Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NFL 2.kolo


FamilyGuy

Recommended Posts

Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers

2.kolo NFL-a večeras će divizijskim dvobojem NFC Southa otvoriti Carolina i Tampa Bay. Dvoboj je to momčadi koje su izgubile susret 1. kola i novi poraz doveo bi ih u nezgodnu situaciju. Kladionice su na strani domaćih koje favoriziraju sa sedam poena. 

Carolina je prvi dvoboj sezone izgubila od prošlogodišnjeg finalista Superbowla LA Ramsa 30-27. Cam Newton napokon je zdrav i na njegovom zdravlju Panthersi temelje nadu u uspješnu sezonu. Brine nekoliko loše bačenih lopti Newtona koje su promašile hvatače za nekoliko yarda i nadaju se navijači kako je to bila tek "hrđa" zbog nove sezone, a ne najava pada forme Newtona. Sve u svemu, Panthere su izgledale neloše u prvom dvoboju i imaju razlog za optimizam da će ovaj dvoboj zaključiti pobjedom. 

I Tampa je kod kuće izgubila dvoboj 1. kola, od njih su s 31-17 bili bolji San Francisco 49ersi. Momčad San Fransica jedna je od momčadi koja bi mogla iznenaditi ove sezone, a to su pokazali u tom prvom dvoboju protiv Tampe koja je bila favorit za jedan poen. QB Bucsa Jameis Winston nije izgledao dobro u tom dvoboju koji je zaključio s tri INT-a, no treba istaknuti kako je obrana 49ersa jedna je od kvalitetnijih u ligi. Bruce Arians trebao je preporoditi Winstona. 1.kolo je pokazalo kako to zasad nije uspio, ali ostaje nada da Winston ne može biti tako loš i večeras protiv Panthersa. 

U utakmici u četvrtak prednost uvijek ima domaća momčad, a posebno kada je i prošlo kolo igrala kod kuće. Tampa Bay ima manje vremena za pripremu ove utakmice i na njima bi se trebao više vidjeti umor iako je tek 2. kolo sezone. Koliko god Newton nije izgledao kao QB koji ima 100% "naštimanu ruku" i takvi su uspjeli Ramsima postići 27 poena. Obrana Bucsa nije funkcionirala dobro protiv 49ersa, i ne očekujem da će izgledati bolje na gostovanju kod divizijskog rivala u skraćenom tjednu. Vjerujem da će Bucsi biti bolji u ovome susretu, no jednostavno mi Panthersi izgledaju bolje i zbog prednosti domaćeg terena ja očekujem da ovo završi uvjerljivom pobjedom Caroline. 

TIP: Carolina Panthers -7 

Link to comment
Share on other sites

Drugo kolo NFL-a donosi nam nekoliko izjednačenih dvoboja, to se vidi i po koeficijentima za te utakmice. Od cijele ponude NFL-a ja se baš "zaljepio" na tri po meni najneizvjesnije utakmice današnjeg programa pa ćemo vidjeti kako će to na kraju ispasti. 

Green Bay Packers - Minnesota Vikings 

Listić počinje u 19 sati kada ćemo pratiti dvoboj Green Bay Packersa i Minnesote Vikingsa u dvoboju NFC North klubova. Obje momčadi krenule su u sezonu pobjedom, Green Bay je na otvaranju prvenstva bio bolji od Chicaga 10:3, dok je Minnesota kod kuće razbila Atlanta Falconse 28:12. Kladionice su blago na strani Green Baya, no tečaj na pobjedu Vikingsa tokom tjedna je u padu. 

Green Bay je dakle odlično krenuo u sezonu pobjedom protiv Chicaga u utakmici koja nije oduševila ljubitelje NFL-a. Bila je to utakmica u kojoj su dominirale obrane, a pobjedu je Packersima donio trenutak inspiracije Aarona Rodgersa koji je u 2. četvrtini s par dodavanja ispreskakao obranu Bearsa i osigurao važnu pobjedu. Obrana Packersa također je radila odličan posao, no pravo je pitanje je li obrana Green Baya toliko dobra ili je napad Bearsa predvođen Mitch Trubiskyem loš. Minnesota će zato biti pravi test za obranu domaćih jer oni su kod kuće unišitili Falconse koji su u sezonu ušli s boljom obranom. Neće Vikingsima biti lako igrati protiv Green Baya koji će imati veliku podršku fanatičnih navijača u prvoj domaćoj utakmici sezone no dojma sam kako obrana Packersa ipak nije baš toliko dobra. Kirk Cousins je prošle godine imao prilagodbu na Vikingse, protiv Falconsa je to prošle nedjelje izgledalo dobro i vjerujem da će tako biti i danas na ovom neugodnom gostovanju. Vikingsi imaju kvalitetnu obranu kojom odlično barata Mike Zimmer i on će znati otežati život novom mladom treneru Packersa Mattu LaFleuru.

TIP: Pobjeda Vikingsa po tečaju 2,25

Link to comment
Share on other sites

LA Rams - New Orleans Saints

Ovaj dvoboj biti će više od utakmice. Od 22.25 Ramsi dočekuju Saintse u reprizi kontraverzne NFC Championship utakmice u kojoj je pogrešna sudačka odluka pogurala Ramse u utakmicu Superbowla. Motiv više svakako za momčad Saintsa da danas ostvari pobjedu u Los Angelesu. Obje momčadi su također na omjeru 1-0, Ramsi su u gostima bili bolji od Caroline Panthersa 30:27, dok je New Orleans Saintsi okrenuli utakmicu protiv Houston Texansa i slavili u najboljoj utakmici 1. kola 30:28. 

U ovoj utakmici blagi favoriti su Ramsi, no ovo je dvoboj u kojemu Saintsi nisu bez šansi, po mom skromnom mišljenju mislim da su čak i favoriti. Drew Brees i kompanija tradicionalno "sporo" ulaze u sezonu i to smo vidjeli i u 1. kolu gdje su veći dio utakmice proveli u rezultatskom zaostatku. Ovo je više od utakmice kao što sam napisao i mislim da će Saintsi htjeti doći do pobjede. Najveća prednost u njihovoj igri je izvrsni probijač Alvin Kamara koji može štetu raditi probiojanjem, ali i kao hvatač. Upravo je Christian McCaffery iz Panthersa radio nered Ramsima u 1. kolu, a Kamara je igrač razine više i vjerujem da će tu Saintsi tražiti svoju šansu. Ofezivna linija Saintsa biti će na kušnji, dobro su radili posao protiv Texansa, ali protiv Ramsa će to biti zahtjevnije jer čeka ih defazivna linija predvođena najboljim obrambenim igračem prošle godine Aaronom Donaldom. Uspiju li neutralizirati defanzivu Ramsa, Saintsi su napravili pola posla. Druga polovica je na strani obrane Saintsa koja će morati znati uštopati Gurleya i Browna na poziciji probijača. 

Ova utakmica će završiti s puno poena jer i Goff i Brees su fenomenalni quterbackovi, a i obje momčadi imaju talenta u napadu. Prednost dajem ipak Saintsima koji imaju bolju ofezivnu liniju i u tijesnoj utakmici to bi mogao biti jezičac na vagi.

TIP:Pobjeda Saintsa po tečaju 2.05

Link to comment
Share on other sites

Atlanta Falcons - Philadelphia Eagles

Odličan dvoboj igrati će se u kasnom terminu, u noći na ponedjeljak od 02.20 sati. Sudar dviju "ptica" Falconsa i Eaglesa zaključiti će nedjeljni program 2. kola. Atlanta Falconsi su izgubili u 1. kolu od Minnesote Vikingsa 28:12, a Philadelphia Eaglesi su slavili 32:27 protiv Washinghton Redskinsa. Ovaj dvoboj dati će smjernice je li ovo još jedna izgubljena sezona za Falconse te jesu li Eaglesi spremni za novi pohod na Superbowl?

Atlanta nije bila favorit u 1. kolu kod Minnesote Vikingsa, no mnogi su ipak očekivali kako Falconsi mogu barem držati rezultatski priključak. To se nije dogodilo i Falconsi su pometeni od strane Vikingsa. Osobno ih ne otpisujem i mislim da to nije bilo njihovo pravo lice. Matt Ryan i Julio Jones čine izvrstan tandem i očekujem da na krilima toga ovdje dođu do pobjede. Philadelphia je slavila protiv Washinghtona, no problem za Eaglese je što su dopustili čak 370 passing yardi i takva obrana protiv izvrsnog Matt Ryana u Mercedes Benz Areni je baš ono što je potrebno Falconsima da izbjegnu rupu od 0-2 na startu sezone. 

Dobro je izgledao napad Eaglesa u toj prvoj utakmici protiv Redskinsa koji je osvojio ukupno 436 yardi, od toga 313 yardi kroz dodavanja za 3TD dodavanja. Obrana Redskinsa ipak nije na razini kakvoj je Atlanta. Falconsi nisu izgledali nimalo dobro protiv Vikingsa, no u sezonu su ušli s puno očekivanja i od njih očekujem da to večeras i potvrde. Obje momčadi su kvalitetne u napadu i par bljeskova obrana bi trebalo presuditi utakmicu. Ovo je dvoboj koji bi također trebao obilovati poenima, no Matt Ryan na domaćem stadionu igra dobro i zbog njega i u trećoj utakmici dana biram prema mišljenju kladionica,"underdoga."

TIP:Pobjeda Falconsa po tečaju 2.05 

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, FamilyGuy said:

Atlanta Falcons - Philadelphia Eagles

Odličan dvoboj...

Obje momčadi su kvalitetne u napadu i par bljeskova obrana bi trebalo presuditi utakmicu. Ovo je dvoboj koji bi također trebao obilovati poenima, no Matt Ryan na domaćem stadionu igra dobro i zbog njega i u trećoj utakmici dana biram prema mišljenju kladionica,"underdoga."

TIP:Pobjeda Falconsa po tečaju 2.05 

Mislim da si tu sve napisao.
Dva napada koja imaju fantastičan arsenal i koja bi objektivno bez problema trebali prebaciti 50 poena.
No nikako ne bi uzeo pobjedu Atlante. S obzirom u kakvoj su diviziji pobjeda im je must, ali...
Gledao sam ih prošli tjedan kod Minnesote i izgledali su katastrofalno, pogotovo ofenzivna linija.
I još su u toj tekmi izgubili jednog važnog igrača.
Philly nema obranu kao Minn. pogotovo secondary, ali su ipak "među rovovima" bolji.
Tako da sam ja tu odigrao poene najbolje
+ također over Baltimore-Arizona. Sretno! 

Link to comment
Share on other sites

prije 25 minute, cullinan said:

Mislim da si tu sve napisao.
Dva napada koja imaju fantastičan arsenal i koja bi objektivno bez problema trebali prebaciti 50 poena.
No nikako ne bi uzeo pobjedu Atlante. S obzirom u kakvoj su diviziji pobjeda im je must, ali...
Gledao sam ih prošli tjedan kod Minnesote i izgledali su katastrofalno, pogotovo ofenzivna linija.
I još su u toj tekmi izgubili jednog važnog igrača.
Philly nema obranu kao Minn. pogotovo secondary, ali su ipak "među rovovima" bolji.
Tako da sam ja tu odigrao poene najbolje
+ također over Baltimore-Arizona. Sretno! 

Bit će sigurno napeta utakmica, ali Matt Ryan otkad je draftan 2008. godine ima omjer 10-1 u prvoj domaćoj utakmici sezone. Zbog toga sam na strani Falconsa u ovom meču i očekujem puno bolju igru domaćih nego je to bilo u 1. kolu kod Vikingsa. Sretno nam ?

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use