O nama

Portal i forum Svijet Kladjenja nastao je 2007. godine s ciljem da okupi sve zaljubljenike u sport, klađenje i igre na sreću s ovih prostora. Svijet Kladjenja je zamišljen kao mjesto na kojem će ljudi, koji imaju zajedničke interese u životu (sport i klađnje), razmijenjivati svoje informacije, znanja, razmišljanja i stavove s ciljem da poboljšaju uspješnost klađenja, kako vlastitog tako i ostalih članova/posjetitelja stranice.

SVIJETKLADJENJA – O NAMA

Cilj stranice je zadovoljstvo svih posjetitelja, članova i poslovnih suradnika. I to ne samo na način da imaju što bolje rezultate u klađenju, već da se upoznaju i komuniciraju s ljudima koji gaje iste ili slične interese, te da se zabave uz igre na sreću.
Posebnost ovog portala još od njegova nastanka jest da je potpuno besplatan.

Nakon novih nadogradnji, cilj portala je da svakodnevno donosi vlastite, redovite i konstruktivne prijedloge, analize i informacije o klađenju i sportu općenito, na jednom mjestu, bez posjećivanja mnoštva drugih stranica. Također na portalu Vam se nude informacije o raznim kladionicama (bet 365, unibet, sportingbet…), promocijama koje nude i naravno, raznim strategijama klađenja.

U svakom poslu, naročito u klađenju, rizik je sveprisutan te ga je nemoguće isključiti. Ipak, s pravovremenim informacijama i uzimanjem u obzir svih čimbenika koji utječu na neki dvoboj moguće je rizik svesti na minimum.

Ovaj portal i forum mogu Vam poslužiti kao svojevrsni “servisi”, kako bi prikupili što više informacija i iskustava za što usješnije klađenje. Nemoguće je u klađenju neprestano pogađati, ali pametnom strategijom, na duži rok, može se biti uspješan.

Svijet Kladjenja ima za cilj posjetiteljima približiti sport, a posebno sportsko klađenje. Uz Vaše savjete i prijedloge u budućnosti možemo biti još uspiješniji, zato pridružite nam se na našem forumu i pratite naš portal.

NAJVEĆI KLADIONIČARSKI FORUM