glasu kao dobar defanzivac i vjerujem da u ovome meču neće imati previše problema i predviđam njegovu rutinsku pobjedu u dva seta.

 

Tip: 2-0 za Berdycha

Link to comment
Share on other sites

Fritz-Johnson 

Drugi par večeras biti će američki derbi. Mladi Taylor Fritz traži prolazak u 2.kolo protiv iskusnijeg Steve Johnsona. Kao i u prvom meču i ovdje ću prednost dati tenisaču koji, barem na papiru posjeduje više talenta. 

 

Taylor je još jedna u nizu američkih nada. Dobro je otvorio ovu sezonu, imao solidan nastup u Melbourneu a za ovaj Masters se zagrijao osvajanjem chalengera u Newportu. 

Steve Johnson je izašao iz vjerojatno najgoreg niza poraza u karijeri. Pobjeda u Delray Beachu protiv Junga sredinom 2.mjeseca bila je prva njegova pobjeda nakon devet poraza zaredom. I dalje je Johnson neuvjerljiv i mislim da mladi Fritz ovo može dobiti. 

TIP: Fritz

Link to comment
Share on other sites

Haase - Istomin 

Listić ću zaključiti jednim hazarderskim tipom. U ovome meču idem na underdoga po mišljenju kladionica, a to je Robin Haase. Nizozemski tenisač ima H2H 3-0 protiv Istomina i mislim da može dobiti i četvrti međusobni ogled.

Ne igraju bajno ni jedan ni drugi no igra Istomina ipak puno više ovisi o servisu nego je to kod Haasea i vjerujem da bi Nizozemac ovdje trebao naći način za plasirati se u 2.kolo. 

 

Koef na Nizozemca je u 2.15, što je meni jako primamljivo i ja ću to uzeti u ovome meču.

TIP: Haase

Link to comment
Share on other sites

Kohlschreiber - Kyrgios // +2,5 Kohlschreiber bet365 - 1,90

Kohlschreiber je u vrlo dobroj formi. Nedavno je uzeo set Federreru dok je u prvom kolu bez većih problema i ubjedljivo slavio protiv Herberta rezultatom 6-4 i 6-0. Kyrgios obično vrlo loše započne turnir, posebno ako je iza njega uspješna sedmica što je rijetkost, ali tako je bilo sada. Ukoliko Kyrgios bude igrao ozbiljno i na nivou mogao bi ovo dobiti u tri seta, a mislim da bi Kohlschreiber mogao pokriti ovaj Hendikep jer kladionice su ipak po meni postavile premal koeficijent ka Gyrgiosa.

3.thumb.jpg.ba3af9588cfecfd4ea3adec95bc24170.jpg

Link to comment
Share on other sites

Novak Đoković - Bjorn Fratangelo Over 18.5 gemova (2.00) bet365

Broj jedan u svijetu Novak Đoković će se suočiti sa Bjorn Fratangelom iz Amerike koji ima vrlo male šanse u ovom meču, ali je bio vrlo dobra u kvalifikacijama za ovaj turnir, gdje je prošao tri kruga kvalifikacija. On je također prije tri godine pobijedio jedan set protiv Đokovića na ovom istom turniru, tako da očekujem da će biti vrlo raspoložen u ovom meču i da će malo namučiti Đokovića, barem jedan set kao što je to bio slučaj prije tri godine. Kao dobar pik za ovaj meč mi se čini više od 18.5 gemova. Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.b224f16ac68329cd4f652b19f2df7139.png

(Koeficijenti 9.3. u 13:37 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Sam Querrey - Miloš Raonić više od 22.5 gema (1.50)

Napisao sam već ranije da je podloga na Indian Wellsu najsporija od svih mastersa na betonu, ali ovo je obračun dva klasična servera i vjerujem da mogu prebaciti ovu granicu, igrali su jedan protiv drugog i prošle godine na IW, u meču u kojem je Raonić slavio 7:5 2:6 6:3. Querrey je u prvom kolu savladao Berrettinija (7:6 2:6 6:4). Vjerujem da bi barem jedan set mogao da ode u tiebreak, te da mogu prebaciti ovo čak i u dva seta, u tri seta, naravno, već ne bi bilo dileme.

Link to comment
Share on other sites

Philipp Kohlschreiber - Nick Kyrgios 2 (1.50) bet365

Kyrgiosa inače izbjegavam jer je jako nepredvidiv, pošto mu je motivacija ponekad u najmanju ruku upitna, ali vjerujem da se nakon osvajanja Acapulca 'dozvao' pameti. Redom je slavio protiv Seppija, Nadala, Wawrinke, Isnera i Zvereva, inače je igrač strašnog potencijala i kada mu se igra može dobiti bilo koga - i obrnuto. Kohlschreiber nije u najboljoj formi, poražen je u tri od prethodna četiri meča, a prije toga dobio je dva meča u Davis Cupu protiv mađarskih tenisera, ali oba u tri seta, i to protiv 364. na listi Pirosa, te anonimnog Szintaija. Sva četiri dosadašnja međusobna susreta dobio je Kyrgios, iako je samo jedan bio zvaničan meč (2017 na Roland Garrosu - 3:0 Kyrgios), a ostala tri egzibicije.

Link to comment
Share on other sites

Gilles Simon - Dominic Thiem | Više od 22 gema (1.80) bet365

Ova dva tenisera se znaju vrlo dobro i dok austrijski igrač dominira u međusobnim susretima između ovog dvojca, Simon je uvijek bio blizu pobjede protiv Thiema. Tako da očekujem jedan vrlo težak meč večeras. Simon je do sada pokazao dobar nivo igre, dok Thiem nije impresionirao u svom prvom meču. Thiemov nedostatak ritma bi mogao utjecati na njegovu igru večeras, protiv igrača koji je igrao prilično mnogo mečeva u posljednjih nekoliko mjeseci. Oklada na over 22.5 gem mi sečini odličnom u ovom meču, tako da ću to odigrati. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.1cac5900d1b9229a5f67aafaca4992fa.png

(Koeficijenti 11.3. u 15:53 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Nishikori - Hurkacz 

Nakon što ga je Poljak ispratio u 2.kolu Dubaija, Nishikori ima priliku na ovom Mastersu uzvratiti za poraz Hurkaczu. 

Japanac je dobio nekoliko dana više za odmori i pripremu za ovaj Masters. U prvom meču ovdje mučio se protiv Mannarina i stigao do pobjede u tri seta. Hurkacz je pak u finoj formi i ovdje je dobio domaćeg tenisača Younga u dva seta, a u tri seta bio je bolji od blago favoriziranog francuskog tenisača Lucasa Pouillea. 

Uvjeti i podloga debelo su na strani Nishikorija. Igrao sam u Dubaiju na njihovom meču 2-0 u setovima za Keija i pao, ali i ovdje moram ponovno pokušati. Nishikori je puno kvalitetniji tenisač i očekujem da se iskupi za poraz prije desetak dana i ovdje upiše rutinsku pobjedu. 

 

TIP: Nishikori 2-0 

Link to comment
Share on other sites

Albot - Edmund // Pobjeda Edmund bet365 - 1,40

Albota vrlo cijenim i bez obzira na sve nedostatke ima zaista sezonu za respekt što je pokazao i na ovom turniru. Ipak, mislim da je u velikom problemu s obzirom da na drugoj strani stoji Edmund koji igra odličan turnir. On voli sporije podloge koje mu omogućavaju da iskoristi svoj odlično forehand koji je sigurno u top 5 u svijetu tenisa kada je u formi.

U zadnje dvije sedmice slavio je u 6 mečeva i to bez većih problema. MIslim da će tako biti i na ovom meču.

365637320_edmiun.thumb.jpg.36342872c35f12cc81bf94b19b11262e.jpg

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use