NaslovnicaVijestiODLAZI IZ REALA: Varane napušta Real iz istog razloga kao i Ronaldo!

ODLAZI IZ REALA: Varane napušta Real iz istog razloga kao i Ronaldo!

Odlazi iz Reala! Varane napušta Real iz istog razloga kao i Ronaldo! Real Madrid se možda borio ove sezone, ali su u posljednje tri godine bili najbolji tim u Europi.

Odlazi iz Reala

Los Blancosi su osvojili tri naslova Lige prvaka u nizu između 2016. i 2018. godine, gdje su podigli svoju dominaciju na potpuno novu razinu.

Ali kada su Zidane i Ronaldo napustili prošlog ljeta, stvari su se promijenile na Bernabeu.

Julen Lopetegui nije uspio utjecati na ekipu i trajao je manje od četiri mjeseca prije nego što ga je zamijenio Santiago Solari.

Nit je bio mnogo bolji, niti je duže trajao, tako da ga je prošlog tjedna zamijenio Zinedine Zidane.

Zidane je od tada napravio svoj senzacionalni povratak i pokušat će vraitit Madrid na vrh sljedeće sezone.

Ali, možda će to morati učiniti bez jednog od najvažnijih igrača, defanzivca Raphael Varanea.

Prema L’Equipeu, Francuz Razmišlja o odlasku iz kluba u potrazi za novim izazovom, a to je stavilo brojne vrhunske klube, uključujući Manchester Uniteda na uzbunu.

Varane je u Realu već osam godina i za to vrijeme je imao mnogo uspjeha.

Njegovo osvajanje trofeja uključuje četiri trofeja Lige prvaka, dva naslova Kupa Kralja i La Lige. Prošlog ljeta je također bio u središtu pažnje kada je Francuska osvojila Svjetsko prvenstvo.

Dakle, možda nije šokantno to što on razmišlja o odlasku – iz isto razloga zbog kojeg je Ronaldo prošlog ljeta prešao u Juventus. Ali ako Varane ode, to će biti veliki udarac za Zidanea.

25-godišnjak je jedan od favorita Zidanea i bio je ključni igrač tijekom njegove prve sezone.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!