NaslovnicaVijestiSarri objasnio zbog čega je Ronaldo propustio utakmicu protiv Brescie

Sarri objasnio zbog čega je Ronaldo propustio utakmicu protiv Brescie

Juventus je savladao Bresciu na svom terenu i vratio se na čelo Serie A, a Maurizio Sarri objasnio je zbog čega je Ronaldo propustio utakmicu.

“Stara dama” je na svom terenu slavila 2:0. Golove su postigli Paulo Dybala u 38. minutu i Juan Cuadrado u 75.

Treba istaći i da su gosti od 37. minuta imali igrača manje, pošto je dva žuta kartona dobio Florian Aye.

“Uradili smo ono što se od nas očekivalo. Bili smo strpljivi, čekali smo svoju priliku i onda dali golove. Zaslužili smo pobedu”, ocijenio je Sarri.

Juve je igrao bez Cristiana Ronalda. Sljedeća utakmica na kojoj Portugalac bude nastupio biće 1000. u njegovoj karijeri.

“Odlučili smo da Ronaldo odmori. Ne može ni on svaku utakmicu da igra”.

Na ovom meču na teren se vratio Giporgio Chiellini, koji je zbog teške ozljede pauzirao pet mjeseci.

“On je tražio da uđe. Okrenuo sam se u jednom momentu, a on mi se uneo u lice i pitao kada će na teren. Nisam mogao da mu odolim”.

Juventus je ponovo preuzeo prvo mjesto na tabeli, nakon pobjede Lazija nad Interom. Lazio je na drugom mjestu sa bodom manje, a Inter na trećem sa tri boda manje od Juventusa.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!