NaslovnicaVijestiLegendarni napadač odlučio se na transplantaciju kose u Turskoj pa opisao iskustvo:...

Legendarni napadač odlučio se na transplantaciju kose u Turskoj pa opisao iskustvo: Nije bilo lako, ali spavao sam

Transplantacija kose u posljednje je vrijeme sve popularnija praksa među poznatim nogometašima, a sada se “ekipi” pridružio još jedan legendarni igrač. Radi se o slavnom Rumunju i bivšem napadaču Chelseaja Adrianu Mutuu.

Mutu je podijelio slike s tretmana presađivanja kose. Iskoristio je reprezentativnu stanku, otputovao u Tursku i tamo obavio zahvat u jednoj od najpoznatijih klinika.

“Počne ti opadati kosa i ne ide više tako. Vrijeme nikome ne oprašta. Niste vidjeli u intervjuima kako je to kad vam svjetlo udari u glavu, kako to izgleda. Međutim, prošlo je. Nije bilo bolno, spavao sam. Tretman traje tri sata, nije bilo tako jednostavno”, rekao je Mutu za turski Fanatik.

Jedan od najpoznatijih rumunjskih nogometaša svih vremena tijekom svoje karijere nastupao je za poznate klubove poput Juventusa, Intera, Chelseaja i Fiorentine. Unatoč tome, općenito se smatra da nije ostvario karijeru kakvu je mogao, a problemi s ponašanjem izvan terena bili su glavni razlog tome.

Za rumunjsku reprezentaciju odigrao je 77 utakmica i postigao je 35 golova. Karijeru je okončao 2016. godine te je odmah nakon toga započeo trenersku karijeru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!