O nama

Portal i forum Svijet Kladjenja nastao je 2008. godine sa misijom da okupi sve zaljubljenike u sport, klađenje i igre na sreću s ovih prostora. Svijet Kladjenja je zamišljen kao mjesto na kojem će ljudi, koji imaju zajedničke interese  (sport i klađnje), razmijenjivati informacije, znanja, iskustva, razmišljanja i stavove sa ciljem poboljšanja uspješnost klađenja te pomognu drugima.

SvijetKladjenja O Nama (SvijetKladjenja About us)

Cilj portala i foruma SvijetKladjenja je zadovoljstvo svih članova i posjetitelja i to ne samo na način da imaju što bolje rezultate u klađenju, već da se upoznaju i komuniciraju s ljudima koji gaje iste ili slične interese, te da se zabave uz igre na sreću.
Posebnost ovog portala još od njegova nastanka jest da je potpuno besplatan.

Na SvijetKladjenja portalu i forumu svakodnevno možete naći najave utakmica, sportske vijesti, ekskluzivne informacije za klađenje kao i specijalne promocije online kladionica.

U svakom poslu a naročito u klađenju, rizik je sveprisutan te ga je nemoguće isključiti. Ipak, s pravovremenim informacijama i uzimanjem u obzir svih čimbenika koji utječu na neki dvoboj moguće je rizik svesti na minimum.

SvijetKladjenja portal i forum mogu poslužiti kao svojevrsni “servisi”, kako bi prikupili što više informacija i iskustava za usješnije klađenje. Nemoguće je u klađenju neprestano pogađati, ali pametnom strategijom, na duži rok, može se biti uspješan.

Svijet Kladjenja ima za cilj posjetiteljima približiti sport, a posebno sportsko klađenje. Uz Vaše savjete i prijedloge u budućnosti možemo biti još uspiješniji, zato pridružite nam se na našem forumu i pratite naš portal.

KONTAKT