Kontakt

Portal svijetkladjenja.com je namijenjen svim ljubiteljima sporta, klađenja i drugih igra na sreću. Cilj samog portala je da okuplja ljude istih interesa s ciljem boljeg informiranja, razmjene razmišljanja, te povećanja prihoda od igra na sreću.

Također SvijetKladjenja portal je od svog osnutka 2008. godine zamišljen kao potpuno BESPLATAN servis za sve korisnike, a trudimo se svojim posjetiteljima omogućiti što više sadržaja i to od informativnog, stručnog, zabavnog, pa do nagradnog i promotivnog. Velika prednost portala je svakako SvijetKladjenja forum koji okuplja profesionalne kladioničare sa ovim prostora i na kojem možete naći izuzetno korisne informacije za klađenje potpuno besplatno.

Kontakt

Pošto je portal vrlo otvoren, zaintersirani smo za gotovo svaki vid suradnje, ali i za Vaše prijedloge, sugestije, upite. Truditi ćemo se odgovoriti na Vaša pitanja u što kraćem mogućem roku. Ukoliko si zainteresiran za suradnju kontaktiraj SvijetKladjenja tako što ćeđ jednostavno poslati poruku na Facebook stranici ili pošalji upit na SvijetKladjenja e-mail.

SvijetKladjenja kontakt

SvijetKladjenja kontakt

Dakle, koliko imate prijedlog za suradnju, zainteresirani ste za rad na portalu ili imate samo neki prijedlog ili komentar slobodno nas kontaktirajte. Kontakt Vam je predočen na kraju teksta. Molimo Vas da kontakt ne zloupotrevaljavate, odnosno da se javljate u slučaju da imate konkretne stvari (pitanja, prijedloge, komenare) i iskrene namjere.

Kontaktiraj SvijetKladjenja

kontaktiraj svijetkladjenja

Kontakt s nama možete uspostaviti putem maila (dolje), zatim se možete javiti na forumu portala pod rubrikom prijedlozi, pitanja, obavijesti. Također možete nas kontaktirati putem facebook stranice, odnosno Facebook stranice Svijet kladjenja (kroz inbox).

Kontaktiraj SvijetKladjenja putem formulara u nastavku i pričekajte email sa odgovorom.

SvijetKladjenja kontakt

    Vaše ime (obvezno)

    Vaš email (obvezno)

    Naslov poruke

    Vaša poruka