Kladionica uplata i isplata

Želite znati nešto više o kladionica uplata i isplata, te kako to sve funkcioniše? Uplate i isplate novca na online kladionicu danas su izuzetno jednostavne. Unastavku donosimo detaljni vodič. Kako napraviti kladionica online uplata, kladionica uplata preko kartica, te kladionica isplata sa online kladionica za svaku od zemalja u regiji.

Kladionica uplata i isplata

Saznajte više o svakom od načina uplate ili isplate jednostavnim klikom na željenu metodu plaćanja.

Kladionica online uplata i isplata (Hrvatska)

Uplata novaca na online kladionicu iz Hrvatske je poprilično jednostavna budući da postoji veliki broj načina uplate.

kladionica online uplata

1. Paysafecard

Možda i najjednostavniji način, pogotovo za one koji prvi put uplaćuju novce na online kladionicu, jest PaysafeCard. PaysafeCard možeš kupiti na svim prodajnim mjestima Plodina, Petrola ili Tiska. Jednostavno dođeš na prodajno mjesto i zatražiš PaysafeCard u željenom iznosu (100kn, 200kn, 500kn). PaysafeCard možeš platiti gotovinom, kao i raznim kreditnim i debitnim karticama (isto kao i svako drugo plaćanje) u Hrvatskoj.

Nakon što dobiješ PaysafeCard koji izgleda poput računa na kojem je napisan kod trebaš se logirati na svoj račun za klađenje. Zatim odabrati PaysafeCard kao način plaćanja te unjeti kod koji si dobio. Momentalno, iste sekunde, na tvom računu za klađenje biti će dodana vrijednost paysafecarda. Ukoliko ti je račun za klađenje u eurima kladionica će automatski konvertirati uplaćeni iznos u eure.

UPUTSTVA ZA UPLATU NOVCA NA KLADIONICU PUTEM PAYSAFECARDA

2. Skrill

Preporučujemo da si prije svega otvoriš skrill račun. Zatim uplate radiš na način kako je prikazano na slici odnosno da novce sa kreditnih ili debitnih kartica ili bankovnog računa uplatiš na skrill. Nakon toga sa skrilla na željenu kladionicu. Saznaj više o financijskoj instituciji, Skrillu kojeg koriste milijuni ljudi diljem svijeta.

VODIČ KAKO OTVORITI SKRILL RAČUN

3. Kreditne i debitne kartice

Novce možeš uplatiti direktno putem debitnih i kreditnih kartica gdje novci sjedaju na račun za klađenje momentalno. Isto tako novce sa kreditnih i debitnih kartica, možeš prebaciti na skrill a potom sa skrilla na kladionicu. Saznaj više o uplati putem kreditnih i debitnih kartica te koje kartice i u kojim bankama koristiti. 

4. Bankovni transfer (Wire transfer)

Novce na online kladionicu ili skrill možeš uplatiti i putem bankovnog transfera, odnosno obične uplatnice u banci. Za razliku od drugih načina plaćanja, gdje sredstva sjedaju momentalno na kladioničarski račun, kod bankovnog transfera je procedura nešto duža i ovisno od banke. Potrebno je pričekati 1-2 radna dana, dok novci ne budu na vašem kladioničarskom ili skrill računu.

Preporučujemo da novce sa bankovnog računa uplatiš na svoj Skrill račun a potom sa Skrill računa na svoj račun za klađenje. Uplatu sa bankovnog računa na Skrill račun za klađenje izuzetno je jednostavno napraviti. Potrebno je svega 1-2 dana da novac sjedne na Skrill a novce je sa Skrilla na online kladionicu moguće prebaciti iste sekunde.

Uplatu u banci je izuzetno jednostavno napraviti, a sve što je potrebno jesu bankovni podaci kladionice na koju uplaćuješ. Ti podaci dostupni su na web stranici svake kladionice. Npr. kod većine online kladionica, nakon što se logiraš i odabereš “Deposit” te kao način uplate “Wire transfer” dobivaš sve potrebne podatke. Ime i adresu banke, IBAN (broj bankovnog računa kladionice), SWIFT (jednistveni kod banke) i referencu, odnosno svrhu uplate koja je tvoje korisničko ime kod kladionice. SAZNAJ VIŠE O UPLATI NA KLADIONICU PUTEM BANKOVNOG TRANSFERA

5.Bitcoin

Uplata novaca na online kladionicu putem Bitcoina također je odličan i provjeren način uplate. Bitcoin je virtualna valuta plaćanja koja postaje sve popularnija i koja bi u budućnosti mogla znatno promijeniti financijski sustav koji poznajemo. Bitcoin je postao standardno sredstvo plaćanja u milijunima kompanija i industrija diljem svijeta, pa su tako zabilježene razne transakcije, od kupnji nekretnina, do kupnji luksuznih automobila, putovanja, do obične pizze ili piva.

Kako bi uplatio novce na online kladionicu putem bitcoina potrebno je otvoriti bitcoin novčanik (otvaranje računa je potpuno besplatno i traje svega par minuta). Preporučujemo Copay wallet. U Hrvatskoj trenutno postoje tri Bitcoin bankomata:

  1. ZAGREB – History caffe ( Ulica Ivana Tkalčića 68, 10000 Zagreb)
  2. SPLIT – Frizerski studio Models (Vukovarska 5, 21000 Split)
  3. RIJEKA – Botel Marina (Adamićev gat, Riva, 51000 Rijeka)

Potrebno je fizički na jednom od Bitcoin bankomata kupiti bitcoine na način da sa svog mobitela skenirate bar kod sa Copay aplikacije. Taj barkod je adresa vašeg Bitcoin računa. Nakon skeniranja, koje traje par sekundi, jednostavno u bankomat ubacite gotovinu koju želite uplatiti (npr. 400kn) i odaberete kupi Bitocoine. Dobit ćete potvrdu, a kroz par minuta novci će biti na vašem Bitcoin računu.

Nakon što su novci na Bitcoin računu, potrebno je logirati se na Skrill račun, kao način uplate odabrati Bitcoin i unjeti željeni iznos koji želiš uplatiti. Na ekranu monitora će se pojaviti bar kod koji putem Copay aplikacije na mobitelu trebaš skenirati (približiš kameru mobitela na 10ak centimetara od ekrana), te odabrati plati. Novci će biti na skrill računu za klađenje kroz par minuta, a sa Skrilla novce izuzetno jednostavno dalje uplatiti na željenu kladionicu, kao i isplatite.

SAZNAJ VIŠE O UPLATI NOVACA NA ONLINE KLADIONICE PUTEM BITCOINA

6. Neteller

Saznaj više o Netelleru i tome kako uplatiti novce na kladionicu preko Netellera.

7. Ekesh

Procedura s ekesh bonom gotovo je identična kao i način uplate putem ranije objašnjenje pyasafe kartice. Jedina razlika jest što je Ekesh dostupan na drugim prodanim mjestima. Saznaj više o Ekesh bonovima

Isplata sa online kladionica (Hrvatska)

kladionica uplata preko kartica

Ispatu novaca sa online kladionice možeš najjednostavnije i najelegantnije napravi putem skrilla. Preporučamo da isplatu novaca sa online kladionica radiš na Skrill, kako je prikazano na priloženoj slici. Dakle, ukoliko si npr. dobio 1.000€ dobitak ćeš sa online kladionice isplatiti na svoj Skrill račun. Nakon toga, imaš više opcija:

1. Skrill MasterCard

Ovo je daleko najbolja opcija budući da ti Skrill MasterCard kartica osigurava da novce koje imaš na svom skrillu računu imaš nadohvat ruke, u svakom trenutku. Skrill MasterCard kartica ti omogućava da nemaš potrebe prebacivati novce na bankovni račun, ili neku od kartica budući da na svakom bankomatu možeš podići novce sa svoje Skrill kartice, te iste sekunde dobiti gotovinu. Isto tako u raznim situacijama poput tankanja benzina, kupnje hrane ili robe, plaćanja runde pića u kafiću i sl. možeš isto platiti putem Skrill MasterCard kartice. SAZNAJ VIŠE O SKRILL MASTERCARD KARTICI

2. Kreditne i debitne kartice

Isplatu novaca sa kladionice možeš zatražiti direktno na svoju kreditnu ili debitnu karticu. Isto tako novce možeš prebaciti prvo s online kladionice na svoj Skrill račun, a potom sa Skrill računa na kreditnu ili debitnu karticu. Novci sa online kladionice na Skrill račun sjednu kroz par sati (nekad i iste sekunde), dok je potrebno nekoliko dana da novci sjednu sa Skrill računa na kreditnu ili debitnu karticu.

3. Bankovni račun

S online kladionice novce možeš isplatiti i direktno na bankovni račun ili prvo na Skrill pa sa Skrilla na svoj bankovni račun. Novci će sa kladionice na Skrill biti proknjiženi u izuzetno kratkom roku, dok će sa Skrilla na bankovni račun, ovisno od banke, biti potrebno nekoliko dana.

Bosna i Hercegovina (Kladionica uplata i isplata)

Uplata novaca na online kladionicu iz BIH

kladionica isplata

 1. Kreditne i debitne kartice

Iz BIH novce na oniline kladionicu možeš uplatiti direktno putem kreditne ili debitne kartice gdje novci sjedaju na online kladionicu momentalno. Isto tako, novce sa kreditne i debitne kartice možeš momentalno prebaciti i na Skrill račun, a onda sa Skrill računa na online kladionicu. Ovu opciju ti i sugeriramo.

2. Bankovni račun

Novce na online kladionicu ili Skrill možeš uplatiti i putem bankovnog transfera, odnosno obične uplatnice u banci. Za razliku od drugih načina plaćanja, gdje sredstva sjedaju momentalno na kladioničarski račun, kod bankovnog transfera je procedura nešto duža. A ovisno od banke, potrebno je pričekati 1-2 radna dana, dok novci ne budu na vašem kladioničarskom ili skrill računu.

Preporučujemo da novce sa bankovnog računa uplatiš na svoj Skrill račun a potom sa Skrill računa na svoj račun za klađenje. Uplatu sa bankovnog računa na Skrill račun za klađenje izuzetno je jednostavno napraviti. Potrebno je svega 1-2 dana da novac sjedne na Skrill a novce je sa Skrilla na online kladionicu moguće prebaciti iste sekunde.

Uplatu u banci je izuzetno jednostavno napraviti, a sve što je potrebno jesu bankovni podaci kladionice na koju uplaćuješ. Ti podaci dostupni su na web stranici svake kladionice. Kod većine online kladionica, nakon što se logiraš i odabereš “Deposit” te kao način uplate “Wire transfer” dobivaš sve potrebne podatke. Ime i adresu banke, IBAN (broj bankovnog računa kladionice), SWIFT (jednistveni kod banke) i referencu, odnosno svrhu uplate koja je tvoje korisničko ime kod kladionice.

SAZNAJ VIŠE O UPLATI NA KLADIONICU PUTEM BANKOVNOG TRANSFERA

Kladionica isplata novaca online u BIH

isplata sa online kladionica

1.Kreditne i debitne kartice

Isplatu novaca sa kladionice možeš zatražiti direktno na svoju kreditnu ili debitnu karticu. Isto tako novce možeš prebaciti prvo s online kladionice na svoj Skrill račun, a potom sa Skrill računa na kreditnu ili debitnu karticu. Novci sa online kladionice na Skrill račun sjednu kroz par sati (nekad i iste sekunde). Dok je potrebno nekoliko dana da novci sjednu sa Skrill računa na kreditnu ili debitnu karticu.

2. Bankovni račun

S online kladionice novce možeš isplatiti i direktno na bankovni račun ili prvo na Skrill pa sa Skrilla na svoj bankovni račun. Novci će sa kladionice na Skrill biti proknjiženi u izuzetno kratkom roku, dok će sa Skrilla na bankovni račun, ovisno od banke, biti potrebno nekoliko dana.

Srbija (Kladionica uplata i isplata)

Uplata novaca na online kladionicu iz Srbije

Kladionica uplata i isplata1.Paysafecard uplata

Možda i najjednostavniji način, pogotovo za one koji prvi put rade kladionica online uplata, jest PaysafeCardPaysafeCard možeš platiti gotovinom, kao i raznim kreditnim i debitnim karticama (isto kao i svako drugo plaćanje) u Hrvatskoj.

Nakon što dobiješ PaysafeCard koji izgleda poput računa na kojem je napisan kod, trebaš se logirati na svoj račun za klađenje. Tamo odabrati PaysafeCard kao način plaćanja te unjeti kod koji si dobio. Momentalno, iste sekunde, na tvom računu za klađenje biti će dodana vrijednost paysafecarda. Ukoliko ti je račun za klađenje u eurima kladionica online uplata će automatski konvertirati uplaćeni iznos u eure.

UPUTSTVA ZA UPLATU NOVCA NA KLADIONICU PUTEM PAYSAFECARDA

2.Kreditne i debitne kartice

Iz Srbije novce na online kladionicu možeš uplatiti direktno putem debitnih i kreditnih kartica gdje novci sjedaju na račun za klađenje momentalno. Isto tako novce sa kreditnih i debitnih kartica, možeš prebaciti na skrill a potom sa skrilla na kladionicu.

3.Bankovni račun

Novce na online kladionicu ili Skrill možeš uplatiti i putem bankovnog transfera, odnosno obične uplatnice u banci. Za razliku od drugih načina plaćanja, gdje sredstva sjedaju momentalno na kladioničarski račun, kod bankovnog transfera je procedura nešto duža. A ovisno od banke, potrebno je pričekati 1-2 radna dana, dok novci ne budu na vašem kladioničarskom ili skrill računu.

Preporučujemo da novce sa bankovnog računa uplatiš na svoj Skrill račun a potom sa Skrill računa na svoj račun za klađenje. Uplatu sa bankovnog računa na Skrill račun za klađenje izuzetno je jednostavno napraviti. Potrebno je svega 1-2 dana da novac sjedne na Skrill a novce je sa Skrilla na online kladionicu moguće prebaciti iste sekunde.

Uplatu u banci je izuzetno jednostavno napraviti, a sve što je potrebno jesu bankovni podaci kladionice na koju uplaćuješ. Ti podaci dostupni su na web stranici svake kladionice. Npr. kod većine online kladionica, nakon što se logiraš i odabereš “Deposit” te kao način uplate “Wire transfer” dobivaš sve potrebne podatke. Ime i adresu banke, IBAN (broj bankovnog računa kladionice), SWIFT (jednistveni kod banke) i referencu, odnosno svrhu uplate koja je tvoje korisničko ime kod kladionice.

SAZNAJ VIŠE O UPLATI NA KLADIONICU PUTEM BANKOVNOG TRANSFERA

4.Bitcoin

Uplata novaca na online kladionicu putem Bitcoina također je odličan i provjeren način uplate. Bitcoin je virtualna valuta plaćanja koja postaje sve popularnija i koja bi u budućnosti mogla znatno promijeniti financijski sustav koji poznajemo. Bitcoin je postao standardno sredstvo plaćanja u milijunima kompanija i industrija diljem svijeta. Tako su zabilježene razne transakcije, od kupnji nekretnina, do kupnji luksuznih automobila, putovanja, do obične pizze ili piva.

Kako bi uplatio novce na online kladionicu putem bitcoina potrebno je otvoriti bitcoin novčanik (otvaranje računa je potpuno besplatno i traje svega par minuta). Preporučujemo Copay wallet. U Srbiji trenutno postoje dva Bitcoin bankomata:

  1. BEOGRAD – Restoran Appetite (Kraljice Natalije 30, 11000 Beograd)
  2. BEOGRAD – Knjigovežnica Drobnjak (Save Tekelije 2, 11000 Beograd)

Potrebno je fizički na jednom od Bitcoin bankomata kupiti bitcoine na način da sa svog mobitela skenirate bar kod sa Copay aplikacije. Taj barkod je adresa vašeg Bitcoin računa. Nakon skeniranja, koje traje par sekundi, jednostavno u bankomat ubacite gotovinu koju želite uplatiti i odaberete kupi Bitocoine. Dobit ćete potvrdu, a kroz par minuta novci će biti na vašem Bitcoin računu.

Nakon što su novci na Bitcoin računu, potrebno je logirati se na Skrill račun. Kao način uplate odabrati Bitcoin i unjeti željeni iznos koji želiš uplatiti. Na ekranu monitora će se pojaviti bar kod koji putem Copay aplikacije na mobitelu trebaš skenirati (približiš kameru mobitela na 10ak centimetara od ekrana), te odabrati plati. Novci će biti na skrill računu za klađenje kroz par minuta. Kladionica online uplata i kladionica isplata je vrlo jednostavno uraditi preko Skrill računa.

SAZNAJ VIŠE O UPLATI NOVACA NA ONLINE KLADIONICE PUTEM BITCOINA

U Srbiji je otvoreno nekoliko Bitcoin bankomata što izuzetno olakšava uplatu novca na online kladionice.

5.Sofort

Iz Srbije novce na online kladionicu možeš uplatiti i putem Soforta.

Isplata novaca s online kladionicu u Srbiji

Isplata sa kladionica Srbija

1.Kreditne i debitne kartice

Isplata sa online kladionica se može zatražiti direktno na svoju kreditnu ili debitnu karticu. Isto tako novce možeš prebaciti prvo s online kladionice na svoj Skrill račun, a potom sa Skrill računa na kreditnu ili debitnu karticu. Novci sa online kladionice na Skrill račun sjednu kroz par sati (nekad i iste sekunde), dok je potrebno nekoliko dana da novci sjednu sa Skrill računa na kreditnu ili debitnu karticu.

2.Bankovni račun

Isplata sa online kladonica se može uraditi i direktno na bankovni račun ili prvo na Skrill pa sa Skrilla na svoj bankovni račun. Novci će sa kladionice na Skrill biti proknjiženi u izuzetno kratkom roku, dok će sa Skrilla na bankovni račun, ovisno od banke, biti potrebno nekoliko dana.