NaslovnicaVijestiSolskjaer: Svi žele da ne uspijemo, ali ne pratim šta govore o...

Solskjaer: Svi žele da ne uspijemo, ali ne pratim šta govore o meni

Manchester United je uvjerljivo slavio na gostovanju protiv Tranmerea u četvrtom kolu FA Kupa (0:6), nakon dva uzastopna poraza u Premier ligi, a Solskjaer je nakon utakmice bio zadovoljan izdanjem svog tima. Norvežanin je istakao da ne prati pisanja medija o njemu i da se zasad dobro nosi sa pritiskom, koji je sve veći nakon loših igara i rezultata “Crvenih vragova” ove sezone.

“Mnogo toga se govorilo o terenu, ali mi smo se na njemu snašli dobro. Nismo željeli da igramo na duge lopte samo zbog terena – to nije igra kojoj mi težimo. Mi smo spustili loptu i postigli neke veoma lijepe golove. Imamo dobre igrače i oni su dali sve od sebe na ovom susretu, a zbog toga mi je veoma drago”, izjavio je Ole Gunnar Solskjaer.

“Tranmere je krenuo veoma dobro i željeli su da pred svojim navijačinma kroz prekide naprave iznenađenje. Ipak, kada smo pogodili nekoliko puta igra se ‘otvorila’ i ja sam pustio svoje igrače da uživaju na terenu. Veoma mi je drago da su čak šestorica različitih igrača postigli golove. To je dobro za samopouzdanje svih, naročito imajući u vidu da sada neko vrijeme nećemo imati Marcusa Rashforda”, dodao je menadžer Manchester Uniteda, koji je trenutno pod velikim pritiskom zbog lošijih rezultata slavnog kluba.

“Ne pratim ono šta se govori i piše. Vidim da svi žele da ne uspijemo, ali mi to ne smeta. Ja ne mogu sebi da priuštim da emotivno to proživljavam. Trenutno sam srećan, ali se neću opuštati – sada nam slijede dve veoma teške utakmice”, zaključio je Norvežanin.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!