NaslovnicaVijestiNije Neymar, nije Depay. Otkriveno tko je platio jamčevinu za Danija Alvesa

Nije Neymar, nije Depay. Otkriveno tko je platio jamčevinu za Danija Alvesa

Brazilski nogometaš Dani Alves, koji je u veljači osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog silovanja, pušten je iz zatvora u Barceloni u ponedjeljak ujutro nakon što je platio jamčevinu od milijun eura. Sud u Barceloni objavio je priopćenje u kojem stoji: “Obavještavamo vas da je uplata jamčevine za Daniela Alvesa evidentirana na računima 21. odjela Suda u Barceloni.”

Nogometašu Dani Alvesu, jednom od najtrofejnijih u povijesti, sud u Barceloni nepravomoćno je izrekao kaznu od četiri i pol godine zatvora zbog silovanja žene u noćnom klubu krajem 2022. godine. Gotovo mjesec dana nakon presude za seksualno nasilje, odobren mu je privremeni izlazak iz zatvora uz plaćanje jamčevine.

Sud je također naložio oduzimanje španjolske i brazilske putovnice 40-godišnjem Brazilcu. Alves, koji ima španjolsko državljanstvo od 2005. godine, prema odluci suda, ne smije se približiti svojoj žrtvi kojoj je sukladno presudi morao platiti odštetu od 150 tisuća eura.

Neki su dani prošli u nagađanjima o tome tko je platio jamčevinu za Alvesa, pri čemu su se spominjala imena poput Neymara i Memphisa Depaya. Međutim, ta su nagađanja demantirana, a katalonski Mundo Deportivo navodi kako je jamčevinu platio za sada nepoznati brazilski medij.

Marisa Martin Blazquez, španjolska novinarka, tvrdi da je jedan poznati brazilski časopis platio jamčevinu kako bi dobio ekskluzivni intervju s Alvesom. Prema njezinim riječima, časopis je dogovorio ovaj aranžman kako bi pokrio trošak oslobađanja Alvesa iz pritvora. U ovom ekskluzivnom intervjuu očekuje se sudjelovanje i Alvesove bivše supruge, Joane Sanz.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!