Houston Astros – Seattle Mariners; 02.05.2015 MLB

ASTROSI SU NAJVEĆE IZNENAĐENJE SEZONE SA OSAM POBJEDA U NIZU

Nevjerojatna ekipa iz Houstona su zadnjih sezona bili totalni autsajderi te su I tako završavali na koncu sezone, ali ove sezone su se kockice konačno posložile I ekipa Astrosa (16-7) je sada na čelu jako zahtjevne divizije. Spojili su mladost I nešto starijih igrača I čini se kako je sve ispalo jako dobro I treba im dati itekako respekt bez obzira što smo prošli samo mjesec dana kroz sezonu.

Nevjerojatno je koliko nam se toga vraća, samo zato što igramo jednostavan baseball, baseball u kojem tražimo da smo savršeni u osnovnim stvarima, a sve što napravimo ekstra je jedan veliki plus. Neka dobra vibra se proširila u cijeloj ekipi I to me doista jako veseli kao menadžera – komentirao je menadžer Astrosa A.J. Hinch nakon sinoćnje osme pobjede u nizu.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

 

Sinoć su Astrosi svladali jednog od favorita svoje divizije Seattle Marinerse (10-13) koji je sa daleko većim budžetom od Houstona uspio napraviti re-build ekipe, no kockice još uvijek ne rade kao jedno. Naravno, uvijek postoji netko tko gura ekipu, a kod Marinersa je to fantastični Nelson Cruz koji je jučer opalio svoj 11-ti home run ove sezone, što je doista vrlo impresivno.

Moramo se pokrenuti. Što god, samo da se stroj pokrene, moramo biti bolji u napadu jer ako postižeš dva tri runa po utakmici onda ju gotovo sigurno nećeš pobijediti – kritičan je bio menadžer Marinersa Lloyd McClendon.

WP-MarinersNelsonCruz

Momci iz Houstona idu po svoju devetu pobjedu u nizu I na mound će poslati jednog od svojih boljih bacača Collina McHugha (3-0; 2,92 era). Taj mladiće još uvijek nije izgubio utakmicu u ovoj sezoni, a kako je počeo bacati teško je uopće predvidjeti kada će upisati taj poraz jer doista izgleda odlično na moundu. Samo jednom ove sezone nije izdržao 6+ inninga, a niti jednom protivniku nije prepustio više od tri runa.

Ove sezone je već bacao protiv Marinersa I kroz sedam inninga ih je ostavio na tri runa. Bio je to doista solidan I kvalitetan start, a Astrosi se nadaju da to može ponoviti I danas. Kroz karijeru je protiv današnjeg protivnika upisao 4-2 omjer uz 4,06 era.

Gosti će se pouzdati u također mladog bacača Taijuan Walkera (1-2; 6,86 era) koji je konačno došao k sebi nakon početničkih šokova u novoj sezoni. Imao je ogromnih problea I u prva starta je ukupno dopustio 14 runova, ali stvari su se drastično promijenile I Walker je u zadnja dva starta prepustio samo jedan run.

Imao je problema sa kontrolom bacanja, bilo je to dosta neprecizno I naravno da je bio kažnjavan od strane protivničkog napada. No, sada je daleko bolji I čini se da se dodatan rad sa trenerom bacača isplatio. U svojoj karijeri nikada nije izgubio od Houstona uz 3-0 omjer.

[touchcarousel id=’2′]