Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NFL 2020/2021


Goksim

Recommended Posts

Pred nama je nova NFL sezona, sezona u kojoj neće nedostajati uzbuđenja! Prije godinu dana bilo je teško i zamisliti kako će naredna sezona izgledati zbog novonastale situacija. Ljetni prijelazni rok donio je velik broj transfera a vrijedi istaknuti da Tom Brady više nije član New Englands Patriotsa! Da povućemo parelelu sa ovim transferom u nogometnom svijetu najbolja usporedba bi bio transfer Ronalda ili Messija...

Slika-zaslona-2020-09-13-u-08-25-20.png

Slika-zaslona-2020-09-13-u-08-25-42.png

Slika-zaslona-2020-09-13-u-08-25-54.png


Slika-zaslona-2020-09-13-u-08-27-00.png
Slika-zaslona-2020-09-13-u-08-26-18.png

(Koeficijenti 13.9. u 8:23 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Tekst je preuzet sa Mondo.ba portala

NFL najava sezone 2020/21: Povratak Big Bena i nova era Patriotsa

Sezona je tu iza ćoška. Da li će Čifsi ponoviti uspeh Patriota koji su poslednji tim koji je odbranio titulu? Ima li Tom Brejdi, u tandemu sa Gronkom, snage za finale? Pročitajte najavu.

AFC / Istok i Zapad

Nova sezona nam donosi verovatno nešto što nismo sanjali da će se dogoditi - Tom Brejdi u drugom dresu. Pa onda još jedno iznenađenje u vidu povratka njegove desne ruke, Roba Gronkovskog. Imamo dosta dobru ruki klasu, imaćemo očigledno tankovanje nekih timova (čitaj Jaguarsi) nadajući se Trevoru Lorensu sa čuvenog Klemsona. Dru Bris će nas častiti sa još jednom sezonom, dok će Čifsi imati teži zadatak da odbrane osvojeno. Lamar Džekson kaže da je spreman za više od koraka napred, pa ostaje da se zavalimo u fotelje i gledamo spektakl.

A sada je vreme za najavu ili vodić kroz sve ekipe, gde ćemo se osvrnuti ko je šta promenio, kakva su očekivanja, kakve su realne šanse i da li će nijansiranje opreme Braunsa pomoći da se pokrenu sa mrtve tačke na kojoj stoje godinama. Oni su mi simpatični, pa sam ih pomenuo.

Krećemo prvo sa američkog fudbalskom konferencijom ili kraće AFC. Prvo nam dolazi na redu Istok, jer tamo izlazi sunce, pa je red odatle da krenemo. Tamo nas čekaju ove sezone manje zanimljivi timovi. Zašto? Jednostavno, Tom Brejdi je napustio Patriote. Nije ih napustio stari lisac, Bil Beličik, ali je sigurno da drugačiji, manje jači vetrovi duvaju na severo-istoku Amerike.

edelman-i-belicik.jpg

IZVOR: JIM ROGASH/GETTY IMAGES NORTH AMERICA

NJU INGLAND PATRIOTSI

Beličik je dobio padajuću zvezdu, Kema Njutona. Ovo je definitivno poslednja šansa za nekadašnjeg najkorisnijeg igrača lige i rukija godine, da pokaže da ljudi treba da ga pamte po delima, ne samo peškiru oko glave. Beličik je rekao da odavno, možda nikada, nije video igrača koji radi koliko Kameron na treninzima. Da li je to psihološka igrica mudrog Bila ili zaista stvarnost imamo eto još par dana da se uverimo.

Patriote po statistici imaju najteži raspored, a i red je bio, jer su godinama imali dosta dobar, da ne kažem lak raspored. Edelman, koji je najjače ofanzivno oružje, imao je dve operacije između sezona, pa ostaje da se vidi kako će Beličik dozirati njegovu upotrebu na terenu. Foksboro će biti sigurno težak zalogaj svima.

Na drugoj strani, izgubili su Van Noja koji je otišao među Delfine i time značajno otupeo sečivo odbrane. Secondary je i dalje među najboljima u ligi, ali je veliko pitanje mogu li da ponovo prošlu godinu. Da li ponajbolji kornerbek, Stefon Gilmore, može da nastavi sa briljantnim minijaturama? Ako je odgovor da, eto manje glavobolje.

american football

IZVOR: HANNAH FOSLIEN/GETTY IMAGES NORTH AMERICA

BAFALO BILSI

Fino iznenađenje prošle sezone. Sa sastavom koji je odlično balansiran, predstavljaju favorita za osvajanje divizije. Žestoko kritikovani kada su digli ruke od Tajroda Tejlora (pominjao se rasizam), našli su spas u Džošu Alenu koji je odigrao fantastičnu sezonu. Sada je dobio Pro Bowl hvatača u liku Stefona Digsa, pa bi Alenu posao trebao biti olakšan. Konačno bi mogao da baca više pasova preko 20 jardi.

Pored Alena, koji je bio drugi iza Lamara Džeksona, po broju pretrčanih jardi, Bilsi na trkačkim pozicijama imaju dobre “razbijače” koji su u prošloj sezoni odbijali lako prva obaranja i stizali do ekstra jardi kojima se drugi nisu nadali. Uz nepromenjenu ofanzivnu liniju, niko ne vidi razlog zašto ne bi ponovili sezonu, posebno što će odbrane morati da budu fokusirane i na Alena.

U odbrani su prvu liniju pojačali iskusnim Mariom Edisonom, koji zna kako da vrši pritisak na kvotebekove, beležeći preko 10 sekova prošle sezone. Edmunds i Milano drže lajnbekersku liniju, a pojačani Kleinom iz Sejntsa, sigurno dižu kvalitet na sledeći nivo. Nema dileme da uz ojačan secondary, Bilsi mogu da se nadaju lepim danima. Iako će u Bafalu uglavnom biti hladno, kišovito i snegovito, navijači očekuju da ih pobede dobro ugreju.

american football

IZVOR: BILLIE WEISS/GETTY IMAGES NORTH AMERICA

NJUJORK DŽETSI

Nisam znao da li prvo njih ili Majami, jer se ne zna ko je više nesrećan, ali po tradiciji sam odabrao Džetse. Kad će videti plejof, ne znaju da prognoziraju ni najveći optimisti i navijači zelenih. Sem Darnold, od koga su očekivali mnogo, živeo je na rolerkosteru. Počeo je očajno, povreda, pa rekordi u presečenim loptama, da bi se probudio tek pred kraj sezone.

Livion Bel nije isti onaj Bel koji je orao terene kao što je Marko drumove, tokom epizode u Stilersima. Krenuo je trbuhom za kruhom i tu se slupao. Činilo se u par navrata prošle sezone da možda može da podseti na stare dane, ali ako onda pogledate golu statistiku onda vidite da nije bi zagrebao stari spomenar iz Pitsburga.

Risiveri su upitni, jer je teško kada imate ništa preko predsezone dobiti nešto. Ofanzivna linija je bila među najgorima, sada imaju tri novajlija, znači opet mačka u džaku. Može se desiti da Darnold bude dobro prodrman, pa da mu druga sezona bude gora od prve. Ja mu želim sve najbolje, ali ne znam da li ofanzivna linija može da podrži te želje.

Što se tiče defanzive, mnogo očekuju od pravog tenka, Kvinena Vilijamsa. Nekadašnji treći pik 2019, nije pokazao svoj potencijal. Ako on ponovo ostane lenj i ne razvije se u čudovište kakvo Džetsi, ali i stručnjaci očekuju, loše se piše prvoj liniji odbrane, jer u ostale teško se može pouzdati.

Lajnbekere ne mogu ni da pominjem, jer nemam šta da pomenem. U ono dobro što je bilo u secondary delu otišlo je tj otišao je. Džamal Adams, sigurno među tri najbolja sejftija, preselio se za kikiriki u Sijetl. Draftovani igrači su upitni, jer jednostavno Džetsima ne ide dobro draft, a za pikove su dali Adamsa (uglavnom). Čemu se nadaju, kada ne znaju da biraju pikove, ni oni sami ne znaju.

american football;bestof;topix

IZVOR: BILLIE WEISS/GETTY IMAGES NORTH AMERICA

MAJAMI DOLFINSI

Nema šanse, ali promil šanse da budu ispod Džetsa. Doveli su jako perspektivnog kvoterbeka, Tuu Tagovalou (valjda se tako pravilno izgovara) i jednog od najboljih secondary unita na tržištu, Bajrona Džonsa iz Kaubojsa. Delfini neće čudesno zaplesati, čak i da Tua počne magično da baca, ali za magiju uvek imate Ficmedžika (Ficpatrika zapravo). E sad, da li odmah izabrati sigurnost Tagovaloe ili ludilo Ficpatrika, ostaje na treneru.

Pošto im je prošle sezone prvi trkač jedva nakarikao 200+ jardi, doveli su Meta Bredu iz Najnersa i Džordana Hauarda koji je fantastično trčao prve dve sezone u Bersima. Ovo bi zaista trebalo da bude dovoljno za kvalitetno trčanje. Fino su pojačali ofanzivnu liniju, koja je bila gora i od Džetsa. Da bi trkači trčali, treba bi iole kvalitetna ofanzivna linija, pa eto im prilike da se dokažu.

Odbranu su fino ojačali, pre svega dovođenjem Van Noja iz Nju Inglanda i Džonsa iz Dalasa. Kada tome dodate još par igrača koji su dovedeni između dve sezone, kao što je defanzivac Čifsa, Ogbah, pa onda i Louson, dobijate dobar miks da ne budu katastrofalni kao prošle sezone kada je 90% tima želelo brže bolje da pobegne.

american football;bestof;topix

IZVOR: JOE SARGENT/GETTY IMAGES NORTH AMERICA

PITSBURG STILERSI

Sada meni omiljena divizija koji počinjem omiljenim timom. Ako je neko mislio da treba da potceni srce šampiona, u startu se prevario. Čak i prošle godine, kada su bili pogođeni serijama povreda glavnih igrača, odlascima zvezda tima, Stilersi su skoro da samog kraja bili u igri. Trener Tomlin stvari drži pod kontrolom, ako ne uvek bukvalno, onda bar da igrači i navijače drži mirnim. Vratio se Big Ben i to je jako važno za čeličnu franšizu!

Pošto su oba trkača “proklizala” prošle sezone, a pogotovo Koner koji je debelo podbacio, očekuje se da potencijalno sjajni ruki, MekFaraland, dobije šansu. Ofanzivna navala ulazi sveža u ovu sezonu. Povratkom Bena, sigurno je da će Smit-Šuster, Vašington i Džonson imati znatno produktivnije sezone, jer je i Rotlsberger rekao da se oseća jako dobro, kao da je na početku karijere. Ojačali su se na poziciju tajt-enda, što je uvek bila bitna pozicija u sistemu Stilersa. Ofanzivna linija je uvek stabilno dobra, ali je to već zaštitni znak franšize.

Odbrambena sila je ogleda u liku i delu srednjeg od troje braće Vat. Ti Džej je postao jedan od najboljih endova u ligi i jako se približio bratu. Tu je sada i najmlađi Vat koji igra ful-beka. Čeka se još glava porodice, pa da budu kompletni. Pored njega tu su još nemilosrdni Bad Dupri i jedan od najboljih unutrašnjih linijaša, Kameron Hejvord, koji je juče produžio ugovor. Lajnbekeri imaju dobre učitelje i to je sve što imam da kažem.

Secondary predvode Džo Hejden i Stiven Nelson koji imaju dobre sezone iza sebe. Itekako su dobro pogodili sa akvizicijom Minke Ficpatrika, koji je imao Pro Bowl sezonu sa čak pet presečenih pasova i čak dva tačdauna. Terel Edmuns bi pored udaračkog dela trebalo da poradi na boljem pokrivanju terena i onda neće biti zime za Stilerse. I još jednom, Big Ben se vratio, a to znači neka bolja vremena za Stilerse. Dosta, dosta bolja.

football;american football;bestof;topixIZVOR: SCOTT TAETSCH/GETTY IMAGES NORTH AMERICA

BALTIMOR REJVENSI

Prošle godine se desilo ono što je dobar deo stručnjaka prognozirao. Rano ispadanje iz plejofa. Lamar Džekson je plesao i plesao, bacao, pa trčao, pa priredio pravi šoutajm iz utakmice u utakmicu. Cela ekipa je igrala programirano, prikazujući jednu od najboljih sezona koje sam lično imao prilike da gledam, iz bilo koje perspektive. Lamar je rušio rekorde i na kraju srušio sebe. Sada ima dosta lakši raspored i svi očekuju da ponovo prošlu sezonu.

Svi će biti spremni za Džeksona i tu ne treba imati sumnje. Prošla sezona je mnoge zatekla nespremne, ali je ze očekivati da će Džon Harbo spremiti nove minijature za svog mladog superstara. Svi su tu, kao prošle sezone, osim Hejdena Hersta, što ne čudi, s obzirom da je Mark Endrjuz pokupio sve što se moglo pokupiti. Ingram je trčao sezonu koja dođe jednom ili dva puta u karijeru, a Gas Edvards mu je dao dobru podršku.

Iako imaju jako brze hvatače, nisu se nahvatali toliko lopti, pre svega zbog igre koju je prikazao Baltimore, gde je u centru svega bio Lamar Džekson, oslanjajući se uglavnom na metu pod imenom Mark Endrjuz. Markiz Braun se nada produktivnijoj sezoni, a ako žele dalje, malo moraju promeniti svoju taktitku. Ofanzivna linija je prosto sjajna i to je dalo velikog prostora gore navedenih igračima da ostvare takve učinke.

Pored napad, pojačali su odbranu fantastičnim Kalajsom Kempbelom, koji je napustio brod koji tone i zamenio ga brodom koji ima moć da potopi ostale. Kada njemu dodate Meta Džudona, eto tandema koji će donositi glavobolje ofanzivnim linijama. Kako je odbrana bila na terenu znatno manje od napada (znamo zašto), onda i ne čude manje brojke od uobičajenih. Secondary Rejvensa je odličan i to je ono što im treba. Marlon Hemfri i Markus Piters su najbolji tandem kornerbekova u ligi. Ono što im nedostaje je hladna glava Džeksona. A ona je jako vrela.

american football

IZVOR: JOE ROBBINS/GETTY IMAGES NORTH AMERICA

SINSINATI BENGALSI

Stigao je Džo Berou. Ubedljivo najbolji prospekt drafta je stigao među Tigrove u nadi da će svojim plejmejkersim sposobnosti, a uz svesrdnu pomoć Ej Džej Grina, preokrenuti stvari u Sinsinatiju. Vera je jaka, realnost je još jača. Kajler je prošle godine uspeo da prodrma NFL, od Džoa je očekuje još više.

Džo Mikson ima dve jako fine sezone. Mlad je, a već se smestio među najbolje trkače lige. Na hvatačkoj strani sve zavisi od zdravlja Grina na koga su stavili franšizni tag, želeći da vide kako će se razvijati situacija ove sezone. Zdrav Grin znači mnogo jardi, posebno u “crvenoj” zoni. Tajler Bojd je bio jedina svetla tačka prošle godine, a repliciranje sezone će znatno povećati šanse Bengalsima da dođu blizu neutralnog skora. Od rukija Higinsa sa Klemsona planiraju da prave novog Grina, dok Tejt može doprineti igri pasom. Ostali spavaju, a tigar dok spava, potpuno je bezopasan.

Đino Etkins je i dalje tu. Pro Bowl defanzivac drži prvu liniju odbrane. Zajedno sa Danlopom i Habardom može dosta poremetiti protivničke kvoterbekove, što jeste najbolji deo tima Bengalsa. Problem je lajnbekerska linija koja je najgora u celoj ligi. Odlazak Pola Gantera, defanzivnog koordinatora u Rejderse je taktički rasturio pokrivanje igre, da od 2017 ne mogu da se slože šta tačno treba da rade. Džo je tu, ali je znam da li će svi želeti da jedu kod Džoa, jer će kuvari u odbrani propustiti dosta toga da spreme.

american football

IZVOR: THEARON W. HENDERSON/GETTY IMAGES NORTH AMERICA

KLIVLEND BRAUNSI

Meni jako simpatičan tim. Oduvek sam imao animozitet prema bojama ovog tima, opremi koju nose, ali su mi nekako bili simpatični kao večiti luzeri. Bejker Mejfild je u ruki sezonu napravio pravi bum, dao nadu navijačima, a onda im sve naprasno oduzeo. Ako misle nešto više i ako Mejfild misli da opravda zlatni pik koji je potrošen na njega, vreme je da zaigra onako kako zna. Ako ništa drugo doveli su Kejsija Kinama da mu diše za vrat.

Uprava je lepo odrešila kesu. Pored toga što je Nik Čab odigrao sezonu za pamćenje koji će prepričavati unucima ispod trema dok se ljulja na stolici, tu je Karim Hant koji želi da probudi duh iz Kanzasa kada je trčao i razbijao protivničke odbrane. Odel Bekam će i dalje nositi svoj skupoceni sat, ali se svi nadaju da će mu sat poslužiti da se na vreme otvori i dobije pas od Mejfilda. Ako on zakasni tu je sjajni Džarvis Lendri za koga je bilo dosta priče da će ih napustiti, ali eto čovek je dao još jednu šansu.

Ofanzivna linija je značajno ojačana, ali im pre svega nedostaje defanziva. Šubert ih je napustio, ali je Majls Geret obećao da više neće praviti glupe ispade i tako ostaviti ekipu bez najbolje defanzivca. Pomoći će mu sigurno dolazak veterana Klejborna, jer od ostalih nema previše pomoći u napadu na kvoterbeka. Dolazak novog defanzivnog koordinatora koji je prepoznao dobre odlike u kornerbekovima, mogao bi da donese dosta dobro Braunsima. Opremu su promenili, boje nisu, ali su i dalje simpatični. To će i ostati.

Izvor: Mondo.ba

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use