NaslovnicaVijestiOPREZNO VEČERAS KLADIONIČARI: Evo zašto je pobjeda Videotona protiv Chelseaja realna opcija!

OPREZNO VEČERAS KLADIONIČARI: Evo zašto je pobjeda Videotona protiv Chelseaja realna opcija!

Oprezno večeras kladioničari! Evo zašto je pobjeda Videotona protiv Chelseaja realna opcija! Večeras je posljednje kolo grupne faze Europske lige, a Chelsea će putovati u Mađarsku kako bi igrao protiv MOL Vidija, ili poznatog Videotona.

OPREZNO VEČERAS KLADIONIČARI

Chelsea prolazi dalje kao pobjednik skupine L. BATE Borisov će proći dalje ako ostvari pobjedu ili remizira, a Vidi ne pobijedi, jer BATE ima bolji međusobni omjer od Vidija.

Vidi igra protiv Chelseaja pred svojim navijačima i ukoliko ostvare barem bod protiv Plavaca, a BATE izgubi u gostima, onda imaju šansu da prođu dalje kao drugoplasirana ekipa.

Ovo je zaista realna opcija, jer su koeficijenti na Vidi protiv Chelseaja ogromni, pa je tako na dvoznak Vidija protiv Chelseaja koeficijent čak 2.15. Chelseaju ova utakmica nije bitna i sigurni smo da će Sarri rotirati momčad.

Evo što je Sarri rekao pred ovaj susret:

“Za nas je ovo vrlo teška utakmica, jer nemamo neki cilj. Prošla utakmica protiv Vidija je bila prilično teška, jer su dobro igrali obranu. Bilo je vrlo teško za nas da postignemo gol. Možda će sutra biti drugačija utakmica zbog toga što se oni bore za kvalifikacije i mislim da oni moraju pobijediti.”

“Nisam siguran koju postavu ću izvesti. Odlučio sam da igrači koji su igrali posljednje tri utakmice u šest dana moraju da odmore, a to su: Kepa, Rudiger, Azpilicueta, Kante i Hazard.”

“Zatim imamo tri ozljede: Kovačić, Cahill i Moses. Svi ostali igrači su spremni.”

Budite oprezni kladioničari, ovo će biti vrlo zanimljiva utakmica za klađenje, a ovo je zaista realna opcija, jer su koeficijenti na Vidi protiv Chelseaja ogromni, pa je tako na dvoznak Vidija protiv Chelseaja koeficijent čak 2.15.

Pobjeda Vidija protiv Chelseaja je također realna sa koeficijentom 7.00, s obzirom da će Chelsea rotirati momčad i da će igrači poput Callum Hudson-Odoija, Ethan Ampadua, Andreas Christensena i Ruben Loftus-Cheeka igrati večeras.

UPLATI

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!