NaslovnicaVijestiEngleski mediji: Ronaldo je rekao da ne može na utakmicu zbog bolesti,...

Engleski mediji: Ronaldo je rekao da ne može na utakmicu zbog bolesti, a onda je otišao na intervju

Cristiano Ronaldo je dao ekskluzivni intervju za Piersa Morgana u kojem je napao trenera Erika ten Haga i ocrnio klub. Time je na sebe navukao ogroman gnjev navijača Uniteda koji smatraju da je vrijeme da sa napusti Old Trafford.

Navodno je razočarao i svoje suigrače koji ne mogu shvatiti zašto je tako istupio u javnost. Ono što igrači kluba ne mogu shvatiti je način i trenutak u kojem je Ronaldo odlučio dati ovaj intervju, navode engleski mediji. Za ovo su u klubu saznali tek u trenucima kada su se pripremali za povratak iz Fulhama nakon pobjede od 2-1.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Igračima nije bilo jasno jer je Manchester United pokazao poštovanje prema Ronaldu čak i kada je tražio da napusti klub i kada je odbio ući kao zamjena protiv Tottenhama.

Zbog toga nikome u klubu nije jasno zašto se Ronaldo odlučio na ovakav potez u kojem je naštetio reputaciji kluba.

Engleski mediji navode kako je Raonaldu u utorak rečeno da neće biti u početnoj postavi za utakmicu sa Fulhamom, ali da će biti u zamjeni. Nakon toga je Portugalac javio kako je bolestan i da ne može putovati sa ostatkom tima, a u stvari je otišao da odradi intervju sa Piersom Morganom.

U klubu se navodi kako klub sada razmišlja o svim opcijama što se Ronaldove budućnosti tiče.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!