NaslovnicaVijestiDanašnja ponuda: Što odigrati na kladionici

Današnja ponuda: Što odigrati na kladionici

Današnja ponuda je vrlo dobra ako ste redovni kladioničar i pratite nogomet kao i mi. Danas vam donosimo dva para za koje mislimo da će proći i preporučujemo vam da ih odigrate. Jučer smo pogodili oba tipa koja smo vam predložiti i možete slobodno pogledati OVDJE.

Današnja ponuda

Swansea – Chelsea | Premier liga

U jedinom nedeljnom susretu četvrtog kola engleske Premier lige jedina momčad iz Velsa, Swansea, koji je u prve tri utakmice pobijedio jednom i izgubio dva puta će se suočiti sa londonskim Chelseajem, koji je jedna od ekipa koja je ostvarila maksimalan učinak u prva tri kola. Što bi trebalo zabrinuti Plavce iz Londona uoči ove utakmice je činjenica da su osvojili samo jedan bod protiv Swanseaja prošle sezone, nakon što su remizirali kod kuće, dok su izgubili utakmicu u Swanseaju sa 1-0.

[su_euro_soccer_bonus]

Bez obzira na to kako je Swansea pobijedio Plavce kod kuće prošle sezone, ovaj put gosti iz Londona dolaze na Liberty stadion u mnogo boljoj formi i sa velikom željom da osvoje nova tri boda.

TIP: Pobjeda Chelseaja

screenshot_16

UPLATI!

Deprtivo – Athletic Bilbao | Primera

Deportivo može biti zadovoljan sa početkom sezone, što se ne može reći za Athletic, ali sudeći po objektivnom kvalitetu tih timova, bilo bi mnogo realnije da je situacija obrnuta. Međutim, Deportivo ima pobjedu i remi u prva dva kola, dok Athletic ima dva poraza. Oba poraza su minimalna, a jedan je od Barcelone, ali kod kuće, a nisu trebali imati ni taj poraz od Gijona. Deportivo je očekivano pobijedio Eibar, a zatim su osvojili bod protiv Betisa. Prošle sezone utakmica između ovih suparnika na Riazor u La Coruni završila je sa 2-2, nakon što je Athletic bio u vodstvu od 2-0, dok je u Bilbau bilo 4-1 za domaćina. Athletic je bez pobjede u posljednjim sedam gostovanja u La Coruni, a posljednji put su slavili u 2006. godini.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Deportivo je solidan, ali je odlazak prvog strijelca očito otupio njihovu igru i oni imaju malu krizu u postizanju golova, posebno protiv Athletica, koji je postavljen čvrsto i čeka svoju priliku iz kontranapada. Gostima je potrebno najmanje jedan bod za kretanje od nule, a možda će igrati na remi, što nije loš rezultat za domaćina.

TIP: Manje od 2.5 gola

screenshot_17

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!