NaslovnicaVijestiEvo što je Luka Modrić radio tijekom FIFA The Best ceremonije na...

Evo što je Luka Modrić radio tijekom FIFA The Best ceremonije na kojoj je izabran u najboljih 11

Reprezentativac Hrvatske Luka Modrić zasluženo je uvršten u FIFA-inih najboljih 11, no umjesto na svečanosti u Parizu prije dvije noći je ostao u igraonici.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Dok se u Parizu održavala FIFA The Best ceremonija na kojoj su nagrađeni najbolji u svijetu nogometa za prošlu sezonu, igrači Reala su se zabavljali u igraonici.

Bio je tu i Luka Modrić koji je ušao u FIFA-inih najboljih 11, kao i veliki broj igrača Reala. Razlog je što ih je Federico Valverde pozvao na rođendan svog sina.

Pored Modrića, na toj proslavi su bili i Toni Kroos, Lucas Vasquez, Dani Carvajal i Thibaut Courtois.

Interesenatno je i to da nitko iz svlačionice Reala nije otišao na službenu dodjelu nagrada u Parizu. Igrači su odlučili ostati u Madridu i fokusirati se na predstojeći El Clasico protiv Barcelone u Kupu kralja koji je na rasporedu u četvrtak.

Pored Modrića, Real Madrid u najboljih 11 na svijetu za prošlu godinu ima još dva igrača, a to su Courtouis i Benzema.

Ipak, ono što je na kraju privuklo pažnju obožavatelja je to što su se umjesto poziranja na crvenom tepihu odlučili zabaviti u sobi za igru ​​i ponedjeljak navečer provesti na malo drugačiji način.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!