GOLD CUP: SAD – Haiti

SAD i Haiti igraju svoju drugu utakmicu na Gold Cupu, a SAD je vodeći u skupini nakon što je svladao Honduras teže od očekivanog, a Haiti je ipak iznenadio Panamu i u posljednjim minutama uzeo vrlo vrijedan bod.

USA

SAD je na Dempseyev pogon svladao Honduras iako nije to bilo toliko jednostavno. No, ipak SAD je vodio 2:0 i kontrolirao susret, te nakraju sasvim zasluženo slavio. Kod Klinsamannove momčadi najbolji su bili Bradley i Dempsey koji su kao najiskusniji i povukli u ovoj utakmici. SAD bi pobjedom protiv Haitija osigurao prolazak, a vrlo vjerojatno i prvu poziciju, što bi im omogućilo da u posljednje kolo uđu opuštenije, te eventualno odmore neke igrače.

 

Play Online Casino

 

Haiti je uspio 5 minuta prije kraja izvući remi u susretu s Panamom koji im sada daje šanse da se nadaju prolasku skupine. Protiv SAD-a im neće biti lagano, jer ih vjerojatno očekuje susret u kojem će se većinom braniti i tražiti priliku iz kontre ili prekida. Promjene su u utakmici s Panamom Haitiju donjele preokret u igri, pa se mogu očekivati i neke promjene na startu ove utakmice. Haiti ovu utakmicu može igrati bez pritiska, a za prolazak će se ionako boriti u posljednjem susretu skupine.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U međusobnim susretima u posljednjih 5 nastupa Haiti je uspješniji od SAD-a i ima dvije pobjede, dok je SAD slavio jednom. Ipak te utakmice igrane su dosta davno. Posljednji njihov međusobni susret odigran je 2009. godine i završio je rezultatom 2:2.
KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Utakmica SAD-a i Haitija trebala bi biti odrađivanje posla za momke Jurgena Klinsmanna, ali Haiti je pokazao da može iznenaditi ako mu se ukaže prilika. Ipak SAD je kvalitetniji i vjerujemo kako će od samog početka staviti stvari na svoje mjesto. SAD je fizički vrlo snažan tako da očekujemo kako nisu previše iscrpljeni nakon Hondurasa, dok Haiti ipak nema igrače koji su spremni igrati na toj razini svaka tri dana.  Odlučili smo se za okladu da će SAD voditi na poluvremenu i slaviti na kraju za što je koef 1.44.

sad 1-1

 

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)