NaslovnicaVijestiEvo što Mourinho mora uraditi do kraja sezone kako ne bi dobio...

Evo što Mourinho mora uraditi do kraja sezone kako ne bi dobio otkaz u Tottenhamu!

Jose Mourinha će Tottenham navodno otpustiti ako ne postigne jedan krajnji cilj koji bi mogao spasiti njegov posao.

Portugalski menadžer je pod velikim pritiskom nakon što je njegov tim ispao iz Europske lige u četvrtak, unatoč tome što su imali prednost od 2 gola iz prve utakmice.

Ponižavajući poraz protiv Dinamo Zagreba (3-0) nagomilao je pritisak na Mourinha.

Presjekao je jedan potencijalni put do kvalifikacije za Ligu prvaka za sljedeću sezonu. Završetak u top četiri u Premier ligi i osiguravanje elitnog europskog nogometa tom metodom očito je jedino što će spasiti Joseov posao.

Sportsmail izvještava da – čak i ako Tottenham uspije pobijediti Manchester Cityja u finalu Carabao kupa sljedeći mjesec – samo četvrta pozicija koja jamči Ligu prvaka spasiti posao.

Ako Tottenham završi na petoj ili nižoj poziciji na tabeli na kraju ove sezone, onda će sigurno dobiti otkaz.

Klub iz sjevernog Londona je trenutno osmi na tabeli sa 45 bodova osvojenih do sada, dok je ostalo još 10 utakmica do kraja sezone. Ali četvrta pozicija nije posve nedostižna.

Chelsea trenutno zauzima to mjesto, sa šest bodova prednosti u odnosu na Tottenham, ali imaju i utakmicu više.

Neki navijači Tottenhama su razočarani negativnim pristupom Tottenhama pod vodstvom Mourinha i smatraju da ne bi bilo loše kada bi dobio otkaz na kraju sezone. Julian Nagelsmann, 33-godišnji menadžer Leipziga je navodno meta Daniela Levyja, ako Mourinho zakaže do kraja sezone.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!