NaslovnicaVijestiOd legende turskog nogometa do vozača Ubera: Hakan Šukur otkriva - Erdogan...

Od legende turskog nogometa do vozača Ubera: Hakan Šukur otkriva – Erdogan mi je uzeo sve – sada taksiram i prodajem knjige!

Legendarni bivši turski napadač Hakan Sukur priznao je da sada u SAD-u radi kao vozač Ubera nakon što je morao pobjeći iz domovine.

Hakan Šukur otkriva

U izvanrednoj priči 48-godišnjak kaže da se sada zarađuje za život taksiranjem i prodajom knjiga, nakon što je u početku radio u kafiću.

Sukur je i prije radio kao dio Erdoganove vlade u Turskoj, ali kaže da ga sada vide kao izdajicu u njegovoj zemlji.

Nakon što je njegova obitelj primala prijetnje i napade, oni sada žive u SAD-u u onom što mora biti jedan od najupečatljivijih padova iz milosti bivšeg nogometaša ovog kalibra.

“Ne preostaje mi ništa”, rekao je u intervjuu za Welt am Sonntag.

“Erdogan je uzeo sve: moje pravo na slobodu, slobodu izražavanja i pravo na rad.”

“Čini se da nitko ne može objasniti kakva je moja uloga u ovom državnom udaru trebala biti. Nikad nisam učinio ilegalno, nisam izdajnik i terorist.”

“Možda sam neprijatelj ove Vlade, ali ne države ili turska nacije. Volim svoju zemlju. Nakon rastanka s Erdoganom, počeo sam primati prijetnje. Trgovina moje supruge je napadnuta, moja djeca su maltretirana, otac je stavljen u zatvor, a cijela imovina zaplijenjena.”

„Tako sam se preselio u Sjedinjene Države, u početku sam vodio kafić u Kaliforniji, ali čudni ljudi su neprestano dolazili u bar. Sada vozim za Uber i prodajem knjige. ”

Sukur je postigao 51 gol u preko 100 utakmica za tursku reprezentaciju, a imao je i lijepu klupsku karijeru s igračima kao što su Galatasaray, Inter Milan, Torino i Blackburn Rovers.

Žalosno je vidjeti što mu se dogodilo od tada, ali može se samo nadati da će se on i njegova obitelj osjećati sigurno nakon takvih nesretnih događaja u Turskoj.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!