NaslovnicaVijestiŠokantne vijesti iz Španjolske: Sud pustio na slobodu Danija Alvesa

Šokantne vijesti iz Španjolske: Sud pustio na slobodu Danija Alvesa

Sud u Barceloni odlučio je da će bivši nogometaš Dani Alves biti pušten uz jamčevinu od milijun eura do donošenja konačne presude nakon podnesenih žalbi. Alves, osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog seksualnog napada, moći će napustiti zatvor nakon plaćanja jamčevine i predaje svoje dvije putovnice (brazilsku i španjolsku).

Treba napomenuti da je Alves osuđen zbog incidenta koji se dogodio u noćnom klubu u Barceloni, gdje je sud naložio novčanu kaznu od 150 000 eura, gotovo pet godina zatvora te mu je naloženo da se suzdrži od približavanja žrtvi tijekom razdoblja od devet i pol godina. Sud je odobrio njegovo privremeno oslobađanje do donošenja konačne odluke, procjenjujući da je smanjen rizik od bijega, uz uvjet da ne napušta nacionalni teritorij i da se jednom tjedno javlja sudu u Barceloni.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!