NaslovnicaVijestiEvo zašto je Real Madrid kraljevski klub: Marokanac ostao bez obitelji, a...

Evo zašto je Real Madrid kraljevski klub: Marokanac ostao bez obitelji, a onda je Perez napravio nevjerojatan potez

Maroko je prije nekoliko dana pogodio snažan potres u kojem je živote izgubilo preko 3000 Marokanaca. U centru pozornosti svjetskih medija bio je dječak koji je ostao bez cijele obitelji, a nije ni slutio što ga čeka jer se pojavio u dresu Real Madrida.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


14-godišnji Abdul Rahim Awhida izgubio je oca i majku te dva brata, kao i djeda koji je živio s njima. Kuća je potpuno uništena, a Abdul sada živi kod strica. Nakon što se na internetu pojavio njegov snimak u dresu Real Madrida, prvi čelnik ove ekipe Florentino Perez napravio je gospodski potez.

Madridska Marca javlja kako je Perez odmah odlučio pronaći dječaka, a nakon što je u tome uspio ponudio mu je školovanje i treninge u akademiji Real Madrida. Dječak je s oduševljenjem pristao, a Abdul bi od sljedećeg mjeseca trebao živjeti u Madridu, gdje bi imao smještaj, školovanje i stipendiju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!