Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

US Open 2020


Recommended Posts

US OPEN 2020 će biti 140 izdanje ovog turnira, te drugi Grand Slam događaj ove godine. Održat će se na otvorenom i na tvrdoj površini u Billie Jean King nacionalnom tenis centru u New York Cityju.

Zbog zabrinutosti koje se odnose na pandemiju koja je u toku, tijekom lipnja 2020. godine najavljeno je da će se ovaj događaj održati bez gledatelja (prvi put u povijesti turnira i 143-godišnje povijesti Grand Slam-a) nakon što ga je odobrio Andrew Cuomo, guverner New Yorka. Igrači koji ulaze u Sjedinjene Države ne bi trebali biti pod karantinom, već se moraju testirati na virus prije odlaska u New York City te moraju nastaviti testirati tijekom turnira. Ako igrači budu pozitivni na virus, bit će prisiljeni napustiti turnir. Igrači i osoblje moraju nositi masku za lice prilikom ulaska u teren, osim za vrijeme vježbanja, treninga i vježbanja, u skladu s propisima Centra za kontrolu i prevenciju bolesti.

Kladionica bet365 prenosi sve mečeve sa US OPENa!

wwIvvrR.jpgitNPETG.jpg

DIREKTNI LINK ZA MEČEVE US OPENA!

(Koeficijenti 31.8. u 15:01 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Jiri Vesely - Corentin Moutet | Više od 36.5 (1.71) 1xbet

Ova dva tenisera izgledaju prilično izjednačeno, što pokazuju i koeficijenti. Moutet je blagi favorit. Mislim da bi ovdje mogli gledati više od 36.5 gemova po prilično dobrom koeficijentu u 1xbet kladionici.

Slabije rangirani Moutet je blagi favorit zbog toga što je igrao na Ultimate Tennisu na jugu Francuske tijekom karantene, gdje je igrao protiv nekih vrlo kvalitetnih protivnika. Nije pobijedio mnogo mečeva, ali je igrao na tom nivou, što će mu definitivno pomoći kada se vrati u u ovo natjecanje.

Tijekom suspenzije turneje Vesely je pobijedio dosta utakmica u Češkoj, iako je protiv ograničenih protivnika. Trebao bi uživati u uvjetima u New Yorku, kao što je to radio u Puneu u veljači, kada je sjajno servirao na putu do titule. Taj tjedan je šest od njegovih 13 setova otišlo na tie-break i ne bi me iznenadilo kada bi to ponovo vidjeli u ovom meču. Sretno!

Screenshot_14.jpg

Link to comment
Share on other sites

17:00h M.McDonald   +3,5  1,83  5/10  bet365

Ovdje očekujem jedan egal meč, Mackenzie-u je ovo podloga na kojoj najviše voli igrati, dok Ruud svoje najbolje rezultate ima na clayu. Ako je u ritmu Amerikanac može biti jako neugodan, forehand mu je najjači udarac s kojim možete pogoditi svaki kut terena, na riternu isto. Svaki Ruud-ov 2.servis će biti u opasnosti. Biti će to jedan zanimljiv meč i vjerujem da McDonald može pokriti ovaj hendi. Sretno tko isprati! :)

EDIT: Lost :(

 

                                                                                      (Koeficijenti 01.09.2020.g. u 15:32 CET) 

                                                                                          Koeficijenti su podložni promjenama 

Link to comment
Share on other sites

20:00h G. Pella-J.J.Wolf   2   1,57  5/10  bet365 

Wolf igra bez pauze u ovoj korona krizi dok Pella od 19.02. nema ni jedan meč. Wolf je prošli tjedan prošao 2.kola gdje je pobijedio E.Gerasimov 6:3 6:1, J. Munar 2:6 6:2 6:4 i izgubio od Gasquet-a 4:6 4:6.U dosta dobroj je formi što je bitno, u meču protiv Francuza je imao dosta UE. Pella je neugodan igrač ali bez službenog meča 6 i po mjeseci, to bi se trebalo osjetiti večeras na njegovoj igri. Sretno tko isprati!  :)

 

                                                                                            (Koeficijenti 01.09.2020.g. u 15:46 CET) 

                                                                                               Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

20:30h C. O'Connell-Laslo Djere  1  1,57  5/10  bet365

O'Connell je igrao UTR Pro tennis series i predao zadnji meč i od tada nije igrao. Radi se o jednom kvalitetnom igraču, snažnog servisa i forehanda koji voli igrati na hardu. Djere je najbolji na clayu, ne odgovara mu hard podloga. Prošli tjedan je izgubio od M. Giron-a 2:6 2:6 jako slab meč je odigrao. Vjerujem da O'Connell može ovo dobiti i uzimam ga za 5u.Sretno tko isprati! :)

 

 

                                                                                        (Koeficijenti 01.09.2020.g. u 16:03 CET) 

                                                                                          Koeficijenti su podložni promjenama

 

 

Link to comment
Share on other sites

Čilić okrenuo nemoguće protiv 111. igrača svijeta i ušao u 2. kolo US Opena

 0
4af58c90-eb4e-4605-9953-2c3979a8eac1.jpg

Foto: Getty Images / Guliver Images

MARIN ČILIĆ prošao je uz puno muke u 2. kolo US Opena nakon pobjede protiv 111. igrača svijeta Denisa Kudle. Tri sata i 33 minute borio se Čilić s Amerikancem, a na kraju je okrenuo 0:2 u setovima i 3:5 u trećem setu. Pobijedio je 6:7 (3), 3:6, 7:5, 7:5, 6:3.

Bio je to osmi takav preokret u Čilićevoj karijeri, a polovicu ih je izveo na US Openu, na kojem ove godine nastupa po 12. put. Ovo mu je 33. pobjeda u karijeri u pet setova i sada ih ima najviše od svih aktivnih igrača. Na vrhu je prestigao Rogera Federera koji ih ima 32.

Pobjednik US Opena 2014. prvi put je pao u zaostatak u petom gemu prvog seta, kad je Kudla do breaka stigao ostavivši Čilića bez poena. Amerikanac rođen u Ukrajini tu je prednost držao do desetog gema u kojem je servirao za osvajanje prve dionice, ali do set-lopte nije stigao.

Čilić je vratio break, a u 12. gemu je izborio i set-loptu. No ostao je neaktivan što je Kudla iskoristio, izvukao se i izborio tie-break. Početak odlučujućeg gema bio je odličan za Marina koji je poveo s 2:0, ali je tu i stao. Izgubio je šest poena u nizu, a Kudla je drugu realizirao drugu set-loptu. Čilić se teško mogao nadati boljem ishodu seta u kojem je napravio 19 neforsiranih pogrešaka, a imao samo osam izravnih poena.

Priliku za povratak u meč Čilić je u drugom setu propustio u petom gemu, u kojem je imao tri break-lopte (15:40 i još jednu prednost). Za razliku od hrvatskog tenisača, Kudla je svoju prvu priliku pretvorio u, pokazalo se, nedostižnu prednost. Čilić je Amerikancu darovao break, tako što je napravio dvostruku pogrešku za Kudlino vodstvo 5:3 koje je domaći predstavnik već u sljedećem gemu realizirao i pretvorio u dva seta prednosti.

Američki 28-godišnji tenisač je oduzeo servis Čiliću za vodstvo 4:3 u drugom setu, ponovno uz statičnu Čilićevu ulogu, došao na korak do velike pobjede, a još mu se više približio kad je u sljedećem gemu asom spasio Čilićevu priliku za oduzimanje servisa.

Kudla puknuo pod pritiskom

Suočen s ispadanjem iz turnira, Čilić je iskoristio gem u kojem je Kudla uglavnom promašivao prve servise i agresivnijim pristupom stigao do izjednačenja na 5:5 te tako produžio nadu u još jedan veliki preokret u mečevima na tri osvojena seta.

 

Kudla je pod pritiskom jedne od najvećih pobjeda u karijeri počeo više griješiti, što je Čilić iskoristio te mu još jednom oduzeo servis i nizom od četiri gema osvojio treći set sa 7:5.

Marin je u četvrtom setu nastavio igrati kao u završnici trećeg seta, što je rezultiralo puno uvjerljivijom dojmom u gemovima na početnom udarcu na kojem je u ovoj dionici meča Čilić izgubio svega sedam poena, a samo jedan kad je pogodio prvi servis. Čekao je svoju priliku za oduzimanje servisa i dočekao je kad je Kudla trebao izboriti tie-break. No, kod 30:30 Čilić je izvukao težak retern i pogodio forhend pasing za set-loptu, a u sljedećem poenu je Kudla promašio forhend i tako odveo meč u peti set.

Čilićeva nadmoć u gemovima na početnom udarcu nastavljena je i u odlučujućoj dionici meča. Baš kao i u prethodom setu, Kudla je skupljao mrvice na reternu i nije bio nikakva prijetnja pa je Marin slobodnije mogao igrati kad je Amerikanac servirao. To je iskoristio u šestom gemu kad je iskoristio prvu priliku za break i poveo sa 4:2.

Dva gema poslije, nakon tri i pol sata igre, Marin je došao i do prve meč-lopte, ali je pogreškom u izmjeni ostavio Kudlu u meču. Srećom, to nije imalo ozbiljnije posljedice po konačan ishod, jer je u sljedećem gemu, na treću meč-loptu, Čilić pogodio još jedan prvi servis koji 28-godišnji Amerikanac nije uspio vratiti te je nakon tri sata i 33 minute igre po osmi put u karijeri došao do pobjede velikim preokretom, nakon što je izgubio prva dva seta, a konačan rezultat je bio 6:7 (3), 3:6, 7:5, 7:5, 6:3 za pobjednika US Opena iz 2014.

Konačna statistika će pokazati da je Čilić imao 60 posto prvog servisa uz 83 posto realizacije te da nakon sedmog gema trećeg seta nije bio suočen s break-loptom. Zabio je hrvatski tenisač 26 asova, ali imao i osam dvostrukih pogrešaka. Dvoboj je završio sa 61 izravnim poenom, ali i 69 neforsiranih pogrešaka.

Marinov bitno aktivniji i agresivniji pristup od kraja trećeg seta te puno sigurnija igra na početnom udarcu, doveli su ga do četvrte pobjede na US Openu u kojoj je hvatao dva seta zaostatka. Prije današnjeg dvoboja, takav je preokret napravio 2009. u 2. kolu protiv Kanađanina Levinea, 2012. u 1. kolu protiv Australca hrvatskog podrijetla Marinka Matoševića te 2018. u 3. kolu protiv Australca Alexa De Minaura. 

Čilićev sljedeći suparnik je slovački tenisač Norbert Gomnos (ATP - 104.) koji je sa 6:4, 6:1, 6:4 nadigrao Moldavca Radua Albota (ATP - 70.). Bit će to Marinov prvi dvoboj protiv 30-godišnjeg Slovaka koji je pobjedom protiv Albota prvi put prošao prvu prepreku na Grand Slam turnirima. Taj će dvoboj biti na rasporedu u četvrtak.

Izvor: Index.hr

Link to comment
Share on other sites

Kukushkin - Garin 2 (1.80) bet365

Iskreno bi me ovdje iznenadilo kada Garin ne bi ostvario pobjedu. Kukushin zaista igra loš tenis, a nakon što je sinoć pobijedio Balasza sa 3-0, mislim da ni on sam ne zna kako je to izveo. Balasz je u tom meču bukvalno poklanjao poene Kukushinu sa lošim servisom i greškama. Dovoljno nam govori i podatak da je Kukushkin koji je katastrofalan u drugom servisu, osvojio čak 63% poena upravo u tom drugom servisu protiv Balasza. Iskreno, nekako sam stekao utisak da mu je ovaj meč poklonjen, jer je Balasz katastrofalno igrao.

Uglavnom, protiv Garina neće smjeti igrati na taj način, inače će lagano biti izbačen. Nisam baš ni siguran koliko on može igrati bolje od toga, jer je u lošoj formi, dok za prolazak u prvom meču na ovom turniru može samo zahvaliti ždrijebu koji je bio milostivan prema njemu. Jedino bi možda Garin mogao biti umoran nakon pet odigranih setova protiv Blancha, ali je imao dan odmora što je svakako dobra stvar. MIslim da bi Garin ovo trebao dobiti. Sretno!

Screenshot_22.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 2.9. u 12:32 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Đoković - Edmund | 3-0 (1.33) bet365

Đoković ogroman favorit. Sjajno je započeo US Open sa pobjedom protiv Džumhura sa 3-0. U setovima je bilo 6-1, 6-4, 6-1. Na drugoj strani je Edmund dobio Bublika sa 3-1. S obzirom da na ovom turniru nema Nadala i Federera, Đoković je ogroman favorit za osvajanje turnira. Najbolji je igrač definitivno i očekujem od njega dobru igru i u ovom meču. Teško je da će mu Edmund koji se nalazi na 44. mjestu na ATP Listi napraviti neke velike probleme. Ide ovo lagano za Đokovića. Sretno!

Screenshot_24.jpg

(Koeficijenti 2.9. u 12:49 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Ćorić nakon četiri i pol sata te spašenih šest meč-lopti ponovio rekord na US Openu

 

fbad2049-05ee-47d2-a82c-3c7d1774119c.jpg
Foto: EPA

BORNA ĆORIĆ plasirao se u osminu finala US Opena nakon što je noćas svladao šestog igrača svijeta Grka Stefanosa Tsitsipasa sa 6:7 (2), 6:4, 4:6, 7:5, 7:6 (4) u meču trećeg kola koji je trajao četiri sata i 38 minuta.

Time je izjednačio svoj najbolji rezultat na Grand Slamovima. U osmini finala US Opena igrao je već 2018., dok mu je prošle godine isto uspjelo na Australian Openu.

Odigrao je jedan od najboljih mečeva karijere

U divovskoj borbi Ćorić je pokazao iznimnu mentalnu snagu, više puta se izvukao iz izgubljenih situacija, a spasio je i šest meč-lopti.

U četvrtom setu Tsitsipas je imao prednost od dva brejka i vodstvo 5:1. No, najbolji hrvatski tenisač uspio je spasiti šest meč-lopti, dvije na svoj servis kod 5:3 za Grka i potom u sljedećem gemu još četiri meč-lopte na servis protivnika, te je došao do izjednačenja 5:5. Nakon toga dobio svoj servis i onda je trećim uzastopnim brejkom uzeo četvrti set sa 7:5.

I u petom setu Ćorić se izvukao iz teških situacija. Spasio je tri brejk lopte kod 4:4 i jednu kod 5:5, da bi na kraju slavio u tie-brejku.

Sad ga čeka 63. igrač svijeta, još nije igrao protiv njega

U osmini finala Ćorić ide na 26-godišnjeg Australca Jordana Thompsona, 63. na ATP ljestvici.

Bit će to njihov prvi međusobni dvoboj.

Izvor: Index.hr

Link to comment
Share on other sites

Nadam se da nitko sa foruma nije igrao da Đoković osvaja US Open...

Novak Đoković izbačen s US Opena, pogodio sutkinju lopticom u vrat

 

e217205d-edad-4953-8967-850d0a38d5f0.jpg
Foto: EPA
 

NOVAK ĐOKOVIĆ izbačen je s US Opena u prvom setu meča osmine finala protiv Španjolca Pabla Carrena-Buste.

Srpski tenisač je za vrijeme meča protiv Španjolca Carrena-Buste izgubio živce i bez gledanja udario lopticu koja je pogodila linijsku sutkinju u vrat. Sutkinja je potom pala na tlo i izgledalo je kao da ima poteškoća s disanjem.

Napamet udario lopticu koja je pogodila sutkinju 

Đoković je nesvjesno pogodio sutkinju direktno u vrat i zbog pravila US Opena je diskvalificiran pri rezultatu 6:5 za Španjolca koji je napravio break. Srpski tenisač odmah je prišao sutkinji da vidi kakva je situacija te se istog trena ispričao, no povratka nije bilo.

Desetak minuta je trajalo vijećanje oko toga što će biti s nastavkom meča, a onda je odlučeno da je Đoković gotov s ovogodišnjim US Openom. 

"Nakon namjernog i opasnog udaranja lopte ili nepromišljenog udaranja loptice unutar terena ili udaranja loptice sa zanemarivanjem posljedica, sudac US Opena je diskvalificirao Novaka Đokovića", objasnili su organizatori turnira

Đoković je odmah kažnjen i oduzimanjem bodova te novca koje je zaradio u dosadašnjem tijeku turnira. Odluka je donesena sukladno pravilima US Opena, no zanimljiva je primjedba koju je istaknuo i Ben Rothenberg, dopisnik NY Timesa, kako do incidenta ne bi došlo da je na svim terenima kompleksa Flushing Meadows u New Yorku postavljena Hawkeye tehnologija umjesto linijskih sudaca. 

Nevjerojatan kraj za Đokovića

Đokoviću je ovo prvi put u karijeri da je na ovakav način završio meč te je neuobičajena situacija da prvi tenisač svijeta izleti s Grand Slama na ovaj način, i to u osmini finala važnog turnira na koji je srpski as pristao doći nakon dugog premišljanja zbog koronakrize. Slične situacije događale su se u prošlosti na velikim turnirima: John McEnroe diskvalificiran je 1990. godine s Australian Opena, Tim Henman izbačen je iz Wimbledon 1995. godine a Denis Šapovalov u natjecanju Davis Cupa 2017. godine. 

Prije odluke o diskvalifikaciji s US Opena Đoković je na terenu u razgovoru sa sucima u nevjerici govorio: 

"Vi birate u ovom trenutku? Na centralnom terenu, u Grand Slamu... Moju karijeru?" 

Vijest i reakcije prenose svi svjetski mediji, a stiži i brojne reakcije Đokovićevih kolega s Toura i bivših tenisača. 

Đoković nakon diskvalifikacije nije došao na press konferenciju i brzo je napustio teniski kompleks US Opena. Službenu izjavu ubrzo je objavio putem svog Instagrama.

Careno Busta će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika dvoboja Denis Šapovalov - David Goffin. Po prvi put od Australian Opena 1981. godine u četvrtfinalu Grand Slama neće biti igrača koji je ranije osvojio neki od najvećih svjetskih turnira. 

Izvor. Index.hr
Link to comment
Share on other sites

Rublev - Medvedev 2 (1.28) bet365

Igra se četvrtfinale US Opena, gdje će se sastati Rublev i Medvedev. Što se tiče Rubleva, on je stigao do osmine finala bez izgubljenog seta, dok je u osmini pobijedio Berrettinija nakon što je preokrenuo rezultat. Rublev se trenutno nalazi na 14. mjestu ATP liste i iskreno ga očekujem u top 10 uskoro. Na drugoj strani imamo Medvedeva koji nema izgubljenog seta još uvijek. Nalazi se na samom vrhu ATP liste i on je po mom mišljenju glavni favorit za osvajanje ovog natjecanja kako je Đoković diskvalificiran. Mislim da će ovdje Medvedev dobiti meč rutinski. Ako Medvedev bude na svom nivou, ovo će lagano dobiti možda i sa dva seta razlike, međutim, ja ću igrati dosta sigurniju opciju ovdje. Sretno svima!

Screenshot_7.jpg

(Koeficijenti 9.9. u 16:37 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use