NaslovnicaVijestiNapustio klub za 20 milijuna, a sada se vraća za 40: Frank...

Napustio klub za 20 milijuna, a sada se vraća za 40: Frank Lampard vraća bivšeg igrača Chelseaja na Stamford Bridge!

Chelsea navodno ima mogućnost kupiti Nathana Akea za 40 milijuna funti.

Napustio klub

Nizozemski internacionalac pridružio se akademiji Chelseaja 2011. godine, a debi za seniorsku momčad ostvario je 2012. Ake se pridružio Bournemouthu 2016. godine i od tada je za njih odigrao 113 nastupa, postigavši ​​11 golova uz pet asistencija.

Prema pisanju The Suna, Chelsea može vratiti 24-godišnjaka na Stamford Bridge za 40 milijuna funti jer je klauzula o otkupu u njegovom ugovoru još uvijek aktivna. Ake je također povezan s Tottenhamom i Arsenalom putem Expressa i Daily Maila.

Nizozemski internacionalac je do sada igrao prilično dobro za Bournemouth u ovoj sezoni. U 22 nastupa u svim natjecanjima postigao je dva gola, pružajući asistenciju. Ake je zbog ozljede koljena propustio pet mečeva, a Bournemouth je izgubio tri.

Chelsea je možda u prva četiri, ali njihovi obrambeni rekordi nisu bili baš dobri jer su do sada primili 34 gola u svim natjecanjima. Ake je do sada bio dobar za Bournemouth i mogao bi biti prikladan dodatak momčadi Franka Lamparda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!