NaslovnicaVijestiPjaca se vraća u reprezentaciju nakon 5 godina. Evo što on kaže...

Pjaca se vraća u reprezentaciju nakon 5 godina. Evo što on kaže o tome!

Nakon gotovo pet godina, Marko Pjaca (28) vraća se u hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Izbornik Zlatko Dalić uključio ga je u popis igrača za nadolazeće kvalifikacijske utakmice protiv Latvije (18. studenoga) i Armenije (21. studenoga).


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Pjaca bi tako mogao zaigrati prvi put nakon 15. studenoga 2018. godine kada je sudjelovao u završnici utakmice Lige nacija protiv Španjolske (rezultat 3:2) na stadionu Maksimir. Sadašnji broj njegovih nastupa za reprezentaciju iznosi 24, uz postignuti jedan pogodak. O svojem povratku u nacionalni dres, Pjaca je dao komentar za službenu stranicu Rijeke.

“Čast mi je i, naravno, presretan sam što sam se nakon pet godina vratio u reprezentaciju. Kad sam se vratio u HNL, to je bio jedan od ciljeva, iako vjerojatno nitko nije očekivao da će se sve tako brzo dogoditi. Nadam se da ćemo nastaviti s dobrim igrama u Rijeci, ovo je svojevrsno priznanje meni, ali i cijelom klubu i momčadi za dosadašnje rezultate,” rekao je Pjaca.

“Mnogo sam radio proteklih godina, nadao sam se da ću ponovno dobiti priliku igrati za reprezentaciju. I dolazak u Rijeku išao je u tom smjeru, na kraju je sve što se dogodilo pokazalo pun pogodak. Mi igramo dobro, prvi smo na ljestvici, odlična je atmosfera u klubu i svlačionici i sada je stigao poziv.

Na meni je da na bilo koji način pomognem reprezentaciji i vjerujem da ćemo ostvariti dobre rezultate,” dodao je Pjaca

Kao podsjetnik, tijekom ovog ljeta, Marko Pjaca je okončao suradnju s Juventusom. Neprekidne ozljede su mu onemogućile ostvarenje punog potencijala koji je demonstrirao nakon transfera iz Dinama u Juventus 2016. za iznos od 29.4 milijuna eura. U ovoj sezoni hrvatske nogometne lige, Pjaca je zabilježio sedam nastupa i postigao dva pogotka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!