NY Yankees – Tampa Bay; 29.04.2015 MLB

BRONX BOMBERSI U ODLIČNOJ FORMI

Momci Joea Girardia su u odličnom nizu od sedam pobjeda u zadnjih osam utakmica. Pokazali su se doista kompaktnom ekipom koja je sposobna napraviti jako puno toga, a posebno boriti se za vrh svoje divizije.

Naravno da je to naš cilj. Misli, realno gledajući svaka ekipa to želi i svaka ekipa prije sezone sanja o tome da se plasira u doigravanje i osvoji naslov. Tako i mi to želimo i čini se da smo jako dobro krenuli. Pozitivni smo u svemu što radimo i nadam se da ćemo ostati zdravi kako bi ispunili naše ciljeve – rekao je menadžer Yankeesa Girardi.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Ekipa Tampe je nakon pet pobjeda u nizu upisala dva poraza u nizu u New Yorku kod Yankeesa. Sad im prijeti metla kod divizijskog rivala, a to nikako ne žele. Ovo su jako bitne utakmice u kojima su pobjede od velike važnosti, jer ipak se boriš za naslov u diviziji. Tampa ionako nije ni blizu favorita za osvajanje naslova na istoku i teško je vjerovati da mogu napraviti nešto konkretno.

Danas će domaćini na mound poslati desnorukog Michaela Pinedu (3-0; 3,86 era) koji još uvijek nema poraz u ovoj sezoni i čini se da se potpuno oporavio od ozljede koja ga je mučila. Ostvario je tri pobjede u nizu, a u tri od četiri starta ove sezone je protivnika ostavio na tri ili manje runova.

041415-fsf-mlb-tampa-bay-rays-smyly-PI.vadapt.620.high.0

Osjećam se dobro, nemam nikakvih bolova i to je pravo olakšanje za mene – rekao je Pineda koji konačno nema nikakvih bolova.

Očito je da obožava bacati pred domaćim navijačima i u dva starta ove sezone je dopustio tek tri runa sveukupno u tim utakmicama. Kroz svoju karijeru je protiv Tampe ostvario 2-1 omjer i 3,23 era.

Tampa će se pouzdati u ljevorukog bacača Drewa Smylya (0-0; 3,86 era) kojemu je ovo tek drugi start u ovoj sezoni. Odgodio je start sezone zbog ozljede koja ga je mučila i sada je konačno spreman. Sezonu je započeo utakmicom protiv Toronta i na moundu proveo tek 4,2 inninga i dopustio dva runa uz četiri hita. Toliko kratko je bio na moundu iz razloga jer mu je broj bacanja bio limitiran kako se ozljeda slučajno ne bi vratila.

Mislim da je sada sve u redu i da mogu nastaviti u noramlnom ritmu kroz sezone – objasnio je Smyly.

U svojoj karijeri je protiv ekipe iz New Yorka bio izuzetno dominantan te je upisao jednu pobjedu u dva starta uz odličan 1,45 era. Može li nastaviti tu dominaciju i danas ostaje nam za vidjeti.

[touchcarousel id=’2′]