NaslovnicaVijestiFerguson otkrio kako ga je Klopp probudio usred noći

Ferguson otkrio kako ga je Klopp probudio usred noći

Šef stručnog stožera Liverpoola Jurgen Klopp očekivano je dobio nagradu za menadžera sezone u Premier ligi, a čestitku mu je video porukom uputio legendarni Alex Ferguson, koji je otkrio kako ga je Nijemac probudio u “gluvo doba”.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp proglašen je za najboljeg u Premijer ligi u sezoni 2019/20, po izboru trenerske asocijacije. Odluka da se Nijemac proglasi za menadžera sezone bila je očekivana.

Klopp je predvodio Redse do titule šampiona Engleske prvi put poslije 30 godina, te mu je pripala nagrada koja nosi naziv Trofej Sir Alexa Fergusona.

“Jurgene, sjajno! Zaslužio si to, igre tvog tima bile su nevjerovatne. Oprostit ću ti što si me pobudio u 3:30 ujutro da mi kažeš da si osvojio titulu”, poručio je legendarni Škot u poruci upućenoj Klopu.

Oduševljenje zbog dobijenog priznanja nije skrivao ni strateg Liverpoola. Kad je riječ o Championshipu, najbolji u toj ligi je Marcelo Bielsa, menadžer prvoplasiranog Leedsa.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!