NaslovnicaVijestiDirektor Real Madrida: "Klub u potpunosti ima povjerenje u Beniteza"

Direktor Real Madrida: “Klub u potpunosti ima povjerenje u Beniteza”

Direktor Real Madrida Emilio Butragueno za španjolske medije je izjavio da klub vjeruje u Rafaela Beniteza, te da mu ne prijeti nikakav otkaz.

benitezzz

Benitezov tim je jučer odigrao posljednju utakmicu u ovoj godini, te slavio protiv Real Sociedada rezultatom 3-1, a on je ponovo izviždan od strane navijača “kraljevskog” kluba tokom te utakmice.

Španjolac je pod sve većim pritiskom zbog lošijih nastupa svog tima, iako se trenutno nalaze na drugom mjestu, te za Barcelonom zaostaju samo dva boda, ali i imaju odigranu utakmicu više.

Na pitanje novinara o budućnosti Beniteza u klubu, Butragueno je izjavio: “Klub u potpunosti ima povjerenje u Rafaela Beniteza.”

Real Madrid je završio 2015. godinu bez osvojenog trofeja, nakon što su prošle godine osvojili čak četiri trofeja.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Butragueno se nada da će nova godina donijeti više radosti timu iz španjolske prijestolnice, a prvu utakmicu u novoj godini “kraljevi” igraju protiv Valencije već u nedjelju.

“Prošle godine smo u ovom trenutku imali četiri osvojena trofeja, bili smo svjetski klupski prvaci. Ova godina je bila drugačija. Nadam se da će sljedeća biti dobra, jer smo uvijek igrali dobro u parnim godinama.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!