Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

prije 31 minute, wannabe said:

Znači sve ovisi o Nevadi ili ako michigan pocrveni... lijepo i usko bome

Ne nužno. Ako Biden i izgubi Nevadu ima aduta u rukavu a to je Pennsylvania gdje trenutno Trump vodi ali mislim da to neće biti slučaj kada se prebroje svi glasovi. 

Biden je u jako lijepoj poziciji i moralo bi se Trumpu posložiti jako puno stvari da ovo prekrene a mislim da se to neće desiti. On je bio svjestan ovog raspleta zato i jest proglasio smješnu pobjedu nekoliko sati nakon zatvaranja birališta. 

Po pitanju Nevade, razlika je stvarno mala ali sumnjam da će se okrenuti. Preostali glasovi su dopisni a oni bi većinom (oko 70/) trebali ići u prilog Demokratima pa mislim da će im se prednost samo povećati kako se broj prebrojanih listića bude povećavao. 

 

2020-11-04 18_31_20-https___www.788-sb.com_#_IP_B157.png

Link to comment
Share on other sites

prije 1 minutu, PeterPrevc said:

@Goksim jel možda kvota pada zbog Nevade? unutar 1h je pala sa 5 na 2,87...

Mislim da je zbog Pennsylvanije ali i tamo su Demokrati i dalje favoriti za preokret. Moguće da se i bookakeri malo igraju...

"Iz Betfair Exchangea kažu da su ljudi dosad uložili 434 milijuna funti na pobjednika izbora - što je više nego duplo od 2016. godine. Online kladionica dopušta klađenje sve dok se ne proglasi rezultat."

Link to comment
Share on other sites

Ovo je trenutna situacija u šest ključnih država

ec325b52-5a8c-4074-b093-f9f7c4febdb5.jpg
Foto: EPA
 

ISHOD američkih predsjedničkih izbora sveo se na šest saveznih država, gdje se u srijedu još broje glasovi a utrka je suviše izjednačena da bi se mogao proglasiti pobjednik.

Evo kakvo je stanje u svakoj od njih:

Joe Biden trenutačno ima 238 elektorska glasa, a Donald Trump 213. (odnosno 214 kako piše AP). Za ulazak u Bijelu kuću potrebno ih je 270. 

Michigan

Država daje 16 elektora u izborni kolegij. 

U toj industrijskoj državi na sjeveru u kojoj je Donald Trump 2016. za dlaku pobijedio demokratkinju Hillary Clinton prebrojano je 96 posto glasova.

Joe Biden je u zadnjoj procjeni ondje imao neznatnu prednost ispred Trumpa (49,7 posto prema 48,8 posto).

Američka glasila pišu da bi glasovi koje još treba prebrojati, osobito oni poslani poštom, mogli ići na ruku demokratskom kandidatu.

Konačan rezultat mogao bi biti poznat u srijedu. 

Wisconsin 

Ova savezna država ima 10 elektora.

U toj, još jednoj državi na sjeveru, uglavnom poljodjeljskoj, gdje je Donald Trump prije četiri godine pobijedio s veoma malom razlikom, prebrojano je 95 posto glasova. 

Zasad vodi Biden (oko 49,6 posto) ispred Trumpa (49 posto).

Konačan rezultat očekuje se u srijedu, nakon trostruke provjere.

Nevada

Ima 6 elektora.

U toj pustinjskoj državi na zapadu, gdje je Hillary Clinton pobijedila 2016. prebrojano je 67 posto glasova. 

Zasad ondje vodi Joe Biden (49,3 posto), a Donald Trump dobiva 48,7 posto.

Mjesne izborne vlasti su u srijedu ujutro izvijestile da je prebrojavanje obustavljeno i neće se nastaviti prije četvrtka.

Osvajanjem elektora u Michiganu, Wisconsinu i Nevadi (16+10+6) Joe Biden bi dobio 32 elektorska glasa koliko mu nedostaje da dosegne "čaroban broj" 270.

Georgia

Ima 16 elektora.

U toj državi na jugoistoku koja tradicionalno glasuje za republikanskog kandidata prebrojano je 95 posto glasova. 

Donald Trump ondje trenutačno ima laganu prednost (50,3 posto) ispred Joea Bidena (48,7 posto), ali razlika bi se mogla smanjiti, predviđaju američki mediji. 

Konačan rezultat očekuje se tokom dana.

Sjeverna Karolina

Ima 15 elektora. 

U toj, još jednoj državi na jugoistoku koja također tradicionalno bira republikance prebrojano je 94 posto glasova. 

I u njoj zasad vodi Donald Trump (50,1 posto) ispred Joea Bidena (48,7 posto), ali dopisni listići poslani najkasnije na sam dan izbora primaju se sve do 12. studenoga.

Pennsylvania

Ima 20 elektora.

U toj industrijskoj državi u "Pojasu hrđe" na sjeveroistoku, gdje su oba kandidata vodila oštru kampanju prebrojano je 64 posto glasova. 

Donald Trump trenutno ondje ima lijepu prednost (53,5 posto prema 45,4 posto za Joea Bidena), ali američki mediji pišu da će velik broj dopisnih glasova mahom biti za demokratskog kandidata rođenog u Pennsylvaniji.

Mjesne vlasti objavile su da će se konačan rezultat znati do petka.

Izvor: Index.hr

Link to comment
Share on other sites

BIDEN pobjedjuje, osvojio je Michigan i Wisconsin kako stvari stoje, Odlucuje Nevada, a Pennsylvania koliko sam cuo, nije jos prebrojano u Philadelphii gdje su pretezito Afroamerikanci koji ce vecinom glas dati Bidenu, a i on sam je rodom iz Pennsylvanie,obradeno je 75% glasova, ako osvoji Pennsylvaniu pobjedjuje

AL JA mislim da Nevada odlucuje

 Its all on Nevada!!!

Link to comment
Share on other sites

22:20 CNN predviđa da Biden osvaja Michigan

Joe Biden pobjeđuje u Michiganu, predviđa CNN. Michigan daje 16 elektora u izborni kolegij što znači da je Biden došao do 264 od potrebnih 270 elektora za pobjedu. 

 

 

------ Nevada nosi 6

------ Pennsylvania 20

 

ove ostale ce Trump osvojiti sto su ostali, u Penssylvanii obradeno 64% u Nevade 75%

 

U pennsylvanii trump vodi 53.3 - 45,5 (mislim da Phila nije uracunata)

U Nevadi Biden vodi 49,2 - 48,6

 

Znaci Nevada odlucuje

Link to comment
Share on other sites

prije 5 minute, thescaaar said:

Sportsbet jutros (po aussie vremenu) isplatio listice koji su se kladili na Bidena. Kazu za njih je to zavrseno iako nije sluzbeno, a ako kojim slucajem Trump pobijedi isplatit ce i te listice :D Bet365 jos ceka i nada se

Dobar marketing. Mislim da ćemo večeras imati definitivno pobjednika i 270 elektora za Demokrate. Očekujem da Demokrati završe na 290 elektora. 

 

Aussie bookmaker Sportsbet pays out early on Joe Biden win

Aussie bookmaker Sportsbet has become the first local wagering company to confirm it will pay out on Joe Biden winning the US Election.

The bookie said in a statement that it had paid $23 million and over 100,000 bets to players who backed Joe Biden to win the election.

"After CNN projected the state of Michigan would go to the Democrats and holding the ascendancy in Nevada and Arizona, the online bookmaker has deemed the lead unassailable," Sportsbet said in a statement.

"With postal votes and potential legal proceedings to play out, it could be weeks before an announcement is officially made. But we've seen enough, so why make the punters wait?"

Despite the election not officially over - not all votes have been counted - the betting markets have swung heavily again to position Joe Biden as a short odds favourite.

The US Election has become an unlikely punter's paradise as big odds have been offered for both candidates, swinging back and forth wildly within the past 24 hours.

Izvor: https://www.9news.com.au/national/us-election-2020-sportsbet-pays-out-early-on-joe-biden-win/a722588b-85ec-4a87-a524-a1e592123691

Link to comment
Share on other sites

bet365 daje 1,16 na pobjedu Bidena na live klađenju i mislim da je to valuebet. Trump već prijeti tužbama pa je jasno i njemu da je izgubio izbore. 

Činjenično - Biden ima 264 elektorska glasa a za pobjedu mu je potrebno 270. 

Vodi u Nevadi sa malom razliku a istu značajno smanjuje u Pennsylvaniji. Vjeorjatno će dobiti obje države a dovoljna mu je jedna. 

2020-11-05-09-21-23-bet365-Online-Sports


2020-11-05-09-21-14-bet365-Online-Sports

bet365 daje 1,20 da Biden dobiva Nevadu a 1,22 da Biden dobiva Pennsylvaniju. Dakle, vjerojatnost da Trump dobije je izuzetno mala - mora dobiti obje države na što je ukupni tečaj (4,50 x 4,33) 19.48. Ispada da su Trump šanse oko 5% a Bidenu 95%. 

Samim tim koeficijent na Bidena bi trebao biti 1,05 ne 1,16 koliko je trenutno. Jasno da će ovo rijetko tko singlati ali nije toliko loš koeficijent za staviti uz 2-3 para Europske lige. Očekujem i da bet365 i unibet isplate oklade sutra iako vidjet ćemo do kad će čekati. 

Link to comment
Share on other sites

Biden blizu pobjede, ali napeto je u državi u kojoj je već proglašen pobjednikom

I DALJE traje napeta utrka za novog predsjednika SAD-a. 

Joeu Bidenu nedostaje samo šest elektorskih glasova za Bijelu kuću, no i dalje se moraju prebrojati stotine tisuća glasova u ključnim američkim saveznim državama kako bismo bili bliže ishodu tijesne borbe između Bidena i aktualnog predsjednika Donalda Trumpa koji je već krenuo poduzimati pravne akcije u državama u kojima je Biden preokrenuo rezultat.

Njegov stožer je u srijedu tužbama zatražio zaustavljanje prebrojavanja glasova u Georgiji, Pennsylvaniji i Michiganu, a u Wisconsinu je zatraženo ponovno prebrojavanje glasova. 

Novi rezultati američkih izbora, koji će možda otkriti i konačnog pobjednika, trebali bi biti poznati u poslijepodnevnim satima po srednjoeuropskom vremenu, kad se očekuju ažurirani podaci iz Nevade, Georgije i Arizone.

Nevada nosi šest elektorskih glasova i upravo bi ona mogla biti ključ za Bidenovu pobjedu. 

Trumpa, koji je još u izbornoj noći proglasio pobjedu, a svaki suprotan ishod nazvao krađom, čeka znatno teži put prema pobjedi. Kako bi nastavio utrku Trump mora osvojiti Georgiju i Arizonu ili Georgiju i Nevadu, nakon što su američki mediji objavili da je Biden pobijedio u Wisconsinu i Michiganu. 

Ako mu to pođe za rukom, republikanac za potrebnih 270 elektora izbornog kolegija mora potom pobijediti u Pennsylvaniji u kojoj se Trumpova prednost kontinuirano smanjuje, te u Sjevernoj Karolini.

Trenutno stanje u ključnim državama u kojima još traje prebrojavanje (prema podacima AP-a, ažurirano u 10:10):

  • Pennsylvania - vodi Trump. Donald Trump - 50.7%, Joe Biden - 48.1%. Prebrojano 89%. Država nosi 20 elektorskih glasova.
  • Nevada - vodi Biden. Joe Biden - 49.3%, Donald Trump - 48.7%. Prebrojano 75%. Država nosi 6 elektorskih glasova.
  • Georgia - vodi Trump. Donald Trump - 49.6%, Joe Biden - 49.2%. Prebrojano 98%. Država nosi 16 elektorskih glasova.
  • Sjeverna Karolina - vodi Trump. Donald Trump - 50.1%, Joe Biden - 48.7%. Prebrojano 94%. Država nosi 15 elektorskih glasova.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/biden-blizu-pobjede-ali-napeto-je-u-drzavi-u-kojoj-je-vec-proglasen-pobjednikom/2227732.aspx?index_tid=66860

Link to comment
Share on other sites

Joe Biden novi je predsjednik SAD-a 

Vjerujem da će većina kladionica isplatiti oklade danas/sutra. 

Biden ima prednost od 10.000 glasova u Georgiji pa bi Biden trebao ostati pobjednik i nakon prebrojavanja - za one koji su igrali da Biden pobjeđuje u toj državi. 

Biti će zanimljivo pogledati ovu temu za četiri godine pred nove predsjedničke izbore. Kretanje koeficijenata u nekim situacijama ima iste patterne...

 

Link to comment
Share on other sites

prije 1 minutu, Goksim said:

Joe Biden novi je predsjednik SAD-a 

Vjerujem da će većina kladionica isplatiti oklade danas/sutra. 

Biden ima prednost od 10.000 glasova u Georgiji pa bi Biden trebao ostati pobjednik i nakon prebrojavanja - za one koji su igrali da Biden pobjeđuje u toj državi. 

Biti će zanimljivo pogledati ovu temu za četiri godine pred nove predsjedničke izbore. Kretanje koeficijenata u nekim situacijama ima iste patterne...

 

Meni su vec jucer isplatili

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use