NaslovnicaVijestiNeymar razbijesno Brazilce, prekršio samoizolaciju

Neymar razbijesno Brazilce, prekršio samoizolaciju

Zvijezda Paris Saint-Germaina Neymar dobio je dozvolu da otputuje u domovinu privatnim avionom, gdje je trebalo da provede sedam dana u izolaciji. Brazilac ionako nije poznat po disciplini, pa je tako i ovaj put “tjerao” po svome, te prekršio obaveznu izolaciju.

prekršio samoizolaciju

As PSG-a se trenutno nalazi u Brazilu, jer je navodno dobio dozvolu kluba da privatnim avionom ode u svoju domovinu, gde je morao da bude sedam dana u izolaciji.

Međutim, Neymar je prekršio to pravilo, uhvaćen je kako šeta i kupuje u jednom supermarketu, što je razljutilo Brazilce koji ga sada kritikuju po medijima i društvenim mrežama. Traže da bude najstrože novčano kažnjen.

Iako mu je poput ostalih suigrača najprije strogo preporučeno da ostane u karantenu u Parizu, Neymar nije mnogo mario za to, te se zaputio u domovinu, uprkos protivljenjima. Poznato je zvijezda brazilske reprezentacije i pariskog kluba poprilično svojeglava, te da nije neko ko će se povinovati pravilima – tako je šest godina zaredom pronalazio način da otputuje na karneval u Riju, tako što je dobijao namjerne kartone, ili prijavljivao navodne ozljede.

Ipak, ovaj put napravio je mnogo ozbiljniji ispad, jer je doveo u opasnost i sebe i sve ostale, a ovih dana na društvenim mrežama se vodi velika kampanja pod hashtagom #StayAtHome, gdje poznati nogometaši i slavne ličnosti apeluju na to da svi koji su u mogućnosti ostanu kod kuće, kako bi se suzbilo širenje zaraze koronavirusom (COVID-19).

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!