NaslovnicaVijestiEden Hazard se vraća u Premier ligu, ali ne u Chelsea!

Eden Hazard se vraća u Premier ligu, ali ne u Chelsea!

Eden Hazard mora potpisati za momčad koja bi ga učinila važnim, a Newcastle bi bio idealna destinacija nakon neuspjeha u Real Madridu.

Eden Hazard se vraća

To je izjavila bivša belgijska zvijezda Marc Degryse, koji vjeruje da Hazardu treba ‘novi poticaj u karijeri’ nakon nesretnog boravka u Madridu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Hazardova karijera u Madridu otežana je raznim ozljedama od njegovog početnog transfera iz Chelseaja od 89 milijuna funti 2019. godine.

30-godišnji belgijski krilni napadač, koji ima ugovor s Madridom 2024. godine, upisao je jednu asistenciju u 10 nastupa u La Ligi ove sezone.

Hazarda se povezivalo s prelaskom u Newcastle nakon što ih je preuzela fondacija za javna ulaganja Saudijske Arabije.

Degryse je sada pozvao svog sunarodnjaka da napusti Madrid i podržao ga da pređe u Newcastle u Premier ligi.

“Hazard u siječnju mora otići u momčad u kojoj računaju na njega, gdje se osjećati važnim”, rekao je za Het Laatste Nieuws.

“Newcastle je idealan. Tamo će biti važan igrač. Ako uspije zadržati Newcastle u Premier ligi, to bi moglo dati novi poticaj njegovoj karijeri.”

Newcastle je na 19. mjestu sa istim brojem bodova kao i 20. plasirani Norwich City, dok imaju pet bodova manje od sigurne zone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!