Paysafecard

Paysafecard bonovi jedno su od najjednostavnijih i najpopularnijih načina online plaćanja kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj. Svoju popularnost paysafecard bon može zahvaliti upravo jednostavnosti na kojoj počiva, te rasprostranjenoj mreži prodajnih mjesta na kojima je moguće kupiti bonove, u kojoj god se državi nalazili.

Paysafecard

Kupnja paysafecard-a niti malo se ne razliku od kupnje bona za mobitel, te je princip apsolutno isti. Paysafecard bonovi mogu se kupiti na preko 480.000 prodajnih mjesta u svijetu, te potom paysafecardom plaćati proizvode, usluge, ili novac prebaciti na online kladionice.

Kako kupiti paysafecard – paysafecard Hrvatska

Paysafe card je u Hrvatskoj moguće kupiti u mnogim trgovinama, kioscima, trafikama te na raznim benziskim postajama.

Službeni partneri paysafecarda jesu Plodine, Petrol, Tisak, iNovine, INA, Crodux, Adria Oil i Tifon te je paysafecard u iznosu od 50kn, 100kn, 200kn, ili 500kn moguće kupiti na svakoj blagajni u prodajnom centru Plodine, na svakoj Petrol, Crodux, INA, Adria Oil i Tifon benzinskoj postaju, te svakoj Tisak i iNovine  trafici, odnosno kiosku, u Republici Hrvatskoj.

paysafecard Hrvatska

Upotrijebite paysafecard Hrvatska tražilicu prodajnih mjesta, te pronađite prodajna mjesta koja su u vašoj blizini.

Na prodajnom mjestu u vašoj blizini recite prodavaču da želite kupiti paysafe card bon, te vrijednost bona koji želite kupiti. Moguće je kupiti bonove u vrijednosti od 50kn, 100kn, 200kn, ili 500kn. Naravno, moguće je kupiti i više bonova.

paysafecard bon

Po kupnji paysafe bona prodavač će vam uručiti paysafe card bon na kojem će biti naznačen iznos uplate npr. 100kn, te 16 znamenkasti PIN.

Kako uplatiti novac na online kladionicu?

Ukoliko već posjedujete račun kod neke od online kladionica potrebno je prijaviti se, te kao način uplate odabrati paysafe card. Ako još nemate račun kod neke online kladionice, pogledajte vodeće online kladionice koje preporučujemo te uzmite svoj bonus!

Nakon što ste otvorili račun, prijavili se, te kao način uplate odabrali paysafe card. Potrebno je unijeti iznos koji uplaćujete (vrijednost paysafecard online bona npr. 100kn) te 16 znamenkasti kod koji je naznačen na kupljenoj paysafe kartici i momentalno će sredstva u kunskoj ili drugoj protuvrijednosti (npr. 100kn =  oko 13,10€) biti doznačena na vaš kladioničarski račun. Evo i primjer kako to izgleda kod bet-at-home kladionice.

Proces je izuzetno jednostavan, a ukoliko negdje i zapnete ljubazna korisnička podrška svake kladionice, koju možete kontaktirati putem chata ili mailom, rado će Vam pomoći.

paysafecard online

Po unosu iznosa (npr. 100kn) te 16 znamenkastog pina, iste sekunde, na vašem kladioničarskom računu biti će vrijednost paysafe kartice koju ste ranije kupili na jednom od prodajnih mjesta, dakle npr. 100kn ili 13,10€. Sve u svemu, paysafecard online plaćanje je definitivno najjednostavniji proces uplate na neku kladionicu.

Jedino vam preostaje uživati u čarima online klađenja, te uz pomoć analiza na portalu i forumu SvijetKladjenja složiti dobitni listić i uživati gledajući utakmice!

PAYSAFECARD