NaslovnicaVijestiOTKRIVENO: 6 najbržih igrača u Premier ligi ove sezone

OTKRIVENO: 6 najbržih igrača u Premier ligi ove sezone

Počeo je drugi dio sezone, a konkurencija najbržih igrača u Premier ligi sve je veća i veća.

vardy martial

Napadač Manchester Uniteda Anthony Martial uspio se izjednačiti na prvom mjestu sa Jamiem Vardyjem kao najbrži igrač u Premier ligi ove sezone.

Francuski reprezentativac je trčao 35,4 kilometra na sat na utakmici protiv Newcastle Uniteda prošlog tjedna. Otkako je stigao iz Monaca prošlog ljeta, Martial iz utakmice u utakmicu pokazuje dosljednjost i sposobnost prolaska protivničkih igrača koristeći samo brzinu i snagu, pa ne čudi zašto je najbrži u ligi.

Martial, koji zarađuje 90,000 funti tjedno, ima samo 20 godina, te je njegov učinak od pet golova u 17 ligaških nastupa potpuno prihvatljiv. Još jedna zanimljiva činjenica je da je mladi Francuz igrao većinu utakmica na krilnim pozicijama ove sezone, a prirodna pozicija mu je u samom vrhu napada.

Njegova brzina i kvalitet mogu biti prevaga u borbi njegovog tima za top četiri ove sezone, dok se sam Martial nada da će dobrom igrom zaslužiti mjesto na predstojećem Europskom prvenstvu koje se održava u njegovoj zemlji.

Najbrži igrači Premier lige u sezoni 2015/16:
1.) Anthony Martial – 35,4 km/h
2.) Jamie Vardy – 35,4 km/h
3.) Jeffery Schlupp – 35,2 km/h
4.) Kyle Walker – 35,0 km/h
5.) Divock Origi – 35,0 km/h
6.) Pavao Dummett – 35,0 km/h

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!