NaslovnicaVijestiDinamovi dresovi protiv Villarreala idu na aukciju!

Dinamovi dresovi protiv Villarreala idu na aukciju!

Svi Dinamovi dresovi, pa čak i onih igrača koji ne budu nastupili u večerašnjoj utakmici bit će izloženi na stranici ‘MatchWornShirt’, gdje će navijači imati priliku da kupe dresove svojih ljubimaca, a sav prikupljen novac ide u humanitarne svrhe.

Dinamovi dresovi

Nakon što su u prodaju pustili memorijalne karte za večerašnju utakmicu protiv Villarreala, to neće biti jedina humanitarna akcija koju je uprava Dinama pripremila.

Naime, radi se o tome da će dresovi dinamovaca koje večeras budu nosili na utakmici protiv Villarreala ići na humanitarnu aukciju.

U službenoj objavi kluba stoji: “Nakon utakmice protiv Villarreala, igrači Dinama predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem potpisat će dresove koje su nosili u toj utakmici i predati ih na aukciju, a skupljeni novac ide u humanitarne svrhe.”

Svi navijači se mogu registrirati na spomenutoj stranici i dati svoju ponudu na jedan ili više dresova. Početna cijena će biti 89 eura, a aukcija kreće sa prvom minutom susreta u 21 sat, a završava tek 24. travnja.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!