NaslovnicaVijestiLiverpool dovodi zvijezdu Barcelone na posudu!

Liverpool dovodi zvijezdu Barcelone na posudu!

Liverpool je bio u kontaktu sa Barcelonom oko moguće pozajmice za Ousmane Dembelea, uz mogućnost da transfer kasnije postane trajan.

Liverpool dovodi zvijezdu
during the La Liga match between FC Barcelona and RC Celta de Vigo at Camp Nou on December 22, 2018 in Barcelona, Spain.

To nam javlja Gianluca Di Marzio, premda je u izvješću sugerirano da je Dembeleov prioritet ostati na Nou Campu, unatoč tome što se mučio pronaći pravu formu u Kataloniji.

Francuski internacionalac je izgledao nevjerojatno kada se prvi put pridružio Barceloni iz Dortmunda, ali se mučio da ispuni očekivanja.

Može biti da stil igre u Barceloni baš i nije pravi pogodak za Dembelea, koji izgleda kao da bi mogao biti bolji u izravnijem pristupu kojeg gaji menadžer Liverpoola Jurgen Klopp.

Ipak, ostaje da se vidi koliko je realno da će Redsi postići dogovor, s obzirom da samo njihov pristup nije dovoljan u ovom trenutku.

Le 10 Sport je nedavno povezao napadača Lillea Victora Osimhena sa Liverpoolom, dok se Timo Werner također sprema za preseljenje na Anfield, navode strani mediji.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!