NaslovnicaVijestiMilan razmatra zamjenu trenera nakon četiri godine. Ovo su glavni kandidati

Milan razmatra zamjenu trenera nakon četiri godine. Ovo su glavni kandidati

STEFANO PIOLI bi uskoro mogao biti razriješen dužnosti glavnog trenera Milana. Naime, ovaj talijanski stručnjak obnaša tu funkciju od listopada 2019. godine, no nakon nešto više od četiri godine od imenovanja, suočava se s mogućim otkazom. Glavni razlozi leže u lošim sportskim rezultatima, a također i u velikom broju ozljeda s kojima se momčad Milana suočava tijekom ove sezone.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon 17 odigranih kola u talijanskoj Serie A, Milan zauzima treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici. To samo po sebi ne bi bio veliki problem da vodeći Inter nema čak 11 bodova više, a da je drugi Juventus ispred sa sedam bodova razlike. Milan nije ostvario zapažen uspjeh ni u skupini Lige prvaka, zauzevši treće mjesto iza Borussije Dortmund i PSG-a, ali ispred Newcastlea. Ipak, osigurao je prolazak u nokaut-fazu Europske lige.

Uslijed neuspjelog prolaska skupine u Ligi prvaka i rane eliminacije iz borbe za naslov, te s obzirom na odbijanje Stefana Piolija da otpusti fizioterapeute i liječnike iz svog stručnog tima, koje u vrhu kluba smatraju odgovornima za krizu s ozljedama, Milan se priprema za promjene na trenerskoj klupi.

Prema pisanju La Repubblice, trenutačno su Roberto De Zerbi iz Brightona i Antonio Conte prva dva kandidata za trajna rješenja na trenerskoj poziciji u Milanu. Unatoč tome, plan je izbjegavati značajnije promjene prije ljeta. Stoga je vjerojatno da će, u slučaju smjene Piolija, do kraja sezone momčad voditi Ignazio Abate, trenutačni trener juniorske momčadi Milana. Nakon završetka sezone, klub bi zatim imenovao dugoročno rješenje za trenersku poziciju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!