NaslovnicaVijestiZlatan otkrio zašto nikada neće postati trener: "To ne bi bilo dobro...

Zlatan otkrio zašto nikada neće postati trener: “To ne bi bilo dobro ni za koga”

Zlatan Ibrahimović i dalje prkosi godinama, te uprkos tome što je na pragu pete decenije, i dalje igra na vrhunskom nivou, i to uz i te kako zapažen učinak. Ibra na San Siru proživljava drugu mladost, i ove sezone je glavni adut Rossonera u borbi za Scudetto.

As Milana Zlatan Ibrahimović (39) još nije odlučio kada će završiti karijeru, niti šta će raditi kada “objesi kopačke o klin”. No, jedno je sigurno – neće “zaploviti “u trenerske vode.

“Nemoguće je da postanem trener, to mi je potpuno jasno. To nikako nije profesija za mene. Kada bih ja bio trener tukao bih dvojicu svojih igrača na svakoj utakmici. A poslije utakmice bar još osmoricu što nije dobro ni za koga, poručio je Ibrahimović.

Inače, Ibrahimović se povrijedio u nedjelju u duelu protiv Rome na rimskom Olimpicu i prema prvim prognozama morat će pauzirati desetak dana. Navodno, riječ je o povredi butnog mišića. Popularni Ibra je ove sezone u 20 utakmica postigao 16 golova za Rosonere.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!