Leopold 0 Prijavi objavu Objavljeno November 26, 2020 Pozdrav ljudi Kupio sam paysafe bon u iznosu 800kn Da li ja taj bon mogu unjeti na bet365 i koliko ce mi uzeti provizije Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
IzudinB 2388 Prijavi objavu Objavljeno November 26, 2020 prije 2 sati, Leopold said: Pozdrav ljudi Kupio sam paysafe bon u iznosu 800kn Da li ja taj bon mogu unjeti na bet365 online kladionica">bet365 i koliko ce mi uzeti provizije Mislim da bet365 kladionica ne uzima ništa provizije na paysafe kartice, jedino ako nisu što uvodili u posljednje vrijeme. Na bet365 kladionici moras unijeti svoj mail sa paysafecarda i pasword te uplatiti preko paysafea. Vjerojatno će ti tražiti onaj 16-znamenkasti broj koji si dobio na računu. Ako nemaš account, možeš ga napraviti besplatno je. Ja do sada nisam radio uplate preko paysafea ali mislim da je vrlo jednostavno. Citiraj Share this post Link to post Share on other sites
Goksim 5309 Prijavi objavu Objavljeno November 26, 2020 prije 2 sati, Leopold said: Pozdrav ljudi Kupio sam paysafe bon u iznosu 800kn Da li ja taj bon mogu unjeti na bet365 online kladionica">bet365 i koliko ce mi uzeti provizije @Leopold Paysafecard kod bet365 možeš koristiti kao način uplate bez problema Citiraj Share this post Link to post Share on other sites