NaslovnicaVijestiBorussia predstavila zamjenu za Haalanda

Borussia predstavila zamjenu za Haalanda

Napadač Sebastien Haller od danas je i službeno novi član Borussije Dortmund, objavili su europski mediji.

Ova vijest potvrđena je na službenim stranicama kluba, a stoji kako je ovaj sjajni napadač iz Obale Bjelokosti potpisao ugovor do ljeta 2027. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Borussia ga je dovela iz Ajaxa, a za njegove usluge morali su platiti 35 milijuna funti, no vjerojatno su nakon odlaska Erlinga Haalanda u City riješili problem napadača.

Ovaj 28-godišnji strijelac iza sebe ima sjajnu sezonu u Ajaxu, gdje je u 42 utakmice zabio čak 34 pogotka i upisao devet asistencija.

Haller je prošao sve mlađe kategorije francuske reprezentacije, a trenutno igra za Obalu Bjelokosti za koju je nastupio 15 puta i postigao četiri gola.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!