NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern do kraja mjeseca dovodi neočekivano pojačanje, Juventus kupuje igrača...

Transfer glasine: Bayern do kraja mjeseca dovodi neočekivano pojačanje, Juventus kupuje igrača Uniteda, budućnost Jamesa u Bayernu neizvjesna

Konačno je počeo zimski transfer rok, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Benjamin Pavard je već potpisao ugovor sa ekipom Bayerna a u München bi trebao doći na ljeto, no transfer bi mogao biti izvršen još u ovom jesecu, prenosi L’Equipe. U Stuttgartu su potpisali zamjenu u vidu Ozanu Kabaku iz Galatasaraya, te bi zbog toga mogli pustiti Pavarda ovog mjeseca.

CHELSEA POSLAO PONUDU: 101 milijun funti za zvijezdu Barcelone! – ZAMJENA ZA HAZARDA!

Juventus je uvjeren da će ovog mjeseca potpisati Mattea Darmiana iz Manchester Uniteda, ali mora prvo čekati na još jedan transfer. Tuttosport tvrdi da se šampioni Serie A nadaju da će prodati Leonarda Spinazzolu kako bi oslobodili mjesto u momčadi za talijanskog reprezentativca.

Arsenal je kontaktirao ekipu Real Madrida u vezi posudbe za Jamesa Rodrigueza, tvrdi Independent. Kolumbijac će se vratiti u španjolski klub na kraju sezone nakonisteka posudbe u Bayernu, koji još uvijek može potpisati veznjaka. Real Madrid želi ipak iskoristiti veznjaka kao dio dogovora za potpisivanje Christian Eriksen, dok sam igrač želi ostati i boriti se za mjesto u momčadi Real Madrida.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!