NaslovnicaVijestiApsurd zvani Koronavirus! U Bundesligi na klupi nose maske, tokom meča zajedno...

Apsurd zvani Koronavirus! U Bundesligi na klupi nose maske, tokom meča zajedno proslavljaju golove i grle se

Igrači Herthe nisu slijedili preporuke njemačkog saveza za situacije poput proslave gola. Berlinčani su slavili goli na ‘stari način’ – uz zagrljaje, poljupce i dodire suigrača.

Prvo kolo njemačke Bundeslige nakon dugog odsustva ponudilo je zanimljiv uvid u nogomet nove stvarnosti. Savjet je sa zanimanjem čekao primjenu niza zdravstvenih preporuka u Njemačkoj i pridržavanje općih higijenskih smjernica, a prvi krug pokazao je da će opće upute u cjelini biti vrlo teško provoditi.

Transfer glasine: United kupuje u Bayernu, Newcastle pokazao interes za vrhunskog napadača, Arsenal želi igrača Barcelone

Većina momčadi slavila je golove na „socijalnoj distanci“, a to nije bio slučaj s nogometašima Herthe, koji su uskočili u naručje jedan od drugog nakon tri gola u Hoffenheimu u skladu sa starim navikama, ljubili se i izvodili uobičajene rituale u takvim situacijama.

Gledaj sve utakmice Bundeslige uživo

Evo kako gledati uživo sve utakmice Bundeslige:

  1. Otvorite bet365 račun te uzmite 100% bonusa dobrodošlice
  2. Napravi prvu uplatu kojom ostvaruješ bonus dobrodošlice te pristup live prijenosima utakmica
  3. Odaber utakmicu Budeslige po izboru i uživaj u prijenosu uživo

GLEDAJ SVE UTAKMICE BUNDESLIGE UŽIVO

Da bi gledali utakmice, članovi bet365 kladionice moraju imati sredstva na računu ili okladu postavljenu u posljednja 24 sata. 18+ | T&C’s Apply | Gamble Responsibly | Geo restrictions apply. NAPOMENA: Zemlje u kojima Livestream nije dostupan su Austrija, Njemačka, Lihtenštajn, Luksemburg i Švicarska.

Njemački nogometni savez (DFL), koji trenutno stvara put mnogim drugim federacijama i savezima diljem Europe, tako se brzo suočio s dilemom hoće li kažnjavati nogometaše Herthe zbog zagrljaja ili ne. Odgovor DFL-a uslijedio je brzo.

“U medicinskom izvješću dali smo neke savjete i opće smjernice u vezi s slavljenjem pogodaka. Neće biti sankcija”, rekao je DFL.

Nakon utakmice u Hoffenheimu, trener Herte, Bruno Labbadia, također je branio slavlje svojih štićenika.

“Proslave golova dio su nogometa. Redovito se testiramo i mislim da se to može dozvoliti. Bila bi velika šteta ako ne bismo mogli proslaviti gol. Mnogo stvari je već uništeno, a to bi uništilo još jednu stranu nogometa, “rekao je Labbadia.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!