NaslovnicaVijestiInter Miami razočaran zbog neuspjelog transfera: Sina legende Reala žele europski velikani

Inter Miami razočaran zbog neuspjelog transfera: Sina legende Reala žele europski velikani

Španjolski mediji su pred zimski prijelazni rok izvještavali o interesu Real Madrida za dvadesetogodišnjeg veznjaka Federica Redonda iz Argentinos Juniorsa. On je sin legendarnog argentinskog veznjaka Fernanda Redonda, koji je ostavio neizbrisiv trag tijekom svoje karijere, posebice u Real Madridu.

Budućnost mladog Redonda još uvijek nije jasna. Prije nekoliko dana, Fabrizio Romano izvijestio je o njegovom navodnom transferu u Inter Miami, sugerirajući da su Argentinac i klub s Floride već postigli dogovor. Međutim, danas je objavljeno da je taj transfer propao i da i dalje postoje interesi europskih klubova za mladog veznjaka.

Vrijednost mladog veznjaka, sposobnog za igru na pozicijama šestice i osmice, procijenjena je na 15 milijuna eura. Trenutno je član argentinske U-23 reprezentacije za Olimpijske igre. Argentinski mediji izvještavaju da je Bayern München pokušao dovesti ovog mladog talenta tijekom siječnja.

U Interu, osim Messija i Busquetsa, igraju još dvije legende Barcelone – Luis Suarez i Jordi Alba. Treba napomenuti da je Federicov otac, Fernando, također započeo svoju karijeru u Argentinos Juniorsima prije nego što je prešao u Tenerife. Kasnije je igrao za Real Madrid i Milan, gdje je ukupno osvojio tri Lige prvaka.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!