Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

French Open 2021


Recommended Posts

Super za temu! Nadam se da će biti raspoloženih za stavljenje parova i komentiranje turnira.

IzudinB, pitao si tko osvaja. Po meni jedino Nadala trenutno vidim kao nekog na koga bih se kladio. Svi ostali previše osciliraju.

Novak je tek u Rimu odigrao pravi turnir, ostalo je bilo slabo za njega na zemlji. Možda se on digne u formi.

Thiem nije uopće u formi. Muči se sa svima. Dosta sam ga gledao. Ovo što je pobjeđivao bi izvlačio mečeve, primjer protiv Isnera u Madridu, a bilo je još toga. Prednost mu je na 3 dobivena seta, vjerujem da će se baš izvlaćiti protiv slabijih, ali osvojiti teško.

Tsitsipas bi mi bio glavni kandidat da nije izgubio oba jaka meča, i protiv Nadala finale Barcelone i Novaka 1/4 finale Rima. Uzeo je Monte Carlo, ali ovi mečevi pokazuju da će teško protiv ove dvojice na Roland Garrosu.

Ostali ne vjerujem ni da su u kombinacijama za osvojiti. Ok Zverev, ali mislim da na sporoj podlozi teško.

Šteta što je Rublev pao nakon odličnog Monte Carla gdje je Nadala dobio. Ostalo slabo.

Specijalisti za podlogu su van forme i to ne obećava. Busta ima neke probleme, a Schwartzman je totalno van forme. Ajde Bautista igra standardno. Nadam se da će Sinner odigrati dobar turnir. Dečko baš obećava, ali i kod njega neki slabiji zadnji mečevi.

Eto malo za uvod. Nadam se da ćemo ovdje pratiti turnir.

Link to comment
Share on other sites

Evo da dodam sad kad je poznato tko ide na koga da bi moglo biti jako zanimljivo. Tsitsipas je do eventualnog finala izbjegao Nadala i Novaka. Tako da bih rekao da mu šanse rastu. Tu je Medvedev koji će teško napraviti rezultat na zemlji, a Thiem ili Zverev bi mu mogli doći u polufinalu. Spomenuo sam probleme Thiema, a već drugo kolo možda igra protiv Delbonisa pa ludi Fognini, a onda i Ruud. Ruuda sam zaboravio spomenuti, on ima igru na zemlji, moguć dobar rezultat kod njega.

Nadal i Novak na drugoj strani. Novak bi morao u polufinale, možda ga Berretini bude mučio. Nadalu bi probleme mogli stvoriti Sinner iako vjerujem da će njega proći, te Rublev koji ga je dobio u Monte Carlu.

U svakom slučaju očekujem jako zanimljiv turnir.

Link to comment
Share on other sites

Evo igrača za koje smatram da bi trebali proći prvo kolo (prva 4 igraju danas):

Thiem, Bautista, Khachanov, Nishikori, Caruso, Humbert, Sonego, Rublev, Isner, Munar, Paul, Berrettini, Federer, Norie - tečaj 9,7 bet365

Ovo su mali tečaji. Ima ih još, ali nisam baš htio stavljati ove ispod 1,1.

3 veća tečaja:

De Minaur, Ramos Vinolas, Korda - sa ovom trojicom je ukupni tečaj 37.

To su igraći koje ću kombinirati. Od ove prve skupine mi je ''sumnjiv'' Khachanov. U ovoj drugoj  igram De Minaura (1,61) i Kordu (1,57) skupa, a bit će i Ramos u nekim kombinacijama. Ne vjerujem Monfilsu, ali pošto igra doma, a i Ramos mi je daleko od sigurnog igraća, tu ću oprezno.

 

Link to comment
Share on other sites

Opelka - Martin

Više od 39,5 gemova kv 1,9 bet365

Tie break u meču kv 1,4 bet365

Pobjeda Martin kv 3 bet365

Zapeo mi je danas meč Opelke i Martina. Očekujem tu više gemova. bet365 drži 39,5 granicu po tečaju 1,9, a u SuperSportu je 38,5 tečaj 1,75. Opelka je imao odličan Rim, jedino što je u životu odigrao vrhunski na zemlji. Ima razoran servis. Trebali bi vidjeti tie break u meču. Da će biti tie break tečaj je 1,4. I ne bi me čudila pobjeda Martina koji je iskusan zemljaš barem na challenger razini. Tečaj na njega je 3 pa za neki manji ulog probati.

Link to comment
Share on other sites

Mathias Bourgue - Dominik Koepfer 2 (1.25) bet365

Bourgue je dobio wildcard, ali njegova forma je trenutno loša. Izgubio je posljednja četiri meča na šljaci, uključujući poraz od 2-6 2-6 protiv Arauja koji je na 904. mjestu rang liste. Koepfer je imao solidan niz u Genevi pobijedivši Pairea i Lopeza, te ugrabivši set protiv eventualnog pobjednika turnira Ruuda. Očekujem da će Dominik ovo lagano dobiti, što kvote i sugeriraju. Samo da napomenem da bet365 kladionica daje bonus ako se odigra isključivo listić sa teniskim parovima, dva i više para na listiću, tako da je ovo odlična prilika da se iskoriste ove promocije ako igrate u najboljoj kladionici na svijetu. Sretno!

Screenshot_17.jpg

DIREKTNI LINK!

Link to comment
Share on other sites

Lorenzo Musetti - David Goffin 1 (1.61) bet365

Nakon što je David izgubio tri od posljednja četiri odigrana meča, vjerujem da je njegov današnji suparnik sa pravom favorit za pobjedu. Goffin traži pobjedu nakon razočaravajućeg niza koji uključuje i ispadanje u prvoj rundi u Lyonu. On trenutno nije u najboljoj formi i ovo je njegov debi na Grand Slamu. Musetti je prošlog tjedna stigao do polufinala u Lyonu i sigurno će ići na pobjedu u ovom meču. On je podcijenjen igrač koji je u usponu i koji najbolje igra na šljaci. Musetti nije možda spreman postići ono što je Jannik Sinner učinio prošle godine, ali moogao bi ga slijediti u eliminaciji Davida Goffina u uvodnoj rundi. Sretno!

Screenshot_18.jpg

DIREKTNI LINK!

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, fic said:

Opelka - Martin

Više od 39,5 gemova kv 1,9 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Tie break u meču kv 1,4 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Pobjeda Martin kv 3 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Zapeo mi je danas meč Opelke i Martina. Očekujem tu više gemova. bet365 online kladionica" rel="">bet365 drži 39,5 granicu po tečaju 1,9, a u SuperSportu je 38,5 tečaj 1,75. Opelka je imao odličan Rim, jedino što je u životu odigrao vrhunski na zemlji. Ima razoran servis. Trebali bi vidjeti tie break u meču. Da će biti tie break tečaj je 1,4. I ne bi me čudila pobjeda Martina koji je iskusan zemljaš barem na challenger razini. Tečaj na njega je 3 pa za neki manji ulog probati.

Palo sve. Pao i Korda. Užas živi. Ostao mi je listić ovih manjih kvota i to je sad muka. Javim kak će proći.

Link to comment
Share on other sites

Kevin Anderson - Soon-Woo Kwon | Više od 37.5 gemova (1.83) bet365

Ovdje očekujem preko 37.5 gemova. Dva jaka tenisera igraju međusobno. Očekujem tijesan meč, ne tako lagan kao što kvote nalažu. Anderson je favorit po kvoti 1.61. Oba igrača su pokazala dobru igru na šljaci i mislim da ova oklada ima vrijednost. Sretno!

Screenshot_25.jpg

DIREKTNI LINK!

Link to comment
Share on other sites

Ashleigh Barty - Bernarda Pera | 2-0 (1.40) bet365

Ashleigh je najbolja igračica ovdje, ona je prva na WTA listi. Imala je problema na prošlom turniru u Rimu gdje se povukla zbog ozljede (sada je sve uredu sa njom) pa pretpostavljam da je imala dovoljno vremena za pripremu za French Open na kojem će pokušati osvojiti još jedan naslov Grand Slama. Pera je solidna tenisačica, ali danas mislim da neće osvojiti više od osam gemova. Sretno!

Screenshot_27.jpg

DIREKTNI LINK!

Link to comment
Share on other sites

(Strpljivo) cekanje poraza Rodzera Federera na turniru, uz podizanje uloga

 

 

Da mi je neko pre deset ili petnaest godina rekao da cu jednoga dana pljuvati po velikom, najvecem Rogeru Federeru, rekao bih da je to nemoguce. King Roger ili Swiss Maestro, jednostavno najveci teniser u istoriji ove najlepse individualne sportske igre na svetu. Talenat … stil igre …. tehnika ...elegancija … harizma … spoljni efekti … backhand kao savrsenstvo u tehnici udaraca …. ma jednostavno jedan jedini, najveci, Roger Federer. A jos i svajcarac... ccccccccc.

Tesko da postoji zena/devojka zbog koje bih presao nekoliko hiljada kilometara, samo da je vidim. Trenutno najvece sanse ima Georgina Rodriguez, devojka/zena Cristiana Ronalda, a zbog koje me sve boli kada je vidim. Jos samo kada bi imala nesto i u glavi, a ne samo u gacama.

Dakle, samo zbog King Rogera sam nekada davno presao nekoliko hiljada kilometara da bih gledao neki turnir na kome je, naravno, pobedio. Zbog King Rogera sam tada potrosio novac koji bi mi bio dovoljan da se kladim nekoliko meseci. Danas bi to uradio (mozda) samo zbog Georgine kada bi bila barem malo pametnija.

Pre nego sto pocnem danas da pljujem po najvecem, samo da pomenem jedan detalj. Kada sam nekada davno ucio sport, jedan od mojih profesora je svima sa klase, cesto ponavljao otprilike ove recenice: “ … nikada ne dozvolite sebi da se kurvate sa sportom, pogotovo ako od njega zivite. Sport, a pogotovo zivot na racun sporta, ili zivot od sporta je najlepsa stvar na svetu. Gde god da budete, i na bilo kom nivou da ste, budite posteni prema sportu, jer sport ako ste posteni, uvek vraca sve ulozeno, i to visestruko ...”

Cesto se vracam na ove recenice. Mislim da veliki broj sportista, narocito u poznim godinama, ili pred kraj kartijere pocinje da se kurva sa sportom od koga zive. Narocito tu mislim na fudbalere, ali tema danasnjeg posta nisu najgluplji ljudi na svetu i ubedljivo najgluplja igra u istoriji sportova, vec tenis, najlepsa individualna sportska igra na svetu, i jedan, jedini, King Roger.

Moja pretpostavka je da se veliki Roger vec oho–hooo kurva sa tenisom. Dakle, mislim da je tenis, a pogotovo zivot prilagodio svojim godinama, statusu, telu i obavezama. Osim toga, mislim da on odavno vise nije samo teniser vec i multinacionalna kompanija, a to sve znaci da sigurno ne trenira preko granice bola ili da je dan posvetio iskljucivo razmisljajuci o narednom protivniku. Danas ta multinacionalna kompanija pre svega bira turnire, trenira tek toliko da odrzava neki pristojan nivo forme, a pogotovo mislim da je sistem treninga prilagodjen stanju njegovog tela, pogotovo zdravstvenom statusu.

Danas kada pogledate telo Rogera i telo Rafe, vidite koliko su oni daleko jedan od drugoga. Rafa sa telom i pogledom poput pustinjskog ratnika sa nozem medju zubima i King Roger sa telom naucnika u nekoj laboratoriji. Odmah da se razumemo. Ovakav kakav je, i sa ovakvim stanjem tela, King Roger je klasa za vise od polovine igraca sa Atp liste. Kada bi danas King Rogeru amputirali nogu, on bi Dzumhura i Raonica, dva najsmesnija igraca na Atp Touru dobio sa po 6:2, 6:0, 6:1 i to cak i kada bi pravila dozvolila da Dzumhur ne mora da servira. E sada dolazi, moja prava analiza. Posto je i ovakav King Roger u stanju da pocisti vise od polovine igraca sa Atp liste, sta da radimo kada naleti na onu drugu polovinu? Ja mislim da bi bilo pametno da cekamo i da se kladimo protiv najveceg na svetu.

Federer se vratio nakon vise od godinu dana pauze zbog operacije kolena, sumnjivog stanja tela, i to na najzahtevniji turnir, a pogotovo na najzahtevniju podlogu na svetu. U prvom kolu King Roger je igrao sa Istominom i na terenu se cinilo kao da je Istomin pauzirao ne jednu, vec deset godina, a da King Roger nikada u zivotu nije ni bio povredjen. Rutinskih 95 minuta igre, igra jednostavna, pristup nadahnut, servis vise nego odlican, udarci kao da je geometar, a ne teniser. Kada gledate ovakvog Federera, cini se da je tenis laka i jednostavna igra, a zapravo je obrnuto, tenis je uz golf, sport koji je najteze da se nauci, govoreci o najvisim nivoima.

Mislim da svi mi na Forumu, a ne samo analiticari, komentatori, poznavaoci tenisa, znamo da veoma tesko King Roger moze da napravi nesto veliko na Roland Garrosu, pogotovo ako znamo da osim 2009-te tamo nikada nije pobedio. I kada je bio najbolji, jedan jedini neponovlji King Roger, zemljani tereni nikada nisu bili podloga gde je njegov stil tenisa dolazio do izrazaja. Verujem i da je on sam svestan da tesko moze do titule na ovako zahtevnoj podlozi, i da njemu Paris sluzi, pre svega, kao priprema za omiljeni Wimledon.

Odgledao sam prvi mec, gde je kvota na Federera bila 1,10 a na onog cirkusanta Istomina cak 7,00 i naravno da je bilo uzivanje gledati velikog Rogera. Bas zato sto sam video velikog Rogera u najboljem izdanju, od danas pocinjem sa (strpljivim) cekanjem poraza Federera na turnitu, a za to ce mi biti podrevno puno discipline, strpljenja i novaca. Podizanje uloga, nakon eventualnih pobeda se podrazumeva. Sutra King Roger igra sa Cilicem kvote su 1,36 3,20 a forma Cilica nije ono sto me ohrabruje da ce poraz King Rogera doci vec sutra. Sada me mrzi da pisem o rasporedu i potencijalnim protivnicima svajcarca, i gde bi mozda mogao da padne, ali to zapravo nije ni vazno, kada cekam njegov poraz na turniru. Koliko sam pametan govori i cinjenica da isto kao i ja misli i veliki bet365, cim pobedu Federera na turniru kvotira sa neverovatnih 67,00. Ako mislim da se King Roger kurva sa tenisom, a svakako mislim, moju sujetu da sam ekstremno pametan , samo potvrdjuje cinjenica da je veliki Bet 365 procenio da vece sanse da osvoje turnir imaju jedan Berrettini, Karatsev, Ruud, Sinner nego jedan, jedini, najveci na svetu.

 

Ako Rogere citas nas Forum … oprosti sto sam te popljuvao na nasem Forumu, za mene ces uvek biti najveci, jedan jedini King Roger, ali posto se kurvas sa tenisom, izmedju emocija i interesa uvek cu izabrati interes. Ako tebi nije zao da ispred tebe, kao favoriti turnira budu jedan Karatsev, Ruud ili Berrettini, ni meni svakako nece biti zao da ulazem svoj novac protiv tebe.

Link to comment
Share on other sites

McDonald - Garin | Više od 31.5 gema (1.49) unibet

Očekujem jedan izjenačen i neizvjestan meč između amerikanca McDonalda i Christiana Garina. Garin je vrlo jak na šljaci i nalazi se u top 10 na svijetu na ovoj podlozi i favorit je za pobjedu, ali mislim da će se namučiti, jer i McDonald igra dobro na šljaci ove godine i mislim da može napraviti male probleme za Garina. Sretno!

Screenshot_1.jpg

DIREKTNI LINK!

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Posts

    • Hajduk - Dinamo sudi Nijemac. Dinamovci tvrde da ih je teško oštetio prije tri godine HAJDUK i Dinamo 30. ožujka igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. To je jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u borbi za naslov prvaka, a sudit će je njemački sudac Daniel Siebert (39). Riječ je o sucu iz UEFA-ine elitne kategorije, koji redovno sudi Bundesligu. Podsjetimo, HNS je početkom mjeseca nakon VAR afere donio odluku da će do kraja sezone derbije suditi strani suci. UEFA ima 33 elitna suca, a jedan od njih je i Siebert koji stiže na Poljud. Jedan od najboljih njemačkih sudaca Nijemci su ga ranije slali u Grčku, gdje je sudio derbi između Panathinaikosa i PAOK-a te podijelio devet žutih kartona. Prije deset dana sudio je Bayer Leverkusenu u 2:0 pobjedi nad Wolfsburgom, a 6. ožujka bio je glavni sudac meča Sporting Lisabona i Atalante u Europa ligi. Siebert je rođen u Berlinu 4. svibnja 1984. godine. FIFA oznaku nosi od 2015. godine. Suditi je započeo 2007. godine, a 2009. probio se do druge Bundeslige, da bi u najvišem rangu njemačkog nogometa sudio od 2012. godine. Do danas je sudio 165 utakmica Bundeslige. Koliko je Siebert cijenjen u Njemačkoj svjedoči i to što je prošle godine sudio finale kupa između Leipziga i Eintracht Frankfurta, a 2019. dvoboj Superkupa u kojem su se sastali Borussia Dortmund i Bayern. Redovan na najvećim natjecanjima Siebert je redovan i na najvećim natjecanjima. Sudjelovao je na Europskom prvenstvu 2020. i Svjetskom prvenstvu 2022. godine kada je sudio na pet utakmica. U Ligi prvaka je debitirao 2018. godine i u tom natjecanju je sudio 13 utakmica. I dok sve navedeno svjedoči o impresivnoj karijeri i ugledu Daniela Sieberta u njemačkom i svjetskom nogometu, dvije utakmice koje je vodio ostale su u jako lošem sjećanju navijača Dinama i Urugvaja. Dinamo je 9. travnja 2021. prvu četvrtfinalnu utakmicu Europa lige izgubio od Villarreala na svom terenu 0:1 golom iz opravdano dosuđenog penala. Međutim, navijači domaćih tvrdili su da je njihov klub zakinut za jedanaesterac. U 11. minuti Majer je iz kornera s desne strane ubacio na drugu stativu, gdje je Atiemwen sa samo dva metra od gola pucao glavom. Neposredno pred crtom Villarrealov veznjak Parejo je loptu spriječio da uđe u gol tako što ga je obranio lijevom rukom. Situaciju koja je ostala neprimijećena tijekom utakmice i televizijskog prijenosa otkriva snimka koja je isplivala i koju prilažemo. Očito to tada ne samo gledatelji, nego suci, pa čak i igrači Dinama nisu vidjeli zbog gužve pred golom, jer nitko se od njih nije bunio. Je li Siebert teško oštetio Dinamo u jednoj od njegovih najvažnijih europskih utakmica? Štoviše, gledajući snimku glavne kamere, čini se da je Parejo šut Atiemena obranio prsima. Međutim, snimka koja slijedi nakon toga, napravljena kamerom iza gola, otkriva da je to napravio rukom. Ako je sudac Daniel Siebert u 41. minuti opravdano pokazao na penal za Villarreal nakon što je Theophile-Catherine rukom dodirnuo loptu koju je Gerard Moreno uputio kao centaršut iz kuta kaznenog prostora, onda je i pola sata ranije trebao dosuditi kazneni udarac za Dinamo, tvrdili su dinamovci nakon što je procurila snimka koju prilažemo. Zato što je Parejo metar od gol-crte rukom obranio loptu koja je išla baš u mrežu. Doduše, ruka mu tom prilikom stoji jako blizu tijelu, što je ključno prilikom odlučivanja je li penal ili ne, ali ovo je svakako situacija koju dinamovci neće rado gledati. Posebno zato što se dogodila u najvećoj Dinamovoj europskoj utakmici zadnjih 50 godina. Dinamo naime od početka 70-ih nije bio dospio ovako daleko u eurokupovima. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JE LI DINAMO OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV VILLARREALA.  Urugvajci ga naguravali po terenu, nazivali ku*vinim sinom i lopovom No ogorčenje koje su prema Siebertu naknadno osjetili dinamovci ništa je prema bijesu koji je u realnom vremenu i pred cijelim svijetom izazvao kod Urugvajaca na SP-u prije dvije godine. Urugvaj je u zadnjem kolu skupine pobijedio Ganu 2:0, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak grupe jer je Južna Koreja svladala Portugal 2:1 i tako otišla u osminu finala zahvaljujući tome što je zabila dva gola više od Urugvajaca. Urugvajci su nakon utakmice bili užasnuti sudačkom ekipom predvođenom Siebertom. On je u prvom poluvremenu nakon VAR pregleda dosudio penal za Ganu, koji je obranjen, dok je u drugom dijelu dvije situacije pred ganskim golom ocijenio drugačije. Prvo ni nakon VAR pregleda nije dosudio jedanaesterac nakon duela Amarteyja i Nuneza u 58. minuti, a u sudačkoj nadoknadi nije htio ni pogledati VAR nakon što je Cavani pao u duelu sa Seiduom. Sudački ekspert HRT-a Mario Strahonja rekao je da je trebalo tu svirati penal, no sudac ga nije dosudio. Ogorčeni nogometaši Urugvaja nakon utakmice okružili su Sieberta, derali se na njega i naguravali ga, a Cavani je čak razbio VAR monitor. Stoper Jose Maria Gimenez u jednom se trenutku okrenuo prema kameri koja ga je snimala i rekao: "Lopovi, ovi ku*vini sinovi su svi hrpa lopova... Samo me nastavi snimati..." To je govorio dok su on i suigrači agresivno nastupali prema Siebertu, prateći ga sve dok nije izašao s terena. Gimenez je, želeći doći do Sieberta, laktom udario dužnosnika FIFA-e koji ga je smirivao. Cavani je kasnije izjavio: "Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor."   Izvor: Index.hr
    • Ovo su parovi četvrtfinala LIGE PRVAKA: Arsenal - Bayern Atletico Madrid - Dortmund Real Madrid - Man City PSG - Barcelona Ovo su parovi polufinala: PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City Finale PSG/Barcelona - Atletico Madrid/Dortmund VS Arsenal/Bayern/ - Real Madrid/Man City
    • Pozdrav u vezi teme u kontaktu sam sa likom koji mi šalje namjestene tekme kao siguran "dobitak" prolazi svaka tekma... Al posebna kladijonica i jos nikad nisam uspio isplatit novac dal se oko stim sussreo? Dal mogu napraviti kaznu kladijonicu?
    • I mene zanima to pitanje da li je neko kladio se na kladijonici 1red dragon i zona BET?
    • DIREKTNI LINK NA F1 2024 (Koeficijenti 4.3. u 19:30 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use