NaslovnicazabavaAlisha Lehmann: Poznata svjetska zvijezda mi je ponudila 100.000 eura za jednu...

Alisha Lehmann: Poznata svjetska zvijezda mi je ponudila 100.000 eura za jednu noć

Jedna od najpoznatijih svjetskih nogometašica, Alisha Lehmann, nedavno je otkrila za švicarski YouTube kanal Shirin Devin kako su društvene mreže ključni faktor njenog uspjeha. Lehmann ističe da je ovisna o tim platformama, dok muški nogometaši zarađuju znatno veće plaće.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ona je otvoreno podijelila da za svaku objavljenu sliku putem sponzorstava zarađuje oko 260 tisuća eura te otkrila da joj se javila slavna osoba i tražila dres od nje: “Drake. Neki dan mi je poslao poruku i tražio mi dres.”

Nakon toga je ispričala i kako ju je kontaktirala “svjetski poznata zvijezda” i ponudila joj sto tisuća eura za jednu noć u krevetu. Ona ga je odbila i uzrujala se, a u razgovoru je rekla da je to sramotno niska ponuda. “Neću otkriti o kome se radi, ali on je malo glup. Imam te poruke na mobitelu, ali mu nisam odgovorila. Nikad se nismo ni upoznali, bili smo na istom događaju”, rekla je.

Alisha Lehmann, krilna napadačica u dobi od 27 godina, aktivno igra za engleski klub Aston Villu i predstavlja švicarsku nogometnu reprezentaciju. Na društvenoj mreži Instagram ima impresivnih više od 15 milijuna pratitelja. Lehmann je otvoreno izjavila da je biseksualka, tijekom svog života izlazila je s suigračicom iz reprezentacije Ramonom Bachman, ali i s nogometašem Aston Ville, Douglasom Luizom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!