Formula 1: Odustajanja

Pred nama je VN Bahraina, utrka koja se vozi od 2004. godine i izgrađena je u pustinji Shakir i također je djelo Njemačkog arhitekta Hemanna Tilkea.Ova staza jedna je od najsigurnijih u kalendaru Formule 1. Ima izuzetno velike površine za izljetanje, tako da si ovdje vozači mogu priuštiti pogreške. Utrka se vozi po velikim vrućinama, te to za vozače predstavlja veliki izazov.

Bahrain

U prvoj utrci na ovoj stazi slavio je Michael Schumacher, dok najviše pobjeda ima Fernando Alonso, tri. Među konstruktorima najuspješniji je Ferrari sa 4 slavlja.

 

 

Iako utrka u Bahreinu nije jedna od staza gdje se očekuje puno odustajanja, naš prijedlog je da Lotus neće završiti s oba vozača. Momčad iz Enstona nije ove sezone imala puno uspjeha, ali ne toliko zbog brzine svojih bolida koliko zbog svoje vozačke postave. U momčadi Lotusa voze dvojica vozača koji su skloni incidentima, posebno to vrijedi za Maldonada koji ove sezone još nije završio utrku. Grosjean pak je do sada osvojio tek 6 bodova.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Naš prijedlog je da se odigra oklada kako Lotus neće završiti utrku sa oba bolida, jer osim što su skloni tehničkim kvarovima i što imaju vozače sklone trkačkim incidentima, oni startaju sa 10 i 16. pozicije gdje će biti osuđeni na duele, a nije isključeno da problema bude već u prvom zavoju koji je vrlo nezgodan. Bet365 za ovu okladu nudi koefijent od 1.85.

2015-04-18 22_59_40-Unibet Sports - online sports betting odds