Sekabet 3€ besplatno: Bonus bez depozita

Sekabet online kladionica nam u suradnji sa SvijetKladjenja portalom u novoj promociji nudi 3€ besplatno bez depozita. Dakle, nije potrebno raditi nikakve uplate da bi dobili svoj bonus, jednostavno se trebate samo registrirati i javiti se na Live Chat. Sve ćemo vam objasniti u nastavku.

Sekabet

KAKO DOBITI SEKABET BONUS?

Svaki novi korisnik koji se registrira na Sekabet online kladionicu na gumb ispod će dobiti 3€ besplatno. Sekabet je jedna nova online kladionica koja svojim novim korisnicima želi ponuditi nešto novo. Sa našom željom da svi koji žele da se klade sa besplatna 3€ u Sekabet  kladionici, ponudili smo jednostavno objašnjenje kako to i uraditi. Prvi korak je da kliknete na gumb ispod i da se registrirate na Sekabet.

REGISTRIRAJTE SE NA SEKABET

Nakon što ste kliknuli na ‘REGISTRATION‘, prikazati će vam se obrazac, koji morate popuniti kako bi završili registraciju, kao što vidite na slici. U taj obrazac unesete svoje podatke, naravno ukoliko želite dizati novac koji dobijete, podaci moraju biti pravi. Stoga vas molimo da unesete svoje prave podatke, inače ćete imati problema sa dizanjem novca, ukoliko naravno dobijete. Kada unesete sve podatke, kliknete ‘FINISH REGISTRATION‘.

Kada ste se uspješno registrirali, odete na ‘LOG IN‘ i prijavite se sa novim računom kojeg ste napravili. Zatim ćete vidjeti velikim slovima sa desne strane ‘LIVE CHAT‘, gdje ćete kliknuti i izbacit će vam mali prozor za chatanje u desnom donjem uglu.

U chatu će vam zahtjevati da unesete neke podatke kako bi znali da ste to vi. U prvom redu vam traže ‘IME I PREZIME‘, zatim ‘EMAIL‘, a u trećem redu ćete morati ukucati ‘PIN‘ koji možete naći u ‘PRIVATNIM OPCIJAMA‘, što ćemo vam slikovito objasniti ispod.

Kada ste se uspješno prijavili na ‘LIVE CHAT‘, pratite slikovito objašnjenje ispod i uradite točno kao što smo i mi to uradili na slikama.

Nakon što vam je operater rekao da je bonus dodan na vaš račun, osvježite vašu stranicu i vidjet ćete da vam je bonus od 3€ dodan.

Pravila bonusa su za okretanje 7x iznosa bonusa uz 1.80 kvotu za singl i ukupnu kvotu za listić. Nakon registracije igrace treba da se jave na live support kako bi dobili bonus, kao što smo objasnili u tekstu i slikama iznad. Sretno svima.

UZMITE 3€ BESPLATNO