NaslovnicaNajave utakmicaBelgija - Italija: Crveni đavoli bez dva ključna igrača u četvrtfinalu! Tko...

Belgija – Italija: Crveni đavoli bez dva ključna igrača u četvrtfinalu! Tko prolazi dalje?

U jednoj od najuzbudljivijih utakmica u četvrtfinalu Europskog prvenstva, Belgija će se boriti protiv Italije na Allianz Areni u Munchenu, gdje će obje nacije tražiti plasman u polufinale. Belgija je u osmini finala zabilježila minimalnu pobjedu nad Portugalom (1-0), dok su Italiji trebali produžeci kako bi na kraju pobijedili Austriju sa 2-1.

Belgija - Italija

Pobjeda protiv Portugala (1-0), Belgiju je koštala mnogo, jer su kreativni i utjecajni igrači poput De Bruynea i Edena Hazarda napustili teren ozlijeđeni, dok su obojica pod velikom sumnjom za utakmicu protiv Italije. Belgija se ranije probila kroz grupnu fazu nakon što je ostvarila 100% pobjednički učinak, ali njihova kreativnost bi mogla biti ozbiljno iscrpljena za ovo četvrtfinale.

Oni su u nizu od 13 utakmica bez poraza, a ostvarili su čak 11 pobjeda u tom periodu. Danska je jedina momčad koja im je postigla gol u ovom natjecanju, ali je Portugal bio njihov prvi pravi test na Euru kojeg su uspješno prošli.

Kao što sam već spomenuo, Kevin De Bruyne i Eden Hazard su pod velikom sumnjom u ovom ključnom četvrtfinalnom okršaju protiv Italije, tako da bi njihove zamjene mogli biti Dries Mertens i Yannick Carrasco. Thomas Vermalen je također dobio manji udarac, ali bi trebao biti spreman za večerašnju utakmicu.

BELGIJA: Courtois – Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Meunier, Tielemans, Witsel, Thorgan Hazard – Mertens, Carrasco – Lukaku.

Italija je u osminu finala ušla kao veliki favorit, gdje smo očekivali solidnu pobjedu sa uvjerljivom gol razlikom. Međutim, Austrija je imala druge planove i iznenadili su Talijane sa svojim stavom i borbenošću. Austrija je čak postigla i gol u regularnom vremenu, ali je poništen zbog zaleđa. Ekipa Franca Fode bila je solidna u obrani, ali je kvaliteta Italije presudila u produžecima kada su Chiesa i Pessina postigli golove.

Impresivna je činjenica da su Azzurri u posljednjih 12 mečeva uspjeli odigrati 11 bez primljenog gola, a njihova čvrsta obrana bi mogla biti ključni faktor u ovom duelu sa Belgijom, posebno, jer vjerojatno neće biti De Bruynea i Hazarda. Sve u svemu, Italija je sada bez poraza u posljednjih 31 meč u svim natjecanjima, te su postali jedan od ozbiljnih kandidata za osvajanje Europskog prvenstva, s obzirom da je većina favorita već eliminirana.

Lorenzo Pellegrini jedini je igrač koji je ozlijeđen za Italiju, a Mancini je dobio pojačanje sa povratkom Giorgija Chiellinija i Alessandra Florenzija u punu kondiciju, iako se očekuje da će Giovanni Di Lorenzo nastaviti na desnom beku. Federico Chiesa je napravio ogromnu razliku protiv Austrije i bio je najbolji igrač protiv Velsa, te bi mogao zamijeniti Domenica Berardija u napadu.

ITALIJA: Donnarumma – Spinazzola, Chiellini, Bonucci, Di Lorenzo – Jorginho, Veratti, Barella – Chiesa, Insigne, Immobile.

Prijedlog za klađenje

Italijani u ovoj utakmici imaju blagu prednost i favoriti su za pobjedu sa koeficijentom 2.37. To je razumljivo s obzirom da Belgiji nedostaju ključni igrači. Zbog toga vam savjetujem da odigrate duplu šansu X2 na Italiju sa kvotom 1.30 kao nešto sigurniji tip.

Međutim, što se tiče specijalnih oklada, više od 1.5 šuta u okvir gola Cire Immobilea po kvoti 2.25 zvuči fenomenalno, s obzirom da je on do sada imao čak 13 šuteva na ovom Europskom prvenstvu od kojih su tri išla u okvir gola. Vjerujem da će se njegova želja za golom povećati u ovom susretu, s obzirom da je četvrtfinale. Ciro Immobile je do sada u tri utakmice postigao dva gola.

BELGIJA - ITALIJA

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!