Atlanta Braves – Washington Nationals; 27.04.2015 MLB

WASHINGTON SE MORA POKRENUTI I OPRAVDATI FAVORIZIRANOST ZA PRVAKA DIVIZIJE

Ekipa iz glavnog rada je uvelike razočarala, posebice u zadnjoj seriji gdje su pometeni od strane Miami Marlinsa sa 3-0 u seriji. Bile su to njihove tri očajne predstave, posebno u napadačkom smislu gdje su na semafor sveukupno stavili četiri mizerna runa. To nije Washington koji smo navikli gledati i definitivno ne izgledaju kao prava ekipa, posebno ne kada znamo da imaju ogroman potencijal.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Još ne mogu izbaciti taj inning iz glave gdje smo podbacili i napravili početničke greške. Jednostavno smo odradili loš posao, nismo bili pravi i to je ono što nas je do sada koštalo pobjeda i ovog negativnog omjera. Moramo raditi bolji posao – rekao je menadžer Nationalsa Matt Williams.

Ekipa iz Atlante (9-9) je u nekakvom re-buildu ekipe, no kada ih pogledate u zadnjoj seriji protiv Philadelphie to onda nikako ne izgleda dobro. Sastav je napadački dosta loš i čini se ne baš dobro posložen. Sve to izgleda dosta suhoparno i površno te je najgore od svega što uopće nisu radili na nikakvim pojačanjima, zapravo su napravili zamjene sa drugim ekipama za svoje najbolje što su imali.

Bryce_Harper_2012

Danas će seriju otvoriti starter Bravesa Eric Stults (0-1; 4,50 era) koji je konačno u zadnjem nastupu došao do kvalitetnog starta, ali zahvaljujući lošem napadu još nije upisao pobjedu. U spoemnutom startu je izdominirao “vruću” ekipu Metsa i ostavio ih na samo jednom runu kroz šest inninga.

Bilo je to nešto što sam želio. Fokusirati se i prepustiti se da sve ide svojim tokom, bez nekog velikog stresa. Nadam se da to mogu prenijeti u slijedeće startove – kazao je Stults nakon jako dobrog nastupa.

Stults se nada da su prva dva starta daleko iza njega gdje je dopustio sveukupno sedam runova i nije niti jednom uspio na moundu ostati više od pet inninga. Ima vrlo dobru kontrolu i ako to uspije održati konstantnim onda će Washington imati velikih problema. Kroz karijeru je protiv današnjeg protivnika ostvario 1-1 omjer i 5,17 era.

[touchcarousel id=’2′]

Gosti će se pouzdati u desnorukog Douga Fistera (1-0; 2,37 era) koji je do zadnjeg starta prikazao čistu dominaciju. No, u zadnjem nastupu protiv odlične ekipe St. Louisa jednostavno nije mogao dominirati i dopustio je četiri runa kroz šest inninga. Bila je to njegova prva utakmica ove sezone da je prepustio više od jednog runa.

Ne možeš svaku ekipu ostaviti na nuli. St. Louis je jako dobra ekipa i doista je teško bacati protiv njih. To je već iza mene i odavno razmišljam o Atlanti – rekao je fokusirani Fister.

Prošle sezone je Fister odradio sjajan posao i ostvario 16-6 omjer i odličan 2,41 era. Kroz svoju karijeru je bio izuzetno dominantan protiv Atlante te još nikada nije izgubio od njih uz 3-0 omjer i odličan 1,23 era.

NOTES:

– Atlanta Z10: 3-7

– Washington Z10: 4-6

– Z10 međusobno: 4-6