NaslovnicaVijestiJadon Sancho rekao kolegama u reprezentaciji da je njegov transfer gotova stvar!...

Jadon Sancho rekao kolegama u reprezentaciji da je njegov transfer gotova stvar! Otkrio im gdje igra od sljedeće sezone!

Jadon Sancho je nekolicini suigrača iz Engleske rekao da se pridružuje Manchester Unitedu ovog ljeta. Tvrdi se da će transfer – sa prijavljenih 77 milijuna funti – vjerojatno biti potvrđen ovog vikenda, a Sancho je navodno svojim reprezentativnim kolegama rekao da je transfer neizbježan.

To tvrdi Tom McDermott koji kaže da je 21-godišnja zvijezda Borussije Dortmund svojim prijateljima iz Engleske rekla da ovog ljeta putuje na Old Trafford.

Također je rekao da je posao ‘praktički gotov’.

Menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer već neko vrijeme je htio dovesti bivšeg igrača Manchester Cityja nakon neuspjelog pokušaja prošlog ljeta.

Čini se da će Solskjaer napokon uspjeti u svojoj namjeri prije nove sezone.

Sancho je prošle sezone postigao impresivnih 16 golova i 20 asistencija u svim natjecanjima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!